Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

arkadaslar sımdı doktordan geldım tutunamamıs bebek...nasıppp allah hakımızda hayırlısını nasıp etsın yakın zamanda ınsallah...

aynı zamanda adetlerımız ,benim de Sat 1 ekim ..

beklenemeyen de 29 ekim ..

ben bu sabah test yaptık ,negatif çıktı ..bütün olamayn ümitlerim bitti .

insallah sen hamılesındır

benim bu ay ekstradan bir belirtim olmamakla birlikte daha önce de belirttiğim gibi ateşim yükseldi geçen ayki gibi sabit değilbilmiyorumkismile geçen ay 27. gün ateşim düşüşe geçmişti bu ay yarın 27. günüm bakalım ateşimdeki değişiklik nasıl olacak çok merak ediyorum eyvahedigeldismile bu ay akıntım yumurtlamadan sonra hiç azalmadı yani kuruluk yok bilmiyorum göğsüm acımaya da 24. gün başladı yani aslında bu ateşimin yüksek seyretmesinin dışında beni umutlandıracak bir durum olmadı bu ay:bbo:

hamile kaldığında ateş yükselir mi?

ben hıc atesımı ölçmedım ..

regl belırtılerım uzun zamandır var .hayırlısı artık

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
29 Ekim'i bekleyenler burayaaaaaa :)

kızlar bende bekleyenlerdenim benimde günün yarın
adet belirtilerim var kasıklarım ve belim ağrıyor......... beyaz kremsi akıntı ve iç çamaşırımda ıslaklık var ama bu durum yumurtlama dönemimden beri devam ediyor.
geçen ay ayın 26 sında lekelenmelerim geldi ve 27 sabah erkenden de kanamam geldi
ayın bugün 26 sı fakat hala lekelenmelerim yok beyaz akıntım devam
herşey yarın belli olcak arkadaşlar ..............
hakkımızda hayılısı hepimiizn

peki test yaptın mı?

Bu gün sonunda araştırma hastanesine gittim...

Yapılacak tetkikler belirlendi.

1. Kişisel görüşme yapıldı. En ince ayrıntıya kadar anlatıldı...mirmirmirmir

2. Alttan muayene yapıldı 2 büyük uzun kalın alet :kedi: ve acı.... klava:

3. kan verildi 4 tüp... biokimya ve odiyoloji için...

gelecekte yapılacak olanlarsaaaaadelikafadulden

1. Hsg (Rahim Filmi) için adetin 1. günü .... Çok üzgünüm çoook

2. Adetin 3. günü hormon tahlili ve ultrasonografi :lepi:

3. Adetin 21. günü progesteron tahlili :jeyyar:

4. Spermiyogram (ama eşim asla gelmez) :dilcikar: kötükedihüso

Bakalım sonuçlar 03.11.2010 da çıkacak... neden gelmiyormuş bu bebek bakalım.
Ama şunu söyleyeyimmm alttan muayene hep iğrençti hala iğrenççççççç

delikafadulden

herşey gönlünce olsun.. ne kadar zamandır deniyordunuz?

hmmm ben bu yöntemi hiç duymamıştım daha önce.. bilen varsa bizleri aydınlatabilir mi?

erken gebelikte ateş ölçüm yöntemi hakkında...

bazal yani uyku halindeyken uyanır uyanmaz hiçbir aktivite yapmadan ölçülen ateş ile yumurtlama günlerimizi tespit edebiliyoruz. bu yöntemi anlatan sabit bir konu var gebelik bölümünde... yumurtlamaya kadar ateşimiz düşük seyreder yumurtlama ile beraber hormonlardan dolayı ateş ortalamanın üstüne çıkar adet günümüze 2 gün kala ateş düşmeye başlar ise adet geliyor demektir eğer ateş düşmez ve ortalamanın üstünde seyrediyorsa gebelik var demektir. Ama bu ateş ölçümünü adetin ilk gününden itibaren yapmak gerekiyor sağlıklı sonuç alabilmek için:ecrin_bebek:

arkadaslar sımdı doktordan geldım tutunamamıs bebek...nasıppp allah hakımızda hayırlısını nasıp etsın yakın zamanda ınsallah...

çok üzüldüm ama hayırlısı olsun kısmet diyelim çok üzülme olur mu şükret :Saruboceq: ya 9 ay taşıyıp ondan sonra birşey olsaydı o daha büyük acı o yüzden hep şükretmek lazım hayırlısını dilemek lazım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…