Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar durduk yere midem bulanıyor. keyifsizim hep. çok uykum geliyor başımı kaldıramıyorum. iştahım açık çok fazla... hamileysem bile bu kadar çabuk olmaz dimi belirtileri bilmiyorumkismile neden böyleyim acaba?

bu saydığım özelikler 3-4 gündür var. onun harici asla uyku uyumayan biriyimdir çok fazla yemek yeme düşkünlüğüm yoktur bu sıralar çok zıt durumlar yaşar hale geldim :bbo:

bu saydığım özelikler 3-4 gündür var. onun harici asla uyku uyumayan biriyimdir çok fazla yemek yeme düşkünlüğüm yoktur bu sıralar çok zıt durumlar yaşar hale geldim :bbo:

yumurtlamadan sonra kaçıncı günün? benim yumurtlamadan sonra 7. günüm bugün karnıma kramplar girmey ebaşladı ara ara inşallah hayırlı bir sebebi vardırbilmiyorumkismileboshayallersmile

Arkadaşlar ben folbiol 5 mg kullanıyorum doktorum verdi günde yarım.Benim kafama takılan prospektüsünde tek kullanmayın diyor.

benim ilk 3 ay hep midem bulanıyordu ama hep psikolojik oluyor seninki sahicidir inş. cnm opuyorumnanaktan

Arkadaşlar ben folbiol 5 mg kullanıyorum doktorum verdi günde yarım.Benim kafama takılan prospektüsünde tek kullanmayın diyor.

folik asit genelde yemeklerle beraber alınır yani yeni yemiş olman da kafi önemli olan sindirim esnasında alınması yerimseniben

yumurtlamadan sonra kaçıncı günün? benim yumurtlamadan sonra 7. günüm bugün karnıma kramplar girmey ebaşladı ara ara inşallah hayırlı bir sebebi vardırbilmiyorumkismileboshayallersmile

daha yeni yumurtlama oldu benim. ne bileyim ya belkide psikolojiktir yada başka bi sebebi vardır boshayallersmile

ßence keNdinizi okadar çOk dinLemeyin..
ßeLkide herzaMan var oLan şeyLeri ozaMan farKediyoruz..
ßunLArda bize uMut oLuyo..
Sonra tek çizgiyi görünce hüsRan taßi..

ANti Negatifalsanaalsanasmile

merhab arkadaşlar. İyi akşamlar hepinize. Bende heyecanla bekleyenlerdenim. Beni de listenize ekler misiniz? Beklenmeyenim 12 EKİM. Hepimize uğur getirir inallah.

inş hamişsindir canım hadi hayırlısııııı:Saruboceq:
inş vardır canımmmm:ecrin_bebek:
hoş geldin canım..kaybın için çok üzüldüm..inş bu sefer bebeişin gelir..:Saruboceq:
hadiii hayırlısıııııı:Saruboceq:

hoş geldin canım inş güzel haberlerini alırız:Saruboceq::CüvCüv:

ßence keNdinizi okadar çOk dinLemeyin..
ßeLkide herzaMan var oLan şeyLeri ozaMan farKediyoruz..
ßunLArda bize uMut oLuyo..
Sonra tek çizgiyi görünce hüsRan taßi..

ANti Negatifalsanaalsanasmile

sana katılıyorum canım..ayneeeen öyle..
o hüsran da nasıl yıkıcı amaaa...offkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…