- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.301
12 gün kaldı cnm ya yumurtlama akıntısı uzar falan diyolar kafam karıştı.
adetlerinde düzensizlik varsa yumurtlamayı tam çıkaramayabilirsin.ama seffaf akıntı yumurtlama akıntısıdır.sen çalışmalara devam et.ayrıca illaki yumurtlama döneminde değil sık sık çalışmalar gerekli.
ben test yaptım negatıf cıktı ama daa gunume var ,bakalım
hakkimizda hayirlisi olsun canlarim önce siz hamis kalin en sonn bennnnngubetgüzelim tickerini değiştirşmenden belliydi vazgeçtiğin hayırlısıolsun herşeyin cnm ya.
desteklerın ıcın cok saol..
Allah razi olsun canim insallahhhhselam kızlar ben geldim.çok duygusallaşmışsınız.Gurbetgüzeli ablam hakkında hayırlısı neyse o olsun.kaderinde 4.cü çocuk varsa nasip olur.ama şimdiki 3 güzel yavruna uzun ömürler versin Rabbim.annelik duygularını çok güzel yansıtmışsın tebrik ederim.Allahım bizlere de yaşatsın o duyguyu yavrularımızın anne deyişini.
canim benim akintin nasildi koyu kirmizi mi geldi yerlesme kanamasi olabilirgurbetgüzeli seninle eylül tpiğindede beraberdik.burdada.topiğin en kıdemli üyesi olarak sen ne diyorsun benim durumuma.
herhangi bir ilac falan kullandinmi canimherkese merhabalar.19 eylülde olmam gereken adetimi 21 eylülde gördüm ve 2 gün sürdü.çokta az oldum.Dün sol kasığım çok ağrıdı.bugün ağrımda yok.neden olur bu ya.stresten olabilirmi.ilk defa başıma böyle bişey geldi.normalde 5 gün sürerdi adetim
benide eklermisiniz 20 ekım...
ederim canim sip diye cikiyor tam yumurtlam a gununde ölcersen cift cizgiyi gorursun canimmmBende Ekim ayına adımı yazdırıyım artık eylül olmadı malesef 23 ekim
bu arada ovulasyon testi kullanan varmı aranızda tavsiye edermisiniz
abla beni de ekler misin 21 ekim e......
dün canım çok sıkılmıştı. regl oldum diye. çok şükür bugün iyiyim. gerçekten gerisini Allah a bırakıp düşünmemek o kadar da kolay değil sanırım.kısmet diyoruz ne zamansa o zaman olsun diyoruz ama olmayınca da hemen tepki gösteriyoruz şekil A (yani ben) görüldüğü gibi. işte doğum yapınca izin nasıl olcak,eğer bu aydan sonra hamile kaldığımda izinlerimi istediğim zamanda alamıyacak mıyım? diye düşünüp duruyordum..hayırlısı bakalım.Rabbim bizim için en iyisini bilir ve ister-------eminim bundana.s İnşallah bu ayı çok güzel geçircem.. yani bebiş olayına çok yoğunlaşmayıp akışına bırakcam inşallah...
Rabbim inşallah meleklerimizle bizleri kavuşturur.. (amiiiiin)
Allah olan cocuklarima ömur versin
ya esimde istese yapardim
bin bir sikinti ile hamile kal sonra hamile kalinca nasil söylecem sikintisi benim isim yass
benim icin cok zor ben hala istiyorum icimde bir nukte alcak biliyorum bunu
tek tupum var kapali olandan yumurtladim bunu biliyorum
cunku sadece sol tarafim agridi
ikincisi esim korunuyor
onun takkeyi del onun stresi zaten yeterli gitmiyor ufak delikten ne gececek
bide oldumu olmadi stres yapiyorum kendime hayaller kuruyorum bosu bosuna
ne bileyim yaaa olsun sizlerin duacisiyim ben sizlerin osun sizlerinkini sevelim
abla tavsiyesi size stres olmayin ve her iliskide cocugu aklinizdan cikarin normal iliski yasayin bakin göreceksiniz sip diye olacakkkk destekcinizim insallahh sonuna kadar
canim dusunmeyin valla ya stresten olmuyor
yasadim gördum bir ay neler cektim oldu olmadi catladi catlamadi
sizi cok cok iyi anliyorum
insallah hepinizin kucaklari bebekle doldursun hayirli evlatlar olsunnn insallahh
gebelik topigimizide acacaz
sonra bebeklerimiz buyuyor topigimiziiii
uzun yillar bir arada olucaz sizlerleeeeee
canmsenin gelmeni bekliyordum kacina ayin beklenmeyen adet tarihi 7si falanmiCnm benim ismim listede silinmiş galiba tekrar eklersen sevinirim.
aminn oki gulumabla beni de ekler misin 21 ekim e......
Rabbim inşallah meleklerimizle bizleri kavuşturur.. (amiiiiin)
aminnnnninşallah canım bu topikte hamile kalmayan olmaz.herkes hamile kalır.Rabbim isteyen herkese versin.:Saruboceq:
hic bilemiyorum yaaaaa dr a gorun sennnnncanim benim akintin nasildi koyu kirmizi mi geldi yerlesme kanamasi olabilir
Alıntı:
yok normal adet kanamsı fakat az.ve 2 gün sürdü.
aminnnnnnnnn insallah sizelri cok seviyorummmmmmcanım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..Allah çocuklarına eşine kendine sağlık versin uzun ömür nasip etsin..her şy gönlüne göre olsun..inş dileklerin gerçekleşir ve hep beraber uzun seneler güzel şeyler paylaşırız:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?