Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ÇOK SAĞOL CNM zemuszemus

kızlar yumurtlama ile ilgili birşey söyliyim -------------doktorum söyledi bunu .....her kadın her ay yumurtlayacak diye bir şey yoktur bazen kadınlar yumurtlamayabilirler kendi kendinize hesap yaparakta bunu bulamassınız ne zaman yumurtlayacağınız her aya göre değişir sadece gün aşırı ilişkide bulunun

çok dikkat etmeme rağmen sık sık oluyor bende . Sürekli de ilaç kullanmak istemiyorum. Acaba bu sorun hamileliğe engel olur mu?

aynı durum ben de var malesef ve en son gittiğim durum katıldıkları konferanslarda bunun sebebi tam olarak bilinmiyor dedi.başımın belası malesef bu durum.şu anda regliden 1 hafta önce uygulamak üzere 6 aylık bir tedavi verdi.önleyici tedbir olarak.ama hamilelik durumuna etki eder die ben de tedirginim ki hamile kalırsak zaten ilaç kullanamayacağız.

ben ve eşim denemeye basladıktan 3 ay sonra kontrole gıttık iyikide gitmişiz eşimde varıkosel çıktı 3.5 ay önce amelıyat oldu ALLAH gönlüne göre versın bende ikiz istiyorum ama benım burda bakıcak kımsem yok annem uzaktaopuyorumnanaktan

ana çok ilginç yumurtlamıyosak nasıl adet oluyoz ozaman?

bebişler gelince anneler dayanamaz hemen gelir. benim annemde uzakta ama şimdi ben hamileyim desem koşa koşa gelir heralde.. cnm bizde yarın gidicez bakalım. umarım birşey çıkmaz.

evet elmakurdumusun canım benım
sen test fılan yapıyormusun ..
ne alemdesın cnm

Yok birtanem test falan yapmıyorum ben.Benim bir kızım var 12 yaşında ve kızımdan sonra bir kürtaj ben akışına bıraktım olayı şimdilik.Geçen ay çıkarttırdım spiralimi bekliyorum geçen ay olmadı eyvahedigeldismile

bebişler gelince anneler dayanamaz hemen gelir. benim annemde uzakta ama şimdi ben hamileyim desem koşa koşa gelir heralde.. cnm bizde yarın gidicez bakalım. umarım birşey çıkmaz.
aman inşaallah bısey çıkmaz çünkü herseyden önce psıkolojı gıdıyor buarada hayıt suyu içebilirsin ben faydalarını hıssetmeye başladım ALLAH hepimıze nasıp etsın hayırlısıyla bebişlerimizi:ecrin_bebek::Saruboceq:AMİNN

ana çok ilginç yumurtlamıyosak nasıl adet oluyoz ozaman?
bilemiyorum:bbo:

Cinsiyet belirlemede çin takvimine inanan var mı ?

hayır allah ne derse o olur öyle şeylere inanmayın kızlarboshayallersmile ......bakın hamile kalmak için ne kadar uğraşıyoruz kadınlareyvahedigeldismile bazıları varki problemi yok fakat hamile kalamıyor allah yazmadıktan sonra olmuyor çünki ....vereliniortak

Çin taKvimine inanMayın kısLAr..
Tuttu diyenLerede inanMayın Çünkü zaten % 50 tutMa şaNsı var çOk norMaL..
ßaşKa seÇenek yOk ztN ya kız ya erKeK ..Denk geLebilir yani normaL..

slm kızlar dun ve oncesındekı gunlerde kasık bel ve gögüs agrım vardı dun kahverengi akıntı geldı ama bugun agrılarım gectı fakaf cok kotu bı sıkıntı ve ateş basması oluyo ve sag gogsumun ucunda hafıf bi acı var ne oluyo bana acep fikri olan varmıeyvahedigeldismile

hımmm...
yemekten sora bi kahve yap.
---kocacım bi keyif kahvesi içelim de. bi saat sonrada kandırmaya çalışırsın. kaydirigubbakcemile3
kocalar kahve ile cinsellik arasındaki ilişkiyi kuramas. bunu düşünmes bile.
fındık ceviz ve kuru incir ve kuru üzümüde k.valtı masasına koysana. oğlum yesin diye dersin. kocanda yerkaydirigubbakcemile3
ama sen yinede 2. çocuk istiyorsan azcık bekleeeeee
çünkü biz daha ilk bebeişlerimizi istiyorussss...
sıranı bizeeee verrrrrr:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…