Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

değerli bilgilerin için çok teşekkürler. bu saatten sonra ölçümün faydası olmaz elbet. beklemekten başka çare yok. sabır gerçekten de acı brşey..

karnımda iğne şeklinde batmalar oluyor şu an. hey allahım yarabbim kendimizi ne kadar çok dinliyoruz?

merhaba kızlar ben yeniyim sitede:))
bnm adet olmam gereken tarih 21 ekimdi 6 gün geciktim. hiç böle olmazdı , dün ve bugün idrar testi yaptım ama çizgi yok. acaba kandada baktırsammı yoksa boşuna ümitlenmiyimmi?? tecrübeli arkadaşlardan yardım lütfenn

kızlar kanda baktırdın 0 sıfır çıktı yani bebek yok stresten gecikti biliyorum hastaneye gitmişken vajinal ultrasona da girdim kist filan yok allah şükür hiç bir terslik yok dedi rahatladım yumurtlamışım tam bir adet öncesi dönemdeymişim kasıma inşallah kısmet

smirna35 canim ALlah sana hayirli bebekler nasip etsin canim insallah yeniden kalirsinnn hamissss

canim gecikmeler yasaniyor herkesde durumlar farkli o yuzden birsey diyemeyecegim kandada baktirabilirsinnn

sanırım benimkiside stresten gecikti 2 kez idrar testi yaptım negatif kanda baktırmaya gerek yok kafam rahatlasın adet olurum.
yaşadığım şeylerde psikolojik belli.
hadi inş kasıma:Saruboceq:

son 3 aydır çok istiyorum.
3 yıllık evliyim hiç korunmadım ama ilişkiden hemen 1 dk bile geçmeden kalkıp yıkanıp idrar yapardım ama şu son 3 aydır takmış durumdayım.

eylülyn ve smrina.canlarım üzülmeyin demeyeceğim mutlaka üzülür insan.İnşallah Allahım tez zamanda yüzünüzü güldürür.

oğlak75 olmadım canım bekliyorum sonuçlar negatif.
eğer yarında olmazsam ilk defa 2 günlük geçikme yaşıcam.

aynı benim gibi oldun sende stresten olduk canım böyle
ben kendime çok kızdım bu kadar da stres yapılmazki aylardır saat gibi gelen adet ilk kez bu ay gecikti yani önümüzdeki ay rahat olmaya çalışıcam nasıl yapacaksam

çok GEÇMİŞ OLSUN..ADETİN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ ULTRASONU NE SEKILDE YAPIYORLARMIS BILGIN VARMI?

cok teşekur ederım..uzulmedım deıl ama ne yapalım elımızden hıcbırsey gelmıyor hersey taktır ılahı...allah hakımızda hayırlısını nasıp etsın ınsalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…