- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.221
arkadaşlar sizlerin engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum. rahimdeki akıntıyı gidermek için kullandığınız bişey var mı ? bu aralar bende var acaba iltihap olabülümüü?
sogan kürünü denearkadaşlar sizlerin engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum. rahimdeki akıntıyı gidermek için kullandığınız bişey var mı ? bu aralar bende var acaba iltihap olabülümüü?
yumurtlama döneminse akıntı normaldir,ama eğer kokulu ve koyu ise iltihap yada mantardır.gebelik olasılığı yüzünden krem yada fitil gibi şeyler kullanamazsın.geçen ay bendede vardı adet tarihimden önce olduğu için kullanamadım zefiran diye bi su var eczaneden alabilirsin.1 litre suya 1 kapak koyup karıştıracaksın ve o bölgeyi yüzeysel olarak o karışımla yıkayacaksın,ben denedim 3-4 gün sora hiç bişey yoktu.
bu suyu sana doktor mu önerdi bir de herhangi yan etkisi var mı acaba?
sen ne yapiyon canim
merhabalar kızlar.... hayırlı bir gün olsun inşallah..
hayır canım tanıdım bir eczacı söyledi.ben uyguladım geçen ay zaten bu zefiran mikrop kırıcı dezenfekte gibi bi özellikte 3-4 gün duş alırken en son çıkmadan önce yüzeysel olarak bu karışımla yıkadım.sonrasında hiçbirşey kalmadı.üstelik benim akıntı hem çoktu hemde çok fazla kaşıntı varda dayanamıyordum.ama geçti.yan etkisini de görmedim.
teşekkür ederim canım yardımın için bende denicem
gurbetgüzeli soğan kürünü bir bardak içtim çok kötü miğdemi bulandırdı onu daha içemiyorum kusmaktan beter etti beniii
kiz az tuz atsaydiniz icerdiniz belkii cok yarali benim adeti duzenledi 28 gunde bir oldum ve 6 gun surdugurbetgüzeli soğan kürünü bir bardak içtim çok kötü miğdemi bulandırdı onu daha içemiyorum kusmaktan beter etti beniii
kızlar bugün çok heyecanlıyım ben..bugün ilk defa kadın doğuma muayeneye gidicem..çok korkuyorum hem olumsuz bişeyler söylemesinden hemde alttan muayene olmaktan:kedi: off bugün bitmez bana..
korkma bisey olmayacak hersey yolunda diyecek merak etme canim benimmm sen alirtir kendini yarin bebk olunca da kontrollere gitcem zamaninda bizde öyleydik alitik malesef doga kanunu buuuuuuukızlar bugün çok heyecanlıyım ben..bugün ilk defa kadın doğuma muayeneye gidicem..çok korkuyorum hem olumsuz bişeyler söylemesinden hemde alttan muayene olmaktan:kedi: off bugün bitmez bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?