- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.061
ßuyur cNm:
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
vajinal akıntı vajinal enfeksiyon belirtisi olabilir.ben de vardı doktora gittim.ilaç tedavisi verdi...
kızlar sabahtan beridir dorum açılmıyordu bişey vardı girmiyordu..
selam herkese bugun de test yaptım fırst cıktı..
çok dikkat etmeme rağmen sık sık oluyor bende . Sürekli de ilaç kullanmak istemiyorum. Acaba bu sorun hamileliğe engel olur mu?
ben ve eşim denemeye basladıktan 3 ay sonra kontrole gıttık iyikide gitmişiz eşimde varıkosel çıktı 3.5 ay önce amelıyat oldu ALLAH gönlüne göre versın bende ikiz istiyorum ama benım burda bakıcak kımsem yok annem uzaktaopuyorumnanaktancnm bugüne kadar hiç gitmedim ama bugün bir randevu aldım doktordan gidicem..bende öyle düşünüyorum acaba hormonlarla falanmı alakalı diye..öğrenicem ne olduğunu..umarım bişey çıkmaz.. bu arada bizim ailedede ikiz var.dedem ikiz ve şu ana kadar hiçbir çocuğunda ve torununda ikiz çıkmadı..tek kız torunu benim. şimdi herkes beni bekliyo çıkacakmı diye sositososito kayınvalidemde çok istiyo..birine ben bakarım birine annen diyo kaydirigubbakcemile3 bakalım hayırlısı...
kızlar yumurtlama ile ilgili birşey söyliyim -------------doktorum söyledi bunu .....her kadın her ay yumurtlayacak diye bir şey yoktur bazen kadınlar yumurtlamayabilirler kendi kendinize hesap yaparakta bunu bulamassınız ne zaman yumurtlayacağınız her aya göre değişir sadece gün aşırı ilişkide bulunun
Hoş geldin tatlım seninde beklenen regli tarihin 8 ekimdi değilmi benimki gibi olumunekankayizsmile hayırlısı ile buradan birbirimizin durumunu öğreniriz.
ben her ay ovulasyon testı yapıyorum gerçektende adetten 14 gün sonra çıft çızgı çıkıyor yanı dogruluguna inanıyorum sende deneyebılırsınkızlar yumurtlama tarıhı en garantı nasıl hesaplanır
ben ve eşim denemeye basladıktan 3 ay sonra kontrole gıttık iyikide gitmişiz eşimde varıkosel çıktı 3.5 ay önce amelıyat oldu ALLAH gönlüne göre versın bende ikiz istiyorum ama benım burda bakıcak kımsem yok annem uzaktaopuyorumnanaktan
evet elmakurdumusun canım benım
sen test fılan yapıyormusun ..
ne alemdesın cnm
aman inşaallah bısey çıkmaz çünkü herseyden önce psıkolojı gıdıyor buarada hayıt suyu içebilirsin ben faydalarını hıssetmeye başladım ALLAH hepimıze nasıp etsın hayırlısıyla bebişlerimizi:ecrin_bebek::Saruboceq:AMİNNbebişler gelince anneler dayanamaz hemen gelir. benim annemde uzakta ama şimdi ben hamileyim desem koşa koşa gelir heralde.. cnm bizde yarın gidicez bakalım. umarım birşey çıkmaz.
ben her ay ovulasyon testı yapıyorum gerçektende adetten 14 gün sonra çıft çızgı çıkıyor yanı dogruluguna inanıyorum sende deneyebılırsın
bilemiyorum:bbo:ana çok ilginç yumurtlamıyosak nasıl adet oluyoz ozaman?
Cinsiyet belirlemede çin takvimine inanan var mı ?
Ayyy ne güzel olurdu,bende çok severim okey oynamayı bazen benimkiyle oynarız.Ya uzak olmasan gelirdim ben opuyorumnanaktan
benim altı yasına bir oğlum var ben ikinci bebişi isitoyrum nasipse ama eşim olursa olur olmazsa olmaz havasına o yüzden ona pek bişey yedirip içeremiyorum...hatta yumurtlama günlerimi bile belli etmiyorum ona çünkü benim kadar üstüne düşmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?