- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.281
evet cok zor canim yaa 3 ü birden gece ateslendi.......çok duygulandımboshayallersmilecnm yaa iyiki varsın sağol desteğin için ama şu vari ANNE OLMAK ÇOK ZORMUŞ :gitme:
hayırlısı olsun cnm 3 tane yeter :) eşin istemiyorsa sende boşver ukte kalmasın içinde şükret 3 tane var bi 4. yle daha uğraşmak zor uykusuz geceler ;ağlamaları vs.. hayırlısı olsun senin için opuyorumnanaktanAllah olan cocuklarima ömur versin
ya esimde istese yapardim
bin bir sikinti ile hamile kal sonra hamile kalinca nasil söylecem sikintisi benim isim yass
benim icin cok zor ben hala istiyorum icimde bir nukte alcak biliyorum bunu
tek tupum var kapali olandan yumurtladim bunu biliyorum
cunku sadece sol tarafim agridi
ikincisi esim korunuyor
onun takkeyi del onun stresi zaten yeterli gitmiyor ufak delikten ne gececek
bide oldumu olmadi stres yapiyorum kendime hayaller kuruyorum bosu bosuna
ne bileyim yaaa olsun sizlerin duacisiyim ben sizlerin osun sizlerinkini sevelim
abla tavsiyesi size stres olmayin ve her iliskide cocugu aklinizdan cikarin normal iliski yasayin bakin göreceksiniz sip diye olacakkkk destekcinizim insallahh sonuna kadar
evet cok zor canim yaa 3 ü birden gece ateslendi.......
baslarini bekledim oglanlarin odasinda yattim.......
bir haftadir ne gunduz ne gece uyuyorum ateslenirler birse olur diye ........
gözumu kirpmadim ben............ onlar icin uykusuz kaldim ilerde onlarda bana sahib cikar insallahhh..........
ne bileyim iste yaa zor zanaat annelik fedakarlik istiyor bunu biliyorum...........
her seyden vaz geciyorsun yemeden icmeden giymeden uykudan gezmeden akliniza ne gelirse .........
onlar olmadi mi yaninizda birsey bogazindan gecmez...........
kendinize eliniz uzanmaz birsey alirken yok ben cocuklara alayim cesit cesit giysinler dersinizzz.....
Allaim sizlerede annelik duygusu tattirsin muhammmed ümmedi ile beraberr isteyen herkesle beraberrrrrrr:CüvCüv:
Allah olan cocuklarima ömur versin
ya esimde istese yapardim
bin bir sikinti ile hamile kal sonra hamile kalinca nasil söylecem sikintisi benim isim yass
benim icin cok zor ben hala istiyorum icimde bir nukte alcak biliyorum bunu
tek tupum var kapali olandan yumurtladim bunu biliyorum
cunku sadece sol tarafim agridi
ikincisi esim korunuyor
onun takkeyi del onun stresi zaten yeterli gitmiyor ufak delikten ne gececek
bide oldumu olmadi stres yapiyorum kendime hayaller kuruyorum bosu bosuna
ne bileyim yaaa olsun sizlerin duacisiyim ben sizlerin osun sizlerinkini sevelim
abla tavsiyesi size stres olmayin ve her iliskide cocugu aklinizdan cikarin normal iliski yasayin bakin göreceksiniz sip diye olacakkkk destekcinizim insallahh sonuna kadar
evet cok zor canim yaa 3 ü birden gece ateslendi.......
baslarini bekledim oglanlarin odasinda yattim.......
bir haftadir ne gunduz ne gece uyuyorum ateslenirler birse olur diye ........
gözumu kirpmadim ben............ onlar icin uykusuz kaldim ilerde onlarda bana sahib cikar insallahhh..........
ne bileyim iste yaa zor zanaat annelik fedakarlik istiyor bunu biliyorum...........
her seyden vaz geciyorsun yemeden icmeden giymeden uykudan gezmeden akliniza ne gelirse .........
onlar olmadi mi yaninizda birsey bogazindan gecmez...........
kendinize eliniz uzanmaz birsey alirken yok ben cocuklara alayim cesit cesit giysinler dersinizzz.....
Allaim sizlerede annelik duygusu tattirsin muhammmed ümmedi ile beraberr isteyen herkesle beraberrrrrrr:CüvCüv:
amın canım duacınızım:gitme: çok duygulandım ya annelik böyle bişey işte.amin cnm inş allah herkese nasip eder.
herkese merhabalar.19 eylülde olmam gereken adetimi 21 eylülde gördüm ve 2 gün sürdü.çokta az oldum.Dün sol kasığım çok ağrıdı.bugün ağrımda yok.neden olur bu ya.stresten olabilirmi.ilk defa başıma böyle bişey geldi.normalde 5 gün sürerdi adetim
:bbo: üstüne görme filan olmasın bu ....bi test yapsaydınız.......
yok canım ya adetten bir gün önce yaptım kocaman bir tek çizgi.bende anlamadım gitti.Artık stres adetimi etkiler oldu herhaldeeyvahedigeldismile
regli gününden önce çıkmıyo bazı kişilerde benim mesela regli günümü 3 gün geçtikten sonra testte çıkıyor.Üstüne görmüş olabilirsin bence yarın sabah ilk idrarınla bi daha yap testini.Güzel haberler verirsin inşallah bizlere.:Saruboceq:
Arkadaşlar bugün akıntım başladı kokusuz şeffaf su gibi ve sağ kasığımdada batma oluyo ara ara .nedeni ne olabilirki?
yumurtlama dönemin olabilir.kaç gün var beklenen adet tarihine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?