Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

selam kızlarrrrr nasısın ne var ne yok?çalışmlar nası gidiyo?benim tahmini yumurtlama günlerim bugünlerde olması lazım ama ovulasyon testinde bişey çıkmadı hala bekliyorum bakalımzemuszemus

benimde hesaplamalarıma göre 15.16 günleri gibi ama adet bitiminden 3-4 gün sonra akıntım cok yoğundu fakat şimdilerde bişey yok valla hesaplamalara bakmayın derim ben.

Arkadaşlar folik asit kullananlar hangisini kullanıyor.ilaç ismi yazabilir misiniz?
benim folic plus.

sag ol canim darisi hamis kalmak isteyenlerin basina kizlar ben vaz gectim artik istemiyorum ama sonuna kadar sizin destekcinizimmmmmm
ablacım istediğini eşine söylesen ya?
belki o da istiyodur da bakımı senin için zor olur diye düşünüyordur 4. olacak diye...

selam kızlarrrrr nasısın ne var ne yok?çalışmlar nası gidiyo?benim tahmini yumurtlama günlerim bugünlerde olması lazım ama ovulasyon testinde bişey çıkmadı hala bekliyorum bakalımzemuszemus
canim testler bazen bozuk olabiliyor sen kendini dinle sancilaninca ve akintin gelince iliskiyi gerceklestir
okumayı tercih ediyosunuz sanırım :)
vaktim olunca cevap veriyorum canim kimse o yzden cevap gelmedi
benimde hesaplamalarıma göre 15.16 günleri gibi ama adet bitiminden 3-4 gün sonra akıntım cok yoğundu fakat şimdilerde bişey yok valla hesaplamalara bakmayın derim ben.
yok zaten hesaplamalar adeti duzenli olanlar icin
benim folic plus.

ablacım istediğini eşine söylesen ya?
belki o da istiyodur da bakımı senin için zor olur diye düşünüyordur 4. olacak diye...
diyorum istemiiiiii

Gunaydın hanımefendiler......
Benim koca beni sinirlendiriyoooooo
dun aksam dedım gel ha böyle bu yana bişi diyeyim sana
o da dedı çok yorgunum...
normalde ben de can atmıyorum zaten zırt pırt iş yapmaya.. sonuçta bende çalışan bi kadınım her gun her gun saçını fönle kremlen bi sürü iş çıkıyo.. ben de yoruluyorum..
Hem çocuk istiyosun hem yangel yat osman.. Bu ay olmazsa bidaha uğraşmıycam çok beklersın dedim..Kızdırdı beni..
Sabah barıştık ama :):)

günaydın canın,sinirlenme hiç salıver gitsin:) sabahki iş daha kaliteli bu arada haberin ola:)

Allahım bu ay kimseyi göbişi boş bırakma yarabbim :Saruboceq: AMİNNNNNNNNN

malesef calisma yapamadik ay sanki kendim icin istiyorum bebegi.dün aksam düdün vardi gec döndük yapmak istemedi.bende kizdim yattim.sabahta gelmis bana gel yapalim diyokötükedihüso. bende gec kaldin yumurta cöpe gitti dedim .ayyyyyyy sinirlerim bozuk bu ayda olmiycakkkkkkkkkkmafoldumben

malesef calisma yapamadik ay sanki kendim icin istiyorum bebegi.dün aksam düdün vardi gec döndük yapmak istemedi.bende kizdim yattim.sabahta gelmis bana gel yapalim diyo. bende gec kaldin yumurta cöpe gitti dedim .ayyyyyyy sinirlerim bozuk bu ayda olmiycakkkkkkkkkk

canım hepimiz bu konuda geriliyoruz sinirimizi eşlerden çıkarmayalım.şartlanarak yada görev gibi düşünerek yaparsak bi faydası olmayacağını düşünüyorum.sadece yumurtlamanın olduğu dönemlerde eşinizi kışkırtıp,mesela güzel müzikler eşliğinde ortamı romantikleştirip hatta üzerinize iç gıdıklayıcı gecelikleri giyip karşısına geçin belki durum deişir yorgunluğunu unutur,sizde bu romantizmin keyfini çıkarın.nasipse zaten olur illaki bugun günü diyip ısrarın önemi yok bence:) umarım gönlümüzce olur herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…