- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.101
Kızlar aranızda sigara kullanan varmı ? Ben kullanıyorum ve henüz bırakamadım malesef mafoldumben Kızıma hamiş kalmadanda içiyordum günde 1-2 hamiş kalınca arada canım isterse içtim yani çok değil.Kızımdan sonraki hamişliğimde ( kürtaj ) tiksinmiştim.İnşallah şimdide tiksinirim
canim ayin 4.dunde dr. a gidicem o yuzden sorarim her ay yumutlanabiliyormu diyeeegubet bu soruma cevap deil gülüm.. doğum ve lohusalık fizyolojik raksiyon...
gecikmesi erken olması de sonuçta kanama olması..
bence o bilgide bi yanlıslık var her ay yumurtluyoruzdur kesın..
bende kullanmıyorum kokusu bıle benı rahatsız edıyor inşaallah bırakırsın:lepi:Kızlar aranızda sigara kullanan varmı ? Ben kullanıyorum ve henüz bırakamadım malesef mafoldumben Kızıma hamiş kalmadanda içiyordum günde 1-2 hamiş kalınca arada canım isterse içtim yani çok değil.Kızımdan sonraki hamişliğimde ( kürtaj ) tiksinmiştim.İnşallah şimdide tiksinirim
benımbıldıgım her ay yumurtluyorsun yanı düzenli adet gören her kadın her ay yumurtluyor eksık bılgı olabılır arastırmak gerekcanim ayin 4.dunde dr. a gidicem o yuzden sorarim her ay yumutlanabiliyormu diyeee
canim ayin 4.dunde dr. a gidicem o yuzden sorarim her ay yumutlanabiliyormu diyeee
bu 6 aylık tedavi ilaç tedavisi mi yoksa bitkisel bişey mi?
[sıze="2"]bende sigara kullanmıyorum.. çok şükür.. Kullanan arkadaşlar lütfen bıraksın hem sizin hemde bebişinizin sağlığı için.
Bu arada ben yarın doktora gidiyoum sonunda.. Valla telefonda kaç takla attım randevu alabilmek için. Bakalım ne diyecek doktoreyvahedigeldismile[/sıze]
slm canım. first çıktı derken?kızlar sabahtan beridir dorum açılmıyordu bişey vardı girmiyordu..
selam herkese bugun de test yaptım fırst cıktı..
aynen :lepi:en güzeli gün aşırı devamlı yapmak.kızlar yumurtlama ile ilgili birşey söyliyim -------------doktorum söyledi bunu .....her kadın her ay yumurtlayacak diye bir şey yoktur bazen kadınlar yumurtlamayabilirler kendi kendinize hesap yaparakta bunu bulamassınız ne zaman yumurtlayacağınız her aya göre değişir sadece gün aşırı ilişkide bulunun
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5nasıl bakıcaksınız ikizlereeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ben içiyorum yaaa :1no2: kötü tarafım öğrenince bırakırsın diyor, iyi tarafım hemen bırak ama buda stres yapar hamile kalamazsın diyor. öyle işteKızlar aranızda sigara kullanan varmı ? Ben kullanıyorum ve henüz bırakamadım malesef mafoldumben Kızıma hamiş kalmadanda içiyordum günde 1-2 hamiş kalınca arada canım isterse içtim yani çok değil.Kızımdan sonraki hamişliğimde ( kürtaj ) tiksinmiştim.İnşallah şimdide tiksinirim
ayyyyyy dünya tatlısıııııııııııı yerim onu beeeeenn
sırnaşık şey
[sıze="2"]bende sigara kullanmıyorum.. çok şükür.. Kullanan arkadaşlar lütfen bıraksın hem sizin hemde bebişinizin sağlığı için.
Bu arada ben yarın doktora gidiyoum sonunda.. Valla telefonda kaç takla attım randevu alabilmek için. Bakalım ne diyecek doktoreyvahedigeldismile[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?