Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Selam hanimlar beni listeye yazarsaniz sevinirim.
Nisan ayinda ilk gebeligim 8.haftalikken maalesef düsük ile sonuclandi ardindan kürtaj oldum.
2-3ay korunun dedi doktorum ben 4 ay bekledim bu ay ilk denememiz olacak insallah gelir bebisim.
Tarihim 1 Ekim

inş. cnm ekim 1i bende hadi hayırlısı inş.olumunekankayizsmile:ecrin_bebek:

Kızlar size birşey danışmak istiyorum benim 3 aydır adetim düzensiz geçen ay 21 inde oldum bu ay hala yok birde bi haftadır hani böyle adet bitiminde kafve rengi akıntı gelirde için temizlenir ya öyle bi akıntım var sizce neden böyle oluyor birde belim çok ağrıyo 3 gündür hasta olacak gibiyim ama yok ŞİMDİDEN İLGİNİZ İÇİN TŞKLER

adet olmak üzereyken bazen 1 hafta boyunca bile kahverengi akıntı gelebilir kan testi yaptır baktır değerine o zaman anlarsınolumunekankayizsmile

adet olmak üzereyken bazen 1 hafta boyunca bile kahverengi akıntı gelebilir kan testi yaptır baktır değerine o zaman anlarsınolumunekankayizsmile

ama benim hiç öyle olmamış tı 2 gün gelirdi sonra adet olurdum ama şimdi 1 hafta dır devam ediyo

Bende regli öncesi bahsettiğin şikayetleri yaşıyorum canım.Bekle birazdaha istersen bence regli olucaksın veya olmaz isen hamişsin.hihoyyyt

ama benim hiç öyle olmamış tı 2 gün gelirdi sonra adet olurdum ama şimdi 1 hafta dır devam ediyo

benim hiç öyle şikayetim yokken evlenmeden 4-5 ay önce oldu böyle 1 hafta kadar sürdü doktora sordum olabilirmiş üşütmüşsündür dedi kış ayıydı bir de sonra adet gelmişti ardından akıntım çikolata gibiydi resmen ve ara ara karnıma ağrı giriyordu :çok üzgünüm:

benim kullandigimin adi folio forte ama yurtdisi oldugu icin bilmiyorum ordada aynimi adi yaklasik 8 €

almanyada da herşey pahalıymış yahu sonuçta vitamin yani o kadar pahalı olmaması gerekir burda 0,5 € sadece folik asit olan folbiol, içinde A, D ve kalsiyum takviyesi olan folik asit de 4€ . almanya çok pahalıklava: içerikleri aynıdır ama boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…