Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

arkadaşlar ben bu ay soğan kürü yapıyorum bugün 9. gün ama benim hiç öle akıntım falan gelmedi.Normalde çok akıntım olmuyor zaten.Şimdi akıntı olmaması iyi bişeymi kötümü ben bunu bilemedim bu konuda bilginiz varmııı

bende yaptim bendede akinti olmadi ama cok faydasi oldu devam et korkma bisey olmazzzz

gurbetgüzeli bebek fikrini değiştirmişsin allah hayırlısını nasib etsin güzel çocuklarına uzun ömürler versin bizlere olan desteğin ve içtenliğin için çok teşekkürler.
amin canimmm sonuna kadr yaninizda olucam bebeklerinizin sanal teyzesi olucam insallahhhhhhhhh
senağlamaekim ayı da hüsarn ayı olur benim için bilmem ama gerçekten çook ama çook yoruldum....
canim uzulme ne olur sakin ollll olacakkkk mutlaka bunu unutmaaa

Adetlerim düzenli ama çalışmalara devam tabiki hihoyyyt .Sağ kasığımda olan batmaya kafam biraz takıldı.Hayırlısı artık. Tşk ederim cnm.

su_su canım benimde kasıklarımda hareketlılık ve hafıf bi agrı gıbı bısı var. akıntım da bariz. yumurtluyosn ya senın de o yuzdendır. Alla hayırlısınıversın hepimize.. gurbetgüzelimizin tarıf ettıgı gıbı pamukla yaptım uzuyor akıntı..galıba benım ovulasyon test kitim bozuk..

canlarım regl olunca hepimiz üsülüyorussssss
ne olur burada metin olmaya dık durmaya calısalımmm
ben de çok kötü oluyorum ama burda birbirimizi sarıp sarmalıycaz destek olcaz canlar..

sağol GurbetGuzeli iyi ki varsın canımmmm
sizlerde öyle canimin iciiiiiiiii
canim akintiyi izlemeye devam et sarimtrak yapskan ve kati akintiyi görunce herifi bul ve 24 ila 48 icindee calismaya baslaaaaaa

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ......... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:
5-)esedas........................................... ....................2 ekim:Saruboceq:
6-)hePollyanna...................................... ................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .........................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ............................4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ........ ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim:Saruboceq:
7-)................................................. .............................5 ekim:Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:
3-)..................................................... ........ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

3-)yaseminaltun..................................... ............ ......7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)SeLiNa23.................................................. ...........8 ekim:Saruboceq:

3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim:Saruboceq:

7-)su_su........................................................................8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

6-)................................................. .................................9 ekim:Saruboceq:

1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:

2-)................................................. ..................................10 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ......................................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ...................................11 ekim :Saruboceq:
3-)................................................. ...............................11 ekim:Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)sinemeeren....................................... .......... ......... 12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
5-).GülşahS.................................... ...........................12 ekim:Saruboceq:

6-)................................................. ...............................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48.................................................. .........1 3 ekim:Saruboceq:

3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)................................................. ...... ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

5-)................................................. .....................................14 ekim:Saruboceq:

1-) .................................................. ........... .........................15 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................15 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

4-)er_ca............................................ ...................................16 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
4-)gurbetguzeli..................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim:Saruboceq:
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ................................................19 ekim:Saruboceq:

1-)smirna35......................................... ........................................20 ekim:Saruboceq:

1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:Saruboceq:
2-)gunslinger........................................ .....................................21 ekim:Saruboceq:

1-)şeker-leblebi........................................... ...............................22 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .................................................2 2 ekim:Saruboceq:

1-)bonbonsekerim.................................... ................................23 ekim:Saruboceq:
2-)ateskum................................................. ...............................23 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. ......................................24 ekim:Saruboceq:
2-)sinembrs.................................................. ..........................24 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .............................................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .................................30 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ...........................................30 ekim:Saruboceq:

72 kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

sizlerde öyle canimin iciiiiiiiii

canim akintiyi izlemeye devam et sarimtrak yapskan ve kati akintiyi görunce herifi bul ve 24 ila 48 icindee calismaya baslaaaaaa

oley yuppi ozaman
GÖREVLER
1- Delilleri topla TAMAMLANDI
2, HERİFİ BUL- HERİF HAZIRDAalkisalkisalkis
3 CALISMAYA BASLA ... (SU AN MISAFIRM VAR LAMBAYA Ğ
F DEYINCE.. ) hihoyyythihoyyyt

oley yuppi ozaman
GÖREVLER
1- Delilleri topla TAMAMLANDI
2, HERİFİ BUL- HERİF HAZIRDAalkisalkisalkis
3 CALISMAYA BASLA ... (SU AN MISAFIRM VAR LAMBAYA Ğ
F DEYINCE.. ) hihoyyythihoyyyt

bir yumurta catldi
iki herifi bul
malum isi yap
ya bundan
ya bundan
yola cikacak sonra:CüvCüv:
:ecrin_bebek: ahada bebk geldiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…