Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

poti cvp sanaydı :)

canim yapmadigimimi saniyosun.inan ben elimden geleni yapiyorum.mesela günlük yasaminda en ufak bir sorun olsun o gün bizim sex yasntimiz olmaz.israr edersem kudurdunmu diyo.o zaten umursamiyo benim bir cocugum var olmazsa olmasin diyo.ama benim oglum cok kardes istiyo tabi bende istiyorum.umursamiyo:çok üzgünüm:

üzülme canım benim bak bende ağlarım,o zaman yanaşma sende sora o yanaşınca da kudurdunmu de :) onların her istediğinde hı dersekkk işte sonu böyle olur sen istedinmi kudurdunmu derler,sanki bayılıyosta şurda çocuk olsun diye desene ama adama değil içinden de,yada sen bide yumurtlamadan önceki 3-4 günü fln da hesapla o günlerden sora seviş yok nasıl olsa 3-4 gün sora kendi isteyecek oda yumurtlamaya denk gelecek.:1rolleyes:

annenler sizdemi kaldı yoksa oturmayamı gelmişlerdi?

.

bizde kaldılar cnım bir hafta ,sadece bır gununde sessız sedasız yapabıldık cok ryhsuzdu yanı :) yatmadım da hıc hmen kalktım

ne yapalim canim hayirlisi olsun demekten baska caremiz yok :teselli:

beklıyoruz bakalım ..kısmet

zaten test yaptım negatıf cıktı daha erken dedıler ama dayanamadım :)

ay inanirmisin hep yumurtlama günlerimde bisey cikiyo ya kavga ediyoruz,yada günlük seylerden etkileniyo,zaten hep kendi istedigi zamanlarda oluyo,strestende olmuyo iste.böyle cocukmu yapilir.

ya zaten cok cabuk hamile kalamayan bir insanim ,bide hamile kalinca düsürücem korkusu var(3 tane düsürdüm)senağlama.daha bana destek olacagina beni üzüyo,gamsiz anacim bu erkekler.

ya zaten cok cabuk hamile kalamayan bir insanim ,bide hamile kalinca düsürücem korkusu var(3 tane düsürdüm)senağlama.daha bana destek olacagina beni üzüyo,gamsiz anacim bu erkekler.

aslında onlar bizden daha çok duygusal olurlarmış ama belli etmezlermiş.başından geçenleri tam bilmiyorum yeniyim çünkü.geçmiş olsun umarım hemen olur kociş geldi kaçtım ben.

bakalım beklıyoruz ..ama ev tasıdık cok agır kaldırdım ben ,ayakta fılan da durdum cok hıc dıkkat etmedım..

kı adet olucak gıbı kasık agrılarım cok ,goguslerım de şiş.akıntımda var ama bılmıyorum hıc umudum yok artık gün gelse de adet olsam dıye beklıyorum bakalım

ay bende öyleyim 5 gün kala basliyorum test almaya.napiyimmmm.

4,5 yasinda canimmmmmm evet de iste ben cocuklari cok seviyorum

Kızlar umarım herşey yolundadır...Yazdıklarınızı elimden geldiği kadar takip ediyor sizlere dua ediyorum sizler de beni dualarınızda unutmayın...

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ......... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:
5-)esedas........................................... ....................2 ekim:Saruboceq:
6-)hePollyanna...................................... ................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:
3-)ss_ssxxxx................................. .........................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ............................4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ........ ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim:Saruboceq:
7-)................................................. .............................5 ekim:Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .... ........ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

3-)yaseminaltun..................................... ............ ......7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)SeLiNa23.................................................. ...........8 ekim:Saruboceq:

3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim:Saruboceq:

7-)su_su............................................ ............................8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

6-)................................................. .................................9 ekim:Saruboceq:

1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:

2-)................................................. ..................................10 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ......................................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ...................................11 ekim :Saruboceq:
3-)................................................. ...............................11 ekim:Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)sinemeeren....................................... .......... ......... 12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
5-).GülşahS.................................... ...........................12 ekim:Saruboceq:

6-)................................................. ...............................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48.................................................. .........1 3 ekim:Saruboceq:

3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)................................................. ...... ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

5-)................................................. .....................................14 ekim:Saruboceq:

1-) .................................................. ........... .........................15 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................15 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

4-)er_ca............................................ ...................................16 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
4-)gurbetguzeli..................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim:Saruboceq:
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ................................................19 ekim:Saruboceq:

1-)smirna35......................................... ........................................20 ekim:Saruboceq:

1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:Saruboceq:
2-)gunslinger........................................ .....................................21 ekim:Saruboceq:

1-)şeker-leblebi........................................... ...............................22 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .................................................2 2 ekim:Saruboceq:

1-)bonbonsekerim.................................... ................................23 ekim:Saruboceq:
2-)ateskum................................................. ...............................23 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. ......................................24 ekim:Saruboceq:
2-)sinembrs.................................................. ..........................24 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .............................................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .................................30 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ...........................................30 ekim:Saruboceq:

73 kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

arkadaşlar ben tickerimi yapıştırıyorum formata uygun değil diyor..siz nasıl yapıştırdınız anlatır msınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…