- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.361
poti cvp sanaydı :)
annenler sizdemi kaldı yoksa oturmayamı gelmişlerdi?biz de annemler bızde dıye calısamadık :gitme:
arkadaslar merabalar lısteye benıde eklermısıniz???*3 ekim beklenmeyen tariihh..umarım Allah hepimizin yuzunu güldürür
canim yapmadigimimi saniyosun.inan ben elimden geleni yapiyorum.mesela günlük yasaminda en ufak bir sorun olsun o gün bizim sex yasntimiz olmaz.israr edersem kudurdunmu diyo.o zaten umursamiyo benim bir cocugum var olmazsa olmasin diyo.ama benim oglum cok kardes istiyo tabi bende istiyorum.umursamiyo:çok üzgünüm:
ne yapalim canim hayirlisi olsun demekten baska caremiz yok :teselli:biz de annemler bızde dıye calısamadık :gitme:
annenler sizdemi kaldı yoksa oturmayamı gelmişlerdi?
.
ne yapalim canim hayirlisi olsun demekten baska caremiz yok :teselli:
üzülme canım benim bak bende ağlarım,o zaman yanaşma sende sora o yanaşınca da kudurdunmu de :) onların her istediğinde hı dersekkk işte sonu böyle olur sen istedinmi kudurdunmu derler,sanki bayılıyosta şurda çocuk olsun diye deseneama adama değil içinden de,yada sen bide yumurtlamadan önceki 3-4 günü fln da hesapla o günlerden sora seviş yok nasıl olsa 3-4 gün sora kendi isteyecek oda yumurtlamaya denk gelecek.:1rolleyes:
bizde kaldılar cnım bir hafta ,sadece bır gununde sessız sedasız yapabıldık cok ryhsuzdu yanı :) yatmadım da hıc hmen kalktım
oturmaya geldilerse uyku numarası yapsaydınız dicektim.yatıyosda ne oluyo :) tık yok ben 2-3 yastık koyuyom nerdeyse amuda kalkıyom ama olmadımı olmuyo,nasip kesinlikle ben buna inanıyorum artık.belki sen şu denemenle hamile kalacaksın inş.hiç belli olmaz.sıkma canını.
ya zaten cok cabuk hamile kalamayan bir insanim ,bide hamile kalinca düsürücem korkusu var(3 tane düsürdüm)senağlama.daha bana destek olacagina beni üzüyo,gamsiz anacim bu erkekler.
bizde kaldılar cnım bir hafta ,sadece bır gununde sessız sedasız yapabıldık cok ryhsuzdu yanı :) yatmadım da hıc hmen kalktım
beklıyoruz bakalım ..kısmet
zaten test yaptım negatıf cıktı daha erken dedıler ama dayanamadım :)
4,5 yasinda canimmmmmm evet de iste ben cocuklari cok seviyorumsenin en küçüğü kaç yaşında?
adam da haklı ama bu devirde çocuk yetiştirmek kolay mı?
üniversitesi vaaar, evliliği,işini kurması bilmem ne..
secreter kızz sabah daha ii oluyomuş yerimseniben
nurun bende amiiin diyorum duana :Saruboceq:
poti,
senin herüfdemi ters tepti yavrum..
ula ne oliiii bu heriflere yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok yok; sık sık çalışıyoz diye çok şımardı bunlar!!
kodun bu kismini kopyalayip yapistirman lazim canimarkadaşlar ben tickerimi yapıştırıyorum formata uygun değil diyor..siz nasıl yapıştırdınız anlatır msınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?