- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.481
arkadaslar sımdı doktordan geldım tutunamamıs bebek...nasıppp allah hakımızda hayırlısını nasıp etsın yakın zamanda ınsallah...
bazal yani uyku halindeyken uyanır uyanmaz hiçbir aktivite yapmadan ölçülen ateş ile yumurtlama günlerimizi tespit edebiliyoruz. bu yöntemi anlatan sabit bir konu var gebelik bölümünde... yumurtlamaya kadar ateşimiz düşük seyreder yumurtlama ile beraber hormonlardan dolayı ateş ortalamanın üstüne çıkar adet günümüze 2 gün kala ateş düşmeye başlar ise adet geliyor demektir eğer ateş düşmez ve ortalamanın üstünde seyrediyorsa gebelik var demektir. Ama bu ateş ölçümünü adetin ilk gününden itibaren yapmak gerekiyor sağlıklı sonuç alabilmek için:ecrin_bebek:
canim gecikmeler yasaniyor herkesde durumlar farkli o yuzden birsey diyemeyecegim kandada baktirabilirsinnnmerhaba kızlar ben yeniyim sitede:))
bnm adet olmam gereken tarih 21 ekimdi 6 gün geciktim. hiç böle olmazdı , dün ve bugün idrar testi yaptım ama çizgi yok. acaba kandada baktırsammı yoksa boşuna ümitlenmiyimmi?? tecrübeli arkadaşlardan yardım lütfenn
kızlar kanda baktırdın 0 sıfır çıktı yani bebek yok stresten gecikti biliyorum hastaneye gitmişken vajinal ultrasona da girdim kist filan yok allah şükür hiç bir terslik yok dedi rahatladım yumurtlamışım tam bir adet öncesi dönemdeymişim kasıma inşallah kısmet
son 3 aydır çok istiyorum.
3 yıllık evliyim hiç korunmadım ama ilişkiden hemen 1 dk bile geçmeden kalkıp yıkanıp idrar yapardım ama şu son 3 aydır takmış durumdayım.
oğlak75 olmadım canım bekliyorum sonuçlar negatif.
eğer yarında olmazsam ilk defa 2 günlük geçikme yaşıcam.
Bu gün sonunda araştırma hastanesine gittim...
Yapılacak tetkikler belirlendi.
1. Kişisel görüşme yapıldı. En ince ayrıntıya kadar anlatıldı...mirmirmirmir
2. Alttan muayene yapıldı 2 büyük uzun kalın alet :kedi: ve acı....klava:
3. kan verildi 4 tüp... biokimya ve odiyoloji için...
gelecekte yapılacak olanlarsaaaaadelikafadulden
1. Hsg (Rahim Filmi) için adetin 1. günü .... Çok üzgünüm çoook
2. Adetin 3. günü hormon tahlili ve ultrasonografi :lepi:
3. Adetin 21. günü progesteron tahlili :jeyyar:
4. Spermiyogram (ama eşim asla gelmez) :dilcikar:kötükedihüso
Bakalım sonuçlar 03.11.2010 da çıkacak... neden gelmiyormuş bu bebek bakalım.
Ama şunu söyleyeyimmm alttan muayene hep iğrençti hala iğrenççççççç
çok üzüldüm ama hayırlısı olsun kısmet diyelim çok üzülme olur mu şükret :saruboceq: Ya 9 ay taşıyıp ondan sonra birşey olsaydı o daha büyük acı o yüzden hep şükretmek lazım hayırlısını dilemek lazım :çok üzgünüm:
aaaa canım çok geçmiş olsun.
Hayırlısı böyleymiş diyelim.
Inş çok yakında kavuşursun bebeğine.
smirna35 canim allah sana hayirli bebekler nasip etsin canim insallah yeniden kalirsinnn hamissss
eylülyn ve smrina.canlarım üzülmeyin demeyeceğim mutlaka üzülür insan.inşallah allahım tez zamanda yüzünüzü güldürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?