- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.121
mistrall bu yumurtlama işi bana da garip geldi.yani her ay düzenli regli oluyorsak yumurtluyor olmuyor muyuz?doktoruna sorarsan çok sevinirim.bunun dışında folik asit kullanmaya şimdi mi başlıyoruz yoksa hamile kalınca mı?onu da sorarsan :))
kızzlarr aranızda kullanan var mı?bir de soğan kürü ve incir kürü duydum.bunlar tam olarak neye etki ediyor.kullanan var mı?
ben folık asıt ve multıvıtamın kullanıyorum bırde balıkyagı kapsulu aldım onları kullanıyorum benımbuay vıtamın değerlerım epey düşmüş ama çok iştahımı açmaya başladı vıtamınlerkaydirigubbakcemile2mistrall bu yumurtlama işi bana da garip geldi.yani her ay düzenli regli oluyorsak yumurtluyor olmuyor muyuz?doktoruna sorarsan çok sevinirim.bunun dışında folik asit kullanmaya şimdi mi başlıyoruz yoksa hamile kalınca mı?onu da sorarsan :))
kızzlarr aranızda kullanan var mı?bir de soğan kürü ve incir kürü duydum.bunlar tam olarak neye etki ediyor.kullanan var mı?
Kızlar aranızda sigara kullanan varmı ? Ben kullanıyorum ve henüz bırakamadım malesef mafoldumben Kızıma hamiş kalmadanda içiyordum günde 1-2 hamiş kalınca arada canım isterse içtim yani çok değil.Kızımdan sonraki hamişliğimde ( kürtaj ) tiksinmiştim.İnşallah şimdide tiksinirim
kıslar görümcem de kıymetli bebek iiçin tedaviye başladı....
hamıle olur ınsallah o da arkadas olurus bırbırımıze..
canım folic plus kullanıyorum ben. dr hamile kalana kadar günde 1 tane iç dedi, sonra 3 e çıkacakmış. inciri bilmiyorum da soğan kürü kist varsa ertip yumurtalıkları temizliyormuş. i.saraçoğlunun sitesinde kuru soğana bakarsan orda yazıyor.mistrall bu yumurtlama işi bana da garip geldi.yani her ay düzenli regli oluyorsak yumurtluyor olmuyor muyuz?doktoruna sorarsan çok sevinirim.bunun dışında folik asit kullanmaya şimdi mi başlıyoruz yoksa hamile kalınca mı?onu da sorarsan :))
canim hamis kalmadan 3 ay önce ve kaldiktan sonrada 1 ay diye bilioym benmistrall bu yumurtlama işi bana da garip geldi.yani her ay düzenli regli oluyorsak yumurtluyor olmuyor muyuz?doktoruna sorarsan çok sevinirim.bunun dışında folik asit kullanmaya şimdi mi başlıyoruz yoksa hamile kalınca mı?onu da sorarsan :))
mistrall bu yumurtlama işi bana da garip geldi.yani her ay düzenli regli oluyorsak yumurtluyor olmuyor muyuz?doktoruna sorarsan çok sevinirim.bunun dışında folik asit kullanmaya şimdi mi başlıyoruz yoksa hamile kalınca mı?onu da sorarsan :))
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5nasıl bakıcaksınız ikizlereeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.Yazılarınızın çoğunu okudum.3 aydır bende çalışmaları sürdürüyorum.Doktorum bu ay verdi ve gebe kalırsam 3 ay daha devam etmem gerektiğini söyledi.Umarım allahım herkesin gönlüne göre verir.İnşallah bebişlerimiz göbişlerimize konar bu ay :Saruboceq: Beklenmeyen regl günüm 8 ekim.Benide listeye eklerseniz çok sevinirim.
hosgeldın su_su..
benimde 8 ekım beklenen tarıh.. beraberiz bu yolculukta..
Birde size bi sorum olacaktı doktorun verdiği folik asidi yarım içiyorum.yarım içmemi söyledi.sebebi ne olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?