Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bu gebelik hakkında o kadar çok şey okudum ki artık kafam çorba gibi oldu.benim hiç bi bilgim olmadığını varsayalım,ve bana ilk yapmam gerekenden sonuna kadar önemli şeyleri anlatabilirmisiniz.gebe kalmam için ne yapmam lazım?

evet kasiklarimdaki hafif agriyi hissedebiliyorum.akintimda cok aferdersin koyu kivamda beyazimsi.
iki yuz temizleme pamugu al akintini bunun icine koy ve ikisini birbirine yapistirip cek uzayacakmi akintiiii öyle ise iliski dene derim bennnnnnnn

ne kadarın vardıki erken gebelik testi yaptın cnm eyvahedigeldismileüzülme olur inş. kaçıncı denemeydi ki .....herşey olucağına varıyor napalım :1hug:

gülüm daha adetim 8 ekimde .. ama acaba yumurtlamıyormuyum gercekten dıye merak ettım
gecen ay ustune mı gordum diye suphelendim ondan gebelık testı de baktım

kendimi salamıyorum kafama cok taktım herhalde..
ama gecen ay prolaktınıme baktırmıstım normal duzeydeydı (fazlalıgı yumurtlama bozukluguna işaret çünkü) ama çok şükür normal..

sag ol canim darisi hamis kalmak isteyenlerin basina kizlar ben vaz gectim artik istemiyorum ama sonuna kadar sizin destekcinizimmmmmm
canım sen neden vazgeçtin ki hayrola çok şaşırdım çok istiyordun çünki boshayallersmileeyvahedigeldismile

canım strest yapma hep strestten oluyor ne oluyorsa kafaya takma canım .... hayırlısı olsun sen denemelere devam et yine belki geç döllenme ise negatif çıkmış olabilir testin

canim dusunmeyin valla ya stresten olmuyor
yasadim gördum bir ay neler cektim oldu olmadi catladi catlamadi
sizi cok cok iyi anliyorum
insallah hepinizin kucaklari bebekle doldursun hayirli evlatlar olsunnn insallahh
gebelik topigimizide acacaz
sonra bebeklerimiz buyuyor topigimiziiii
uzun yillar bir arada olucaz sizlerleeeeee

çok duygulandımboshayallersmilecnm yaa iyiki varsın sağol desteğin için ama şu vari ANNE OLMAK ÇOK ZORMUŞ :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…