- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.181
merhab arkadaşlar. İyi akşamlar hepinize. Bende heyecanla bekleyenlerdenim. Beni de listenize ekler misiniz? Beklenmeyenim 12 EKİM. Hepimize uğur getirir inallah.
kasintiii da olabiliyormu belirti olarak yahu
Hoşbuldum canım. Teşekkür ederim. Dediğin gibi birbirimizin güzel haberlerini (( :CüvCüv: )) alırız İNŞALLAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hoş geldin canım..inş güzel haberlerini alırız....:Saruboceq:
Arkadaşlar folik asit kullananlar hangisini kullanıyor.ilaç ismi yazabilir misiniz?
Arkadaşlar ben folbiol 5 mg kullanıyorum doktorum verdi günde yarım.Benim kafama takılan prospektüsünde tek kullanmayın diyor.
canim birsey degil umarim bu ay hepiniz hamis kalirsinizzzzzzzzzzzzzzzzz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:Canım Çok şirin çok güzel bir liste olmuş ellerine sağlık.İnşallah dediğin gibi olur, ekim ayı hepimiz hamiş oluruz inşallah:CüvCüv:Ayrıca ağzına sağlık ne kadar güzel bir dua bu böyle. Bizimle paylaştığın için çok teşekkürler. Binlerce kez AMİN YA RABBİM diyorum.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm caim sen nasilsinnn biz tv izliyozzzzzzslm canlar naber napıyonuz.......
eline gönlune ve diline saglikkkkkk:teytey:slm herkesee arkadaşlar iş çıkışı doktoruma gittim folik asit olarak folbiol 5 mg yazdı.günde 1 tane.
merak ettiğim bir kaç soru sordum.gündüz konuştuğumuz bir konu vardı.her ay yumurtlama olur mu die.yumurtlama oluyor fakat her ay yumurtalar çatlamayabiliyor.ovulasyon ve çalışma için en net günleri de şu şekilde tespit ediyorlar.adetin 3. günü hormanlar ve yumurta sayısına bakıyorlar.adetin 18. günü yumurtalardan 16-18mm boyutlarında olanları arıyorlar bu boyutlarda yumurtalar görülmesi gerekiyormuş.21. günü de progesteron hormonuna bakıyorlar ve buna göre çalışmaaaopuyorumnanaktan günlerini öneriyorlar.ve tabii eşte spermlere de bakıyorlar.
Arkadaşlar ben folbiol 5 mg kullanıyorum doktorum verdi günde yarım.Benim kafama takılan prospektüsünde tek kullanmayın diyor.
hangi gun canimmm:uhm:Kızlar beni de yazar mısınız listeye :) ben de eylül olmadı ekimde devam diyenlerdenim :)
yok anam ben buradayim herif yatiiii zaten benim de adetmiyim degilmiiym bilemiyorum iki gun yogun akinti geldi nasil desem bordo renkte top top simdiede sildikce kahverengi leke var dis gebelik olabuluuumuuu:uhm:anaaaaaaa bütün herkes bamya ekmeye gitti herhalde..
ben de gideyim evimin en sıcak köşesine tüneyeyim bari belki işe yarar :):):)
yok anam ben buradayim herif yatiiii zaten benim de adetmiyim degilmiiym bilemiyorum iki gun yogun akinti geldi nasil desem bordo renkte top top simdiede sildikce kahverengi leke var dis gebelik olabuluuumuuu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?