- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.241
dittttttttttttt editttttttttttt liyom yanlis yazdim sen alistir kendini yarin bebek olunca da kontrollere gitcenkorkma bisey olmayacak hersey yolunda diyecek merak etme canim benimmm sen alirtir kendini yarin bebk olunca da kontrollere gitcem zamaninda bizde öyleydik alitik malesef doga kanunu buuuuuuu
kızlar bugün çok heyecanlıyım ben..bugün ilk defa kadın doğuma muayeneye gidicem..çok korkuyorum hem olumsuz bişeyler söylemesinden hemde alttan muayene olmaktan:kedi: off bugün bitmez bana..
selam kizlar.benimde bugün 16 günüm. 14,gün hafif pembe bi akintim oldu geriside gelmedi acaba yumurtammi catladi ,daha önce basima böyle bisey gelmemisti,bir gün öncesi calisma yapmistik,bugünde yapmayi düsünüyorum,insallah olur,
selam kizlar.benimde bugün 16 günüm. 14,gün hafif pembe bi akintim oldu geriside gelmedi acaba yumurtammi catladi ,daha önce basima böyle bisey gelmemisti,bir gün öncesi calisma yapmistik,bugünde yapmayi düsünüyorum,insallah olur,
canim yumurta catlarken hafif kan gorebiliyon korkulacak bisey degil canimmmselam kizlar.benimde bugün 16 günüm. 14,gün hafif pembe bi akintim oldu geriside gelmedi acaba yumurtammi catladi ,daha önce basima böyle bisey gelmemisti,bir gün öncesi calisma yapmistik,bugünde yapmayi düsünüyorum,insallah olur,
yok gec kalmassin agrin varmi kasiklarda ve akintin ne durumdaaapembe akinti 14 gün gelmisti ,bu gün 16.gün gec kalmis olabilirmiyim dün esim biraz alkol aldigi icinde yapmadim.bakalim demekte fayda var diye düsünüyorum
canim yumurta catlarken hafif kan gorebiliyon korkulacak bisey degil canimmm
canim insallah olur yumurtlama gunu falan biliyormusun insallah istedigin olur canimmmMerhaba kızlar ben de yeniyim burda ilk defa buraya yazıyorum. ben de Nisandan beri uğraşanlardanım. ben pko'luyum klomen kullanmaya başladım falan derken eşimin sperm sayısı 7 milyon çıktı tam ona üzülüoduk ki eşime buradan okuduğum kadarıyla 2 ay boyunca her akşam keçiboynuzu kürü yaptım ve bu ay ki sperm analizi sonucuna göre 121 milyona çıkmış sayısı. tabii güvenemedik laboratuvara hem Internatıonal Hospital'da hem Memorial'da yaptırdık ikisi de hemen hemen aynı sonucu verdi doktor da çok şaşırdı. Tüp Bebek yapacaktık bizi kendi halimize bıraktı. yani bu ay ilk defa yüksek sayıyla deniyoruz. bu ay olmasını çok istiyorum yoksa seneye bırakmak zorunda kalcam denemeleri. Sağlığım dolayısıyla. Benim de beklenmeyen adet tarihim 7 ekim beni de listeye ekler misiniz? Allah isteyen herkese versin kimseleri aratmasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?