- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.201
sen ne yapiyon caniminş. deildireyvahedigeldismilelmaz::a015:
hangi gun canimmm:uhm:
ekledim canimmmmmmmmmmma.s.Canım benide yazarmısın 8 ekim
kızlar takvıme göre bugun ovulasyon gunumdeyım çalışma yaptık her ıhtımale karsı ..
ayakları da yarım saat dıktım havayaaaaaaaaa
Rabbım bu mubarek gunde boşa çıkarmayaaaaaaaa
selam canım,çalışma aşamasındaysanız eşinde sende sperm kalitesi için sıcaklık pek iyi değil.bu sıralar denemelerden sora çok sıcak suyla bile yıkanma.eşinde aynı şekilde serin ortamları tercih edin:) umarım başarıyla sonuçlanır,anne olmayı nasip eder Rabbim.anaaaaaaa bütün herkes bamya ekmeye gitti herhalde..
ben de gideyim evimin en sıcak köşesine tüneyeyim bari belki işe yarar :):):)
günaydın şekerler
bol hamişli günlerrropuyorumnanaktan
Olmuyor 6 aydır deniyorum olmuyor...ekim ayını heyecanla bekliyorum 23 ekim...
günaydın şekerler
yok anam ben buradayim herif yatiiii zaten benim de adetmiyim degilmiiym bilemiyorum iki gun yogun akinti geldi nasil desem bordo renkte top top simdiede sildikce kahverengi leke var dis gebelik olabuluuumuuu:uhm:
selam canım,çalışma aşamasındaysanız eşinde sende sperm kalitesi için sıcaklık pek iyi değil.bu sıralar denemelerden sora çok sıcak suyla bile yıkanma.eşinde aynı şekilde serin ortamları tercih edin:) umarım başarıyla sonuçlanır,anne olmayı nasip eder Rabbim.
amin canım...
kimi sıcak iyi değil diyor..
kimi ilişkiden önce buğu yapın dıyo..
gamyoncuiremsu
amin canım...
kimi sıcak iyi değil diyor..
kimi ilişkiden önce buğu yapın dıyo..
gamyoncuiremsu
erken yumurtlama olmadı daha... kocamcım benden hevesli. bugün de bekleyelim. bebekler bende biriksin-yarına yaramaslık yaparıs diyor.
Allahım göbişimi bebekle doldur.
Bebiş isteyenlern dualarını kabul et.
slm hanımlar.eylül ayındaki gibi kasmıcam kendimi.denemeye devam.zamanın çabucak geçmesini istiyorum ama bir yanımda geçen günlerin tadını çıkarmam gerektiğini de söylüyor.tatlı bir süreç.çift çizgiyi görme anları unutulmayacak özel anlar...ahh
gurbet güzeli çok tşk ederim.allahım hepimize nasip etsin bu mutluluğu:Saruboceq:
INSALLAH EKLEDIM CANIMselamlar kızlar.gurbet güzeli paylaşımın için ve bu topik için hayırlı olsun diyeyim şimdiden.bu ay 4.cü denememiz oldu,ekim 8i benimde regl tarihim.listeye beni de dahil ederseniz sevinirim.yeni sayfanın şansına umarım hepimiz yeni sayfaya yeni anne adayı olarak liste yaparız.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin,yokluğunu aratmasın inşallah.
sana guzelimmmmmmmmmgünaydın şekerler
ekledim canimOlmuyor 6 aydır deniyorum olmuyor...ekim ayını heyecanla bekliyorum 23 ekim...
sanada hamis kalasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigünaydııın ve iyi haftasonlarıı hepinizeeopuyorumnanaktan
bakalim akinti durdu eeee peki bune diger topikte arkadas demiski 10 öyle akintim geldi fakat ben hamiymisim kafam karistiii neyse haftaya sali randevum var bakicammmmcanım dış gebelik değildir çok çalışınca oluyo heralde son adetım benımde oyle oldu aynı anlattıgın gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?