- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.041
SLm kızLarrrrr HepiMiz için güseL bi gün oLsun inş:sm_cool:
Ya kısLar benm adetimi 4 gün geÇmesine rağMen göğüsLerim haLa baLon gißi anLAmadım gitti CADIARZU yine mi adet oLcam ne ow my goat ALLah korusun:Saruboceq:
canım takma kafana olur inş. bi gün sen gönlünü ferah tut ...şükret eşin ve sen iyisiniz bebişinizde bir gün olur inş. allah aratmasın opuyorumnanaktan3-4 aydır falan korunmuyoruz. ama dediğim gibi bizde takviye hiçbişey yok sadece kendi çapımızda deniyoruz.
KERAMOS BEN DE İKİZ İSTİOMM İNŞALLAHHHHH :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
keçiboynuzun ne faydası varmış kızlar?
test yaptınmı eslem nasıl dayanıyorsun ben olsam kesınlıkle dayanamam
canım takma kafana olur inş. bi gün sen gönlünü ferah tut ...şükret eşin ve sen iyisiniz bebişinizde bir gün olur inş. allah aratmasın opuyorumnanaktan
nasıl bakıcaksınız ikizlereeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
slm kızlar bnimde umudum ekim ayına kaldı eylülde kırmızıları gördük.topik uğurlu gelir inş.ekim ayı adet tarihim 19 ekim listeye benide eklermisiniz bizim 4.denememiz olcak evleneli 2 yıl oldu.allah kucaklarımızı boş koymasın sabretmek çok zor hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz inş.
canım hiç kontrol amaçlı dr. gittinizmi?bı hormanlarına baktırsaydın
KeÇi ßoyNuzu sperM sayısını arttırıO ..
ßeNim eşim varikoSeL oLduğu için içio MecßureN..
Garißim yaa taDı okadr iğreNç ki keNdi gidip kayNAtio içio ..
ßen kokusuna dayanaMiom o hergün içio ..
VALLA BAKARIZ YAAA BİŞİYCİK OLMASS KOCİŞLE ELELE VERDİK MİYDİ..HEM İKİSİ Bİ ARADA ÇIKARR olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile İKİNCİ BEKLEYİŞ BUNDAN SONRA ZOR GELİR BANA İKİS OLSUNNNNNN:içelim:
BEN DE BU GÜN KEÇİ BOYNUZU ALIYIM O ZAMAN NE KADAR KAYNATMAK GEREKİO?
arkadaşlar vajinal akıntı için bi fikri olan varmı?
Soğan suyu demeyin ama, bi bardak içtim kusmaktan beter etti beni
cnm bugüne kadar hiç gitmedim ama bugün bir randevu aldım doktordan gidicem..bende öyle düşünüyorum acaba hormonlarla falanmı alakalı diye..öğrenicem ne olduğunu..umarım bişey çıkmaz.. bu arada bizim ailedede ikiz var.dedem ikiz ve şu ana kadar hiçbir çocuğunda ve torununda ikiz çıkmadı..tek kız torunu benim. şimdi herkes beni bekliyo çıkacakmı diye sositososito kayınvalidemde çok istiyo..birine ben bakarım birine annen diyo kaydirigubbakcemile3 bakalım hayırlısı...
inş. Canım allah kalbinize göre versin opuyorumnanaktan
kızlar yumurtlama tarıhı en garantı nasıl hesaplanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?