- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.081
KERAMOS BEN DE İKİZ İSTİOMM İNŞALLAHHHHH :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım 2 gün daha dene benımde bu ay 16. gün çıft çızgı çıktı 2 gün koyu renk dıger 2 gün silik çıktı geç yumurtladım yanı :hulya:havalıkız benım tam 14.günüm tek çizgi çıktı .. core marka test kullanıyorum. bi üç gün daha cıkmazsa dr a gidecem..
hımmm...
yemekten sora bi kahve yap.
---kocacım bi keyif kahvesi içelim de. bi saat sonrada kandırmaya çalışırsın. kaydirigubbakcemile3
kocalar kahve ile cinsellik arasındaki ilişkiyi kuramas. bunu düşünmes bile.
fındık ceviz ve kuru incir ve kuru üzümüde k.valtı masasına koysana. oğlum yesin diye dersin. kocanda yerkaydirigubbakcemile3
ama sen yinede 2. çocuk istiyorsan azcık bekleeeeee
çünkü biz daha ilk bebeişlerimizi istiyorussss...
sıranı bizeeee verrrrrr:roflol:
aynı durum ben de var malesef ve en son gittiğim durum katıldıkları konferanslarda bunun sebebi tam olarak bilinmiyor dedi.başımın belası malesef bu durum.şu anda regliden 1 hafta önce uygulamak üzere 6 aylık bir tedavi verdi.önleyici tedbir olarak.ama hamilelik durumuna etki eder die ben de tedirginim ki hamile kalırsak zaten ilaç kullanamayacağız.
:lepioooooooooooooooooooooo:lepi:
ama benimki isteğin ötesinde:
kaynanan ikissss
teyzemin ikisleri var...
iki aileden de ikis olunca ümidim artıyorrr....
Benim eşimde ikiz istiyor ama istemekle olmaz bu işler.Birde bazen hadi aralıksız çalışma yapalım belki ikiz olur diyo alsanaalsanasmile beni kandıracak zaar haspam :icecream:
:kedi::kedi::kedi: Cahilliğimi maruz görde kahve ve cinsellik arasındaki ilişkiyi bende çözemedim acaba bende erkekmiyim hehehe şaka bir yana gerçekten ne alaka desem bilmiyorumkismile
benım de ıkı tarafta var olursa iyi olur .. olmazsa tek de yeter loo:teytey::teytey:
ohhhhhh insallah bebis yola cikarrrrrrrrrKızlarrr günaydın;
Dün geceyide pas geçmedik,hadi bakalım gurbetgüzeli senin yaptığın tabloya göre bu günde devam.8 ekimde bamya toplamaya opuyorumnanaktan
geliyommmmmm özel ucagi hazir edem oradayummmmmgünaydın kıslar...
sabah sabah temizliğe giriştim. şimdide fırına bi börek atıcam...
akşama bizde okey partisi var ama kıs kısa:) adamları gönderces...
gelmek isteyene kapım açık.
insallah aramaiza hosgeldinnnnnnnslm kızlar bnimde umudum ekim ayına kaldı eylülde kırmızıları gördük.topik uğurlu gelir inş.ekim ayı adet tarihim 19 ekim listeye benide eklermisiniz bizim 4.denememiz olcak evleneli 2 yıl oldu.allah kucaklarımızı boş koymasın sabretmek çok zor hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz inş.
canim kasiklarinda agri oldumu sen teste basla en garantili yöntem buuuukızlar yumurtlama tarıhı en garantı nasıl hesaplanır
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebizimki 3 üz istiyo sorma kayınvalidem ------- diyorki: birine ben birine sen birine annen dedim yok teşekkür ben almıyımakannehir-tatlicadiarzu- öldürcekler beni :mymeka:
Gebelik gerçekleşmediğinde belli bir süre sonra oluşan adet kanaması sonrasında beyindeki hormonlar yeni bir adet döngüsünü başlatmak amacıyla yeniden salgılanırlar.ana çok ilginç yumurtlamıyosak nasıl adet oluyoz ozaman?
ben inanmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmCinsiyet belirlemede çin takvimine inanan var mı ?
canim tickerin olsa göruruz adet ne zamn bitti calisma oldumu diyeeee valla umut vermek istemem ama hami olabulun eger adetli degilsenslm kızlar dun ve oncesındekı gunlerde kasık bel ve gögüs agrım vardı dun kahverengi akıntı geldı ama bugun agrılarım gectı fakaf cok kotu bı sıkıntı ve ateş basması oluyo ve sag gogsumun ucunda hafıf bi acı var ne oluyo bana acep fikri olan varmıeyvahedigeldismile
türk kahvesi sperm hareketliliğini arttırıyormuş
bende kk dan öğrendim:enbuyukkk:
Benim eşimde ikiz istiyor ama istemekle olmaz bu işler.Birde bazen hadi aralıksız çalışma yapalım belki ikiz olur diyo alsanaalsanasmile beni kandıracak zaar haspam :icecream:
Biz zaten çok severiz kahveyi dün akşamda içtikve sonra kaydirigubbakcemile5 ... .. şimdi daha bir şevkle yaparım kahveyi benimki duymasın kahvekolik olur sonra
Cinsiyet belirlemede çin takvimine inanan var mı ?
börekler pişşştttiiiii.... gelin kıslarrrrr....
cokacimcoook geliyorum çayımda hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?