Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

nasıl bakıcaksınız ikizlereeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile[/QUOTE]
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bu konu için çok hain planlarım var.
yatak odasını salona taşımak... yer yatağı yatırıp üzerinde büyümek...
canım annemi kandırıp yanıma getirmek...
ücretsiz izin alıp, kocamın çoookkkkk çalışmasını istemek...
yaa 5 yaşına kadar getirdimmi gerisi no problemmm

:kedi::kedi::kedi: Cahilliğimi maruz görde kahve ve cinsellik arasındaki ilişkiyi bende çözemedim acaba bende erkekmiyim hehehe şaka bir yana gerçekten ne alaka desem bilmiyorumkismile

bu 6 aylık tedavi ilaç tedavisi mi yoksa bitkisel bişey mi?

:lepioooooooooooooooooooooo:lepi:
ama benimki isteğin ötesinde:
kaynanan ikissss
teyzemin ikisleri var...
iki aileden de ikis olunca ümidim artıyorrr....

Benim eşimde ikiz istiyor ama istemekle olmaz bu işler.Birde bazen hadi aralıksız çalışma yapalım belki ikiz olur diyo alsanaalsanasmile beni kandıracak zaar haspam :icecream:

Kızlarrr günaydın;
Dün geceyide pas geçmedik,hadi bakalım gurbetgüzeli senin yaptığın tabloya göre bu günde devam.8 ekimde bamya toplamaya opuyorumnanaktan
ohhhhhh insallah bebis yola cikarrrrrrrrr
günaydın kıslar...
sabah sabah temizliğe giriştim. şimdide fırına bi börek atıcam...
akşama bizde okey partisi var ama kıs kısa:) adamları gönderces...
gelmek isteyene kapım açık.
geliyommmmmm özel ucagi hazir edem oradayummmmm
insallah aramaiza hosgeldinnnnnnn
kızlar yumurtlama tarıhı en garantı nasıl hesaplanır
canim kasiklarinda agri oldumu sen teste basla en garantili yöntem buuuu

bizimki 3 üz istiyo sorma kayınvalidem ------- diyorki: birine ben birine sen birine annen dedim yok teşekkür ben almıyımakannehir-tatlicadiarzu- öldürcekler beni :mymeka:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ana çok ilginç yumurtlamıyosak nasıl adet oluyoz ozaman?
Gebelik gerçekleşmediğinde belli bir süre sonra oluşan adet kanaması sonrasında beyindeki hormonlar yeni bir adet döngüsünü başlatmak amacıyla yeniden salgılanırlar.
Görüldüğü gibi yumurtlama ve adet kanaması temel olarak beyin tarafından yönetilen işlevlerdir. Bu işlevin merkezi olan hipotalamus beyin dokusunun duygulanımlarla ilgili olan bölümleriyle çok yakın komşuluktadır. Bu yakın komşuluk nedeniyle ruhsal kaynaklı stres kadında yumurtlama işlevinin olumsuz etkilenmesine ve bu da adet kanamasının zamansal özeliklerinin değişmesine neden olabilir (adet kanamasının gecikmesi veya erken gerçekleşmesi gibi).
Yumurtlama olduktan sonra gebelik oluşursa salgılanan hormonlar beyindeki hormonların işlevlerini durdururlar ve böylece gebelik döneminde ve lohusalık döneminde yumurtlama ve adet kanaması geçici olarak durur.

Cinsiyet belirlemede çin takvimine inanan var mı ?
ben inanmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canim tickerin olsa göruruz adet ne zamn bitti calisma oldumu diyeeee valla umut vermek istemem ama hami olabulun eger adetli degilsen

canim tickerin olsa göruruz adet ne zamn bitti calisma oldumu diyeeee valla umut vermek istemem ama hami olabulun eger adetli degilsen[/QUOTE]

hayır adetli değilim adet tarihim 5 ekim

gubet bu soruma cevap deil gülüm.. doğum ve lohusalık fizyolojik raksiyon...
gecikmesi erken olması de sonuçta kanama olması..
bence o bilgide bi yanlıslık var her ay yumurtluyoruzdur kesın..

subommmm kizz duyyonmu benii
Yumurtlama gününün belirtileri şunlardır:
Hassasiyet, Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı, rahatsızlık hissi, vajinal akıntıların artması, Vücut sıvısının artması gibi belirtiler yumurtlama günü belirtileri arasında olabilir. Eczanelerde satılan ovulasyon testleri ile yumurtlama gerçeklik gerçekleşmediği kontrol edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…