Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

korkma bisey olmayacak hersey yolunda diyecek merak etme canim benimmm sen alirtir kendini yarin bebk olunca da kontrollere gitcem zamaninda bizde öyleydik alitik malesef doga kanunu buuuuuuu
dittttttttttttt editttttttttttt liyom yanlis yazdim sen alistir kendini yarin bebek olunca da kontrollere gitcen
zamaninda bizde öyleydik alistik malesef doga kanunu buuuuuuu olsun her guzelligin bir zahmeti var canim
unutma zahmet olmadan rahmet olmaz

selam kizlar.benimde bugün 16 günüm. 14,gün hafif pembe bi akintim oldu geriside gelmedi acaba yumurtammi catladi ,daha önce basima böyle bisey gelmemisti,bir gün öncesi calisma yapmistik,bugünde yapmayi düsünüyorum,insallah olur,

kızlar bugün çok heyecanlıyım ben..bugün ilk defa kadın doğuma muayeneye gidicem..çok korkuyorum hem olumsuz bişeyler söylemesinden hemde alttan muayene olmaktan:kedi: off bugün bitmez bana..

GÜnaydın :) Ben de ilk kez kadın doğumcuya gittiğimde çok korkmuştum. Hatta muayeneyi beklerken acaba kaçıp gitsem mi diye bile düşünmüştüm ama ücreti de ödediğim için vazgeçmemiştim

Hatta muayene olurken de epey kasmıştım kendimi, "Çok gerginsiniz." diyen doktorun asistanına "Evli misin, bekar mı?" demiştim, bekar olduğunu öğrenince de, "Evlenince anlarsın!" diye çemkirmiştim yerimseniben

Ama tabi ki korkulacak hiç birşey yok. Eğer sadece muayene olacaksan en detaylı yapacağı şey vajinal ultrason, onda da ne canın yanıyor, ne başka sıkıntı yerimseniben

Bence stres olma, inşallah hç birşey de çıkmaz, gayet kolay da geçer.

fazla mesaidende olabilir:)

aynısı banada oldu 10-16 ün arası gibi bişiy bir kkere hafif pembe ama ne oldu bilemedim :uhm:

yine burda bi topikte okumustum yumurta catlarken böyle olabiliyormus hayirlisi olsun bakalim,bekleyip görücez iki günde bir calistik bu ay:kedi:,insallah tutar,insallah hepimiz hamis oluruz:Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için.
haklısın gurbet güzeli ben bu bebeği istiyorum ve bi şekilde bütün zorlukların üstesinden gelicem bebişim için...

ah ah şimdiden annelik duygularım kabardı

bu ayda tutmazsa bi dahaki aya kesin ovulasyon testi alicam kizlar.aslinda bu ay alicaktim ama aksilikler oldu.bide öyle denemeyi düsünüyorum

canim yumurta catlarken hafif kan gorebiliyon korkulacak bisey degil canimmm

pembe akinti 14 gün gelmisti ,bu gün 16.gün gec kalmis olabilirmiyim dün esim biraz alkol aldigi icinde yapmadim.bakalim demekte fayda var diye düsünüyorum

Merhaba kızlar ben de yeniyim burda ilk defa buraya yazıyorum. ben de Nisandan beri uğraşanlardanım. ben pko'luyum klomen kullanmaya başladım falan derken eşimin sperm sayısı 7 milyon çıktı tam ona üzülüoduk ki eşime buradan okuduğum kadarıyla 2 ay boyunca her akşam keçiboynuzu kürü yaptım ve bu ay ki sperm analizi sonucuna göre 121 milyona çıkmış sayısı. tabii güvenemedik laboratuvara hem Internatıonal Hospital'da hem Memorial'da yaptırdık ikisi de hemen hemen aynı sonucu verdi doktor da çok şaşırdı. Tüp Bebek yapacaktık bizi kendi halimize bıraktı. yani bu ay ilk defa yüksek sayıyla deniyoruz. bu ay olmasını çok istiyorum yoksa seneye bırakmak zorunda kalcam denemeleri. Sağlığım dolayısıyla. Benim de beklenmeyen adet tarihim 7 ekim beni de listeye ekler misiniz? Allah isteyen herkese versin kimseleri aratmasın inşallah...

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ......... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:
5-)esedas........................................... ....................2 ekim:Saruboceq:
6-)hePollyanna...................................... ................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .........................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ............................4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ........ ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim:Saruboceq:
7-)................................................. .............................5 ekim:Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ........ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

3-)yaseminaltun................................................. ......7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)SeLiNa23.................................................. ...........8 ekim:Saruboceq:

3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim:Saruboceq:

7-)................................................. .................................8 ekim:Saruboceq:
1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

6-)................................................. .................................9 ekim:Saruboceq:

1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:

2-)................................................. ..................................10 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ......................................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ...................................11 ekim :Saruboceq:
3-)................................................. ...............................11 ekim:Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)sinemeeren....................................... .......... ......... 12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
5-).GülşahS.................................... ...........................12 ekim:Saruboceq:

6-)................................................. ...............................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48.................................................. .........1 3 ekim:Saruboceq:

3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)................................................. ...... ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

5-)................................................. .....................................14 ekim:Saruboceq:

1-) .................................................. ........... .........................15 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................15 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

4-)er_ca............................................ ...................................16 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
4-)gurbetguzeli..................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim:Saruboceq:
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. .................................................1 9 ekim:Saruboceq:

1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ................................................21 ekim:Saruboceq:

1-)şeker-leblebi........................................... ...............................22 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .................................................2 2 ekim:Saruboceq:

1-)bonbonsekerim.................................... ................................23 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ...............................................23 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. ......................................24 ekim:Saruboceq:
2-)sinembrs.................................................. ..........................24 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .............................................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .................................30 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ...........................................30 ekim:Saruboceq:

68 kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

canim insallah olur yumurtlama gunu falan biliyormusun insallah istedigin olur canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…