- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.341
cok guzl smileyler ekledim fakat sistem kabul etmiyor yaaaagurbetım resımlerını neden goremıyorum tatlım
benim folic plus.Arkadaşlar folik asit kullananlar hangisini kullanıyor.ilaç ismi yazabilir misiniz?
ablacım istediğini eşine söylesen ya?sag ol canim darisi hamis kalmak isteyenlerin basina kizlar ben vaz gectim artik istemiyorum ama sonuna kadar sizin destekcinizimmmmmm
canim testler bazen bozuk olabiliyor sen kendini dinle sancilaninca ve akintin gelince iliskiyi gerceklestirselam kızlarrrrr nasısın ne var ne yok?çalışmlar nası gidiyo?benim tahmini yumurtlama günlerim bugünlerde olması lazım ama ovulasyon testinde bişey çıkmadı hala bekliyorum bakalımzemuszemus
vaktim olunca cevap veriyorum canim kimse o yzden cevap gelmediokumayı tercih ediyosunuz sanırım :)
yok zaten hesaplamalar adeti duzenli olanlar icinbenimde hesaplamalarıma göre 15.16 günleri gibi ama adet bitiminden 3-4 gün sonra akıntım cok yoğundu fakat şimdilerde bişey yok valla hesaplamalara bakmayın derim ben.
diyorum istemiiiiiibenim folic plus.
ablacım istediğini eşine söylesen ya?
belki o da istiyodur da bakımı senin için zor olur diye düşünüyordur 4. olacak diye...
Gunaydın hanımefendiler......
Benim koca beni sinirlendiriyoooooo
dun aksam dedım gel ha böyle bu yana bişi diyeyim sana
o da dedı çok yorgunum...
normalde ben de can atmıyorum zaten zırt pırt iş yapmaya.. sonuçta bende çalışan bi kadınım her gun her gun saçını fönle kremlen bi sürü iş çıkıyo.. ben de yoruluyorum..
Hem çocuk istiyosun hem yangel yat osman.. Bu ay olmazsa bidaha uğraşmıycam çok beklersın dedim..Kızdırdı beni..
Sabah barıştık ama :):)
günaydın canın,sinirlenme hiç salıver gitsin:) sabahki iş daha kaliteli bu arada haberin ola:)
senin en küçüğü kaç yaşında?diyorum istemiiiiii
Allahım bu ay kimseyi göbişi boş bırakma yarabbim :Saruboceq: AMİNNNNNNNNN
Allahım bu ay kimseyi göbişi boş bırakma yarabbim :Saruboceq: AMİNNNNNNNNN
selam kizlar.benimde bugün 16 günüm. 14,gün hafif pembe bi akintim oldu geriside gelmedi acaba yumurtammi catladi ,daha önce basima böyle bisey gelmemisti,bir gün öncesi calisma yapmistik,bugünde yapmayi düsünüyorum,insallah olur,
sinirden kendimi yemege verdim durduramiyorum kendimi 6 tane lahmacun yemisim:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?