Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ......... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:
5-)esedas........................................... ....................2 ekim:Saruboceq:
6-)hePollyanna...................................... ................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ........ ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim:Saruboceq:
7-)................................................. .............................5 ekim:Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ........ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)su_su............................................. ......................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ......................................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ...................................11 ekim :Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)sinemeeren....................................... .......... ......... 12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
5-).GülşahS.................................... .........................................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48.................................................. .........1 3 ekim:Saruboceq:

3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)................................................. ...... ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

1-) .................................................. ........... .........................15 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

4-)er_ca............................................ ...................................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
4-)gurbetguzeli..................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim:Saruboceq:
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:

1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:Saruboceq:

2-)şeker-leblebi........................................... ...............................22 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. ......................................24 ekim:Saruboceq:
2-)sinembrs.................................................. ..........................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .................................30 ekim:Saruboceq:

66 kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

slm hanımlar.eylül ayındaki gibi kasmıcam kendimi.denemeye devam.zamanın çabucak geçmesini istiyorum ama bir yanımda geçen günlerin tadını çıkarmam gerektiğini de söylüyor.tatlı bir süreç.çift çizgiyi görme anları unutulmayacak özel anlar...ahh

erken yumurtlama olmadı daha... kocamcım benden hevesli. bugün de bekleyelim. bebekler bende biriksin-yarına yaramaslık yaparıs diyor.
Allahım göbişimi bebekle doldur.
Bebiş isteyenlern dualarını kabul et.

selamlar kızlar.gurbet güzeli paylaşımın için ve bu topik için hayırlı olsun diyeyim şimdiden.bu ay 4.cü denememiz oldu,ekim 8i benimde regl tarihim.listeye beni de dahil ederseniz sevinirim.yeni sayfanın şansına umarım hepimiz yeni sayfaya yeni anne adayı olarak liste yaparız.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin,yokluğunu aratmasın inşallah.

anaaaaaaa bütün herkes bamya ekmeye gitti herhalde..
ben de gideyim evimin en sıcak köşesine tüneyeyim bari belki işe yarar :):):)
selam canım,çalışma aşamasındaysanız eşinde sende sperm kalitesi için sıcaklık pek iyi değil.bu sıralar denemelerden sora çok sıcak suyla bile yıkanma.eşinde aynı şekilde serin ortamları tercih edin:) umarım başarıyla sonuçlanır,anne olmayı nasip eder Rabbim.

yok anam ben buradayim herif yatiiii zaten benim de adetmiyim degilmiiym bilemiyorum iki gun yogun akinti geldi nasil desem bordo renkte top top simdiede sildikce kahverengi leke var dis gebelik olabuluuumuuu:uhm:

canım dış gebelik değildir çok çalışınca oluyo heralde son adetım benımde oyle oldu aynı anlattıgın gıbı

amin canım...
kimi sıcak iyi değil diyor..
kimi ilişkiden önce buğu yapın dıyo..
gamyoncuiremsu

amin canım...
kimi sıcak iyi değil diyor..
kimi ilişkiden önce buğu yapın dıyo..
gamyoncuiremsu

ilişkiden önce buğu olayı kanalların açılması içindir büyük ihtimal.sıcaktan kastım spermin yaşaması içindi.sitede bloglardan da bakabilirsin canım.az önce okudum bende sperm kalitesi dediğinde çıkıyor.:1rolleyes:

erken yumurtlama olmadı daha... kocamcım benden hevesli. bugün de bekleyelim. bebekler bende biriksin-yarına yaramaslık yaparıs diyor.
Allahım göbişimi bebekle doldur.
Bebiş isteyenlern dualarını kabul et.

gurbet güzeli çok tşk ederim.allahım hepimize nasip etsin bu mutluluğu:Saruboceq:

INSALLAH EKLEDIM CANIM
günaydın şekerler

bol hamişli günlerrropuyorumnanaktan
sana guzelimmmmmmmmm
Olmuyor 6 aydır deniyorum olmuyor...ekim ayını heyecanla bekliyorum 23 ekim...
ekledim canim
günaydııın ve iyi haftasonlarıı hepinizeeopuyorumnanaktan
sanada hamis kalasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım dış gebelik değildir çok çalışınca oluyo heralde son adetım benımde oyle oldu aynı anlattıgın gıbı
bakalim akinti durdu eeee peki bune diger topikte arkadas demiski 10 öyle akintim geldi fakat ben hamiymisim kafam karistiii neyse haftaya sali randevum var bakicammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…