- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.161
eylul sonu adet günüm ,sımdı ıdrar testı yapsam cıkmaz dımı cok merak edıyorum :)
bu saydığım özelikler 3-4 gündür var. onun harici asla uyku uyumayan biriyimdir çok fazla yemek yeme düşkünlüğüm yoktur bu sıralar çok zıt durumlar yaşar hale geldim :bbo:
bu saydığım özelikler 3-4 gündür var. onun harici asla uyku uyumayan biriyimdir çok fazla yemek yeme düşkünlüğüm yoktur bu sıralar çok zıt durumlar yaşar hale geldim :bbo:
Arkadaşlar ben folbiol 5 mg kullanıyorum doktorum verdi günde yarım.Benim kafama takılan prospektüsünde tek kullanmayın diyor.
yumurtlamadan sonra kaçıncı günün? benim yumurtlamadan sonra 7. günüm bugün karnıma kramplar girmey ebaşladı ara ara inşallah hayırlı bir sebebi vardırbilmiyorumkismileboshayallersmile
benim ilk 3 ay hep midem bulanıyordu ama hep psikolojik oluyor seninki sahicidir inş. cnm opuyorumnanaktan
inş hamişsindir canım hadi hayırlısııııı:Saruboceq:bu saydığım özelikler 3-4 gündür var. onun harici asla uyku uyumayan biriyimdir çok fazla yemek yeme düşkünlüğüm yoktur bu sıralar çok zıt durumlar yaşar hale geldim :bbo:
inş vardır canımmmm:ecrin_bebek:yumurtlamadan sonra kaçıncı günün? benim yumurtlamadan sonra 7. günüm bugün karnıma kramplar girmey ebaşladı ara ara inşallah hayırlı bir sebebi vardırbilmiyorumkismileboshayallersmile
hoş geldin canım..kaybın için çok üzüldüm..inş bu sefer bebeişin gelir..:Saruboceq:Selam hanimlar beni listeye yazarsaniz sevinirim.
Nisan ayinda ilk gebeligim 8.haftalikken maalesef düsük ile sonuclandi ardindan kürtaj oldum.
2-3ay korunun dedi doktorum ben 4 ay bekledim bu ay ilk denememiz olacak insallah gelir bebisim.
Tarihim 1 Ekim
hadiii hayırlısıııııı:Saruboceq:Kızlar size birşey danışmak istiyorum benim 3 aydır adetim düzensiz geçen ay 21 inde oldum bu ay hala yok birde bi haftadır hani böyle adet bitiminde kafve rengi akıntı gelirde için temizlenir ya öyle bi akıntım var sizce neden böyle oluyor birde belim çok ağrıyo 3 gündür hasta olacak gibiyim ama yok ŞİMDİDEN İLGİNİZ İÇİN TŞKLER
Arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.Yazılarınızın çoğunu okudum.3 aydır bende çalışmaları sürdürüyorum.Doktorum bu ay verdi ve gebe kalırsam 3 ay daha devam etmem gerektiğini söyledi.Umarım allahım herkesin gönlüne göre verir.İnşallah bebişlerimiz göbişlerimize konar bu ay :Saruboceq: Beklenmeyen regl günüm 8 ekim.Benide listeye eklerseniz çok sevinirim.
ßence keNdinizi okadar çOk dinLemeyin..
ßeLkide herzaMan var oLan şeyLeri ozaMan farKediyoruz..
ßunLArda bize uMut oLuyo..
Sonra tek çizgiyi görünce hüsRan taßi..
ANti Negatifalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?