- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.141
Selam hanimlar beni listeye yazarsaniz sevinirim.
Nisan ayinda ilk gebeligim 8.haftalikken maalesef düsük ile sonuclandi ardindan kürtaj oldum.
2-3ay korunun dedi doktorum ben 4 ay bekledim bu ay ilk denememiz olacak insallah gelir bebisim.
Tarihim 1 Ekim
Kızlar size birşey danışmak istiyorum benim 3 aydır adetim düzensiz geçen ay 21 inde oldum bu ay hala yok birde bi haftadır hani böyle adet bitiminde kafve rengi akıntı gelirde için temizlenir ya öyle bi akıntım var sizce neden böyle oluyor birde belim çok ağrıyo 3 gündür hasta olacak gibiyim ama yok ŞİMDİDEN İLGİNİZ İÇİN TŞKLER
adet olmak üzereyken bazen 1 hafta boyunca bile kahverengi akıntı gelebilir kan testi yaptır baktır değerine o zaman anlarsınolumunekankayizsmile
Kızlar size birşey danışmak istiyorum benim 3 aydır adetim düzensiz geçen ay 21 inde oldum bu ay hala yok birde bi haftadır hani böyle adet bitiminde kafve rengi akıntı gelirde için temizlenir ya öyle bi akıntım var sizce neden böyle oluyor birde belim çok ağrıyo 3 gündür hasta olacak gibiyim ama yok ŞİMDİDEN İLGİNİZ İÇİN TŞKLER
ben eczaneden aldım canım sende eczaneden al istersenArkadaşlar folik asit kullananlar hangisini kullanıyor.ilaç ismi yazabilir misiniz?
Arkadaşlar folik asit kullananlar hangisini kullanıyor.ilaç ismi yazabilir misiniz?
herkeze iyi akşamlar ben çıkıyorum pazartesı görüşürüz bol bol çalışalımŞeniz:hulya:
ama benim hiç öyle olmamış tı 2 gün gelirdi sonra adet olurdum ama şimdi 1 hafta dır devam ediyo
benim kullandigimin adi folio forte ama yurtdisi oldugu icin bilmiyorum ordada aynimi adi yaklasik 8 €
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?