- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.321
senağlamaekim ayı da hüsarn ayı olur benim için bilmem ama gerçekten çook ama çook yoruldum....
senağlamaekim ayı da hüsarn ayı olur benim için bilmem ama gerçekten çook ama çook yoruldum....
bende yaptim bendede akinti olmadi ama cok faydasi oldu devam et korkma bisey olmazzzzarkadaşlar ben bu ay soğan kürü yapıyorum bugün 9. gün ama benim hiç öle akıntım falan gelmedi.Normalde çok akıntım olmuyor zaten.Şimdi akıntı olmaması iyi bişeymi kötümü ben bunu bilemedim bu konuda bilginiz varmııı
amin canimmm sonuna kadr yaninizda olucam bebeklerinizin sanal teyzesi olucam insallahhhhhhhhhgurbetgüzeli bebek fikrini değiştirmişsin allah hayırlısını nasib etsin güzel çocuklarına uzun ömürler versin bizlere olan desteğin ve içtenliğin için çok teşekkürler.
canim uzulme ne olur sakin ollll olacakkkk mutlaka bunu unutmaaasenağlamaekim ayı da hüsarn ayı olur benim için bilmem ama gerçekten çook ama çook yoruldum....
su_su cum seni 6 ekim die hatirliyom fakat bir msj atarsan sevinirim canim benim
Adetlerim düzenli ama çalışmalara devam tabiki hihoyyyt .Sağ kasığımda olan batmaya kafam biraz takıldı.Hayırlısı artık. Tşk ederim cnm.
oki canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyok cnm 8 ekim :1rolleyes:
sizlerde öyle canimin iciiiiiiiiisağol GurbetGuzeli iyi ki varsın canımmmm
canim akintiyi izlemeye devam et sarimtrak yapskan ve kati akintiyi görunce herifi bul ve 24 ila 48 icindee calismaya baslaaaaaasu_su canım benimde kasıklarımda hareketlılık ve hafıf bi agrı gıbı bısı var. akıntım da bariz. yumurtluyosn ya senın de o yuzdendır. Alla hayırlısınıversın hepimize.. gurbetgüzelimizin tarıf ettıgı gıbı pamukla yaptım uzuyor akıntı..galıba benım ovulasyon test kitim bozuk..
sizlerde öyle canimin iciiiiiiiii
canim akintiyi izlemeye devam et sarimtrak yapskan ve kati akintiyi görunce herifi bul ve 24 ila 48 icindee calismaya baslaaaaaa
allahım hepimize tatlımı tatlı bebikler ver
oley yuppi ozaman
GÖREVLER
1- Delilleri topla TAMAMLANDI
2, HERİFİ BUL- HERİF HAZIRDAalkisalkisalkis
3 CALISMAYA BASLA ... (SU AN MISAFIRM VAR LAMBAYA Ğ
F DEYINCE.. ) hihoyyythihoyyyt
allahım hepimize tatlımı tatlı bebikler ver
gurbetım resımlerını neden goremıyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?