Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

karnım ve kasıklarım cok agrıyor ,eger kı hamıleysem bu bı belırtıyse dedım test yaptım negatıf cıktı..

off ,insallah hamıleyızdır

benım şaşmıyordu hiç ama korunmayı bıraktıktan snra bıraz şaştı ..

ama 28 günde bir oluyorum..

doktora gıttın mı hıc kontrol ıcın ..sebebı neymıs düzensizliğin ..

bız yapmadık .yanı bugunlerde degıl ondan öncesınde de ..nerdeyse 8 -9 gündür yapmadık hıc..

ne tedevisi gördün ,ilaç mı ,çatlatma fılan mı ..

tehlıkelı degıl ,eşim istemedı ,kendınce zararlı oldugunu düşündü bende tamam dedım ..

hamılelıkte ne yapıcaz bılmıyorum :)

benim bel ağrısı var ara ara. akıntılarım da oluyor. kan testini regl günü geçmeden yapmak istemiyorum. çok korkuyorum iğneden ben nasıl doğuracaksam bir de doktor olacaktım
adet ve erken hamilelik belirtileri de birbirine ne çok benziyor ya..
su 3 gun nasıl gececek inanın bilmiyorum. acaba yeni bir diziye mi başlasam ne yapsam offf offff

aa neden oyle hemen tedaviye başladınız kı ,bir sene zaman verıyorlardı ya..

yaşın mı geç neden erken bı ayda ıstıyorsun.

ben de korkarım igneden .. eyvahedigeldismile

neden bütün sıkıntıları kadınlar çeker anlamam. erkek milleti oooh ne rahat yaaaaaa.. regl acısı bizde, doğum sancıları, acısı bizde. onlarda ise işin keyifli tarafı. Erkek olmak lazımmıs. Gerçi onlara da ilahi yetenek verilmemiş. Yok yok biz gene de şanslıyız bence.. :) Kadın olmak her acıya rağmen güzeldir. Tanrısal güç var bizde çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…