Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

arkadaşlar sizlerin engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum. rahimdeki akıntıyı gidermek için kullandığınız bişey var mı ? bu aralar bende var acaba iltihap olabülümüü?

arkadaşlar sizlerin engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum. rahimdeki akıntıyı gidermek için kullandığınız bişey var mı ? bu aralar bende var acaba iltihap olabülümüü?

yumurtlama döneminse akıntı normaldir,ama eğer kokulu ve koyu ise iltihap yada mantardır.gebelik olasılığı yüzünden krem yada fitil gibi şeyler kullanamazsın.geçen ay bendede vardı adet tarihimden önce olduğu için kullanamadım zefiran diye bi su var eczaneden alabilirsin.1 litre suya 1 kapak koyup karıştıracaksın ve o bölgeyi yüzeysel olarak o karışımla yıkayacaksın,ben denedim 3-4 gün sora hiç bişey yoktu.

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ......... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:
5-)esedas........................................... ....................2 ekim:Saruboceq:
6-)hePollyanna...................................... ................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:
3-)..........................................................................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:
3-).............................................................................4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ........ ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim:Saruboceq:
7-)................................................. .............................5 ekim:Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ........ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

3-).................................................................................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)SeLiNa23.............................................................8 ekim:Saruboceq:

3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim:Saruboceq:

7-)..................................................................................8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

6-)..................................................................................9 ekim:Saruboceq:

1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:

2-)...................................................................................10 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ......................................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ...................................11 ekim :Saruboceq:
3-)................................................................................11 ekim:Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)sinemeeren....................................... .......... ......... 12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
5-).GülşahS.................................... ...........................12 ekim:Saruboceq:

6-)................................................................................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48.................................................. .........1 3 ekim:Saruboceq:

3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)................................................. ...... ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

5-)......................................................................................14 ekim:Saruboceq:

1-) .................................................. ........... .........................15 ekim:Saruboceq:
2-)..........................................................................................15 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

4-)er_ca............................................ ...................................16 ekim:Saruboceq:
5-)...........................................................................................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
4-)gurbetguzeli..................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
5-)...........................................................................................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:
2-)..........................................................................................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim:Saruboceq:
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
5-)..................................................................................................19 ekim:Saruboceq:

1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:Saruboceq:
2-).................................................................................................21 ekim:Saruboceq:

1-)şeker-leblebi........................................... ...............................22 ekim:Saruboceq:
2-)..................................................................................................22 ekim:Saruboceq:

1-)bonbonsekerim....................................................................23 ekim:Saruboceq:
2-)................................................................................................23 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. ......................................24 ekim:Saruboceq:
2-)sinembrs.................................................. ..........................24 ekim:Saruboceq:
3-)..............................................................................................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .................................30 ekim:Saruboceq:
2-)............................................................................................30 ekim:Saruboceq:

67 kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

bu suyu sana doktor mu önerdi bir de herhangi yan etkisi var mı acaba?

bu suyu sana doktor mu önerdi bir de herhangi yan etkisi var mı acaba?

hayır canım tanıdım bir eczacı söyledi.ben uyguladım geçen ay zaten bu zefiran mikrop kırıcı dezenfekte gibi bi özellikte 3-4 gün duş alırken en son çıkmadan önce yüzeysel olarak bu karışımla yıkadım.sonrasında hiçbirşey kalmadı.üstelik benim akıntı hem çoktu hemde çok fazla kaşıntı varda dayanamıyordum.ama geçti.yan etkisini de görmedim.

teşekkür ederim canım yardımın için bende denicem

kızlar bugün çok heyecanlıyım ben..bugün ilk defa kadın doğuma muayeneye gidicem..çok korkuyorum hem olumsuz bişeyler söylemesinden hemde alttan muayene olmaktan:kedi: off bugün bitmez bana..

kızlar bugün çok heyecanlıyım ben..bugün ilk defa kadın doğuma muayeneye gidicem..çok korkuyorum hem olumsuz bişeyler söylemesinden hemde alttan muayene olmaktan:kedi: off bugün bitmez bana..

Allah yardımcın olsun umarım herşey yolundadır ve güzel haberlerle gelirsin.korkulacak bişey yok ben 1 sefer muayene oldum öyle.olumsuz düşünme hayırlısı olsun inş.

korkma bisey olmayacak hersey yolunda diyecek merak etme canim benimmm sen alirtir kendini yarin bebk olunca da kontrollere gitcem zamaninda bizde öyleydik alitik malesef doga kanunu buuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…