Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

SİNEMBRS cnm folik asit kalmadan önce başlanıyo genelde gebelık boyunca kullanıyosun..

ben folık asıt ve multıvıtamın kullanıyorum bırde balıkyagı kapsulu aldım onları kullanıyorum benımbuay vıtamın değerlerım epey düşmüş ama çok iştahımı açmaya başladı vıtamınlerkaydirigubbakcemile2

ben hiiççç içmedim.

canım folic plus kullanıyorum ben. dr hamile kalana kadar günde 1 tane iç dedi, sonra 3 e çıkacakmış. inciri bilmiyorum da soğan kürü kist varsa ertip yumurtalıkları temizliyormuş. i.saraçoğlunun sitesinde kuru soğana bakarsan orda yazıyor.

hanımlar ben sol tarafımdan yumurtladım bu ay... yumurtlama günümden sonra 7. gün bugün karnıma değişik kramplar girmeye başladı bir sağ tarafa bir sol tarafa hayırdır inşallah bilmiyorumkismile inşallah apandisit filan değildir :uhm:

canim hamis kalmadan 3 ay önce ve kaldiktan sonrada 1 ay diye bilioym ben

canım bişey sorcam. ücretsiz izin hakkı için aday memurluğun kalkması gerekir mi? ben daha başlamadım atanırsam 1 senemi doldurmadan doğurursam ne olacak?

bu konuda bilgim yok... öğreneyim de burdan yazarım canım...

ben kullanıyorum. gebelik planlıyorum diye doktora gitmiştim. genel kontrole, doktor verdi. incir ve soğan kürünü google a yaz saracoğlunun sitesi açılıyor ayrıntıları var.
ben inciri yapıyorum ilk defa bu ay. yumurtayı geliştiriyor.

Kızlar peki test yapmaya ne zaman başlıyorsunuz ? regli gününün geçmesinimi bekliyorsunuz veya şimdi erken gebelik testleri falan var onlarımı kullanıyorsuz. delikafadulden

tamam kızlar sorularınızı not aldım umarım heyecandan unutmamda sorarım..çok korkuyorum çünkü..hiç muayene olmadım bugüne kadar ohaoldumsmile

nasıl bakıcaksınız ikizlereeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bu konu için çok hain planlarım var.
yatak odasını salona taşımak... yer yatağı yatırıp üzerinde büyümek...
canım annemi kandırıp yanıma getirmek...
ücretsiz izin alıp, kocamın çoookkkkk çalışmasını istemek...
yaa 5 yaşına kadar getirdimmi gerisi no problemmm[/QUOTE]

o maşallahhhhhh bayağı sinsice planlarsempatiksalakcinni iyimiş ama:1shok:-tatlicadiarzu-

Arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.Yazılarınızın çoğunu okudum.3 aydır bende çalışmaları sürdürüyorum.Doktorum bu ay verdi ve gebe kalırsam 3 ay daha devam etmem gerektiğini söyledi.Umarım allahım herkesin gönlüne göre verir.İnşallah bebişlerimiz göbişlerimize konar bu ay :Saruboceq: Beklenmeyen regl günüm 8 ekim.Benide listeye eklerseniz çok sevinirim.

hosgeldın su_su..
benimde 8 ekım beklenen tarıh.. beraberiz bu yolculukta..

amiiiiiiiiiiiiiiiiin su_ su..

Gurbetgüzelim senın tarıf ettıgın gibi akıntım var yumurtlama akıntısı uzuyooooooooooooor kıcamı da yumurta akı gıbı rengı beyaz

Birde size bi sorum olacaktı doktorun verdiği folik asidi yarım içiyorum.yarım içmemi söyledi.sebebi ne olabilir.

folikasitin adı ne folikplus mı folbiol mü folbiol de daha çok folikasit ver diyorlar da acaba ondan mı dedim de ama ben tam içiyorum doktor hiç öyle bir şey demedi yarım iç filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…