Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

test yaptınmı eslem nasıl dayanıyorsun ben olsam kesınlıkle dayanamam

3-4 aydır falan korunmuyoruz. ama dediğim gibi bizde takviye hiçbişey yok sadece kendi çapımızda deniyoruz.
canım takma kafana olur inş. bi gün sen gönlünü ferah tut ...şükret eşin ve sen iyisiniz bebişinizde bir gün olur inş. allah aratmasın opuyorumnanaktan
KERAMOS BEN DE İKİZ İSTİOMM İNŞALLAHHHHH :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

nasıl bakıcaksınız ikizlereeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

keçiboynuzun ne faydası varmış kızlar?

KEÇİBOYNUZUNUN EN BİLİNEN ÖZELLİKLERİ ASTIM NEFES DARLIĞI VE AKCİĞER KANSERİNİ ÖNLEYİCİ ETKİSİ AMA BİZİM AMACIMIZA YÖNELİK FAYDASINI BEN DE MERAK ETTİM.akannehir BİRDE SOĞAN VE İNCİR KÜRÜNÜ ÇOK DUYDUM.BUNLARIN VETKİSİ NEDİRR ACEEPP ???cokacimcoook

test yaptınmı eslem nasıl dayanıyorsun ben olsam kesınlıkle dayanamam

Cnm yaNLış yazDm gaLiba ..
Adetim biteLi 4 gün oLuyo ama göğüsLerim haLa baLon gißi : )
Yoksa eğer adetimi 4 gün geçseydi keSin haMiLe oLurdm ztN..
Çünkü beNimki hiç geÇmz erkencecik oLuveririm hep..

VALLA BAKARIZ YAAA BİŞİYCİK OLMASS KOCİŞLE ELELE VERDİK MİYDİ..HEM İKİSİ Bİ ARADA ÇIKARR olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile İKİNCİ BEKLEYİŞ BUNDAN SONRA ZOR GELİR BANA İKİS OLSUNNNNNN:içelim:

KeÇi ßoyNuzu sperM sayısını arttırıO ..
ßeNim eşim varikoSeL oLduğu için içio MecßureN..
Garißim yaa taDı okadr iğreNç ki keNdi gidip kayNAtio içio ..
ßen kokusuna dayanaMiom o hergün içio ..

slm kızlar bnimde umudum ekim ayına kaldı eylülde kırmızıları gördük.topik uğurlu gelir inş.ekim ayı adet tarihim 19 ekim listeye benide eklermisiniz bizim 4.denememiz olcak evleneli 2 yıl oldu.allah kucaklarımızı boş koymasın sabretmek çok zor hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz inş.

amin canım inşallah...

canım hiç kontrol amaçlı dr. gittinizmi?bı hormanlarına baktırsaydın

cnm bugüne kadar hiç gitmedim ama bugün bir randevu aldım doktordan gidicem..bende öyle düşünüyorum acaba hormonlarla falanmı alakalı diye..öğrenicem ne olduğunu..umarım bişey çıkmaz.. bu arada bizim ailedede ikiz var.dedem ikiz ve şu ana kadar hiçbir çocuğunda ve torununda ikiz çıkmadı..tek kız torunu benim. şimdi herkes beni bekliyo çıkacakmı diye sositososito kayınvalidemde çok istiyo..birine ben bakarım birine annen diyo kaydirigubbakcemile3 bakalım hayırlısı...

inş. canım allah kalbinize göre versin opuyorumnanaktan

BEN DE BU GÜN KEÇİ BOYNUZU ALIYIM O ZAMAN NE KADAR KAYNATMAK GEREKİO?

ßuyur cNm:

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

bizimki 3 üz istiyo sorma kayınvalidem ------- diyorki: birine ben birine sen birine annen dedim yok teşekkür ben almıyımakannehir-tatlicadiarzu- öldürcekler beni :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…