- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.381
arkadaşlar ben tickerimi yapıştırıyorum formata uygun değil diyor..siz nasıl yapıştırdınız anlatır msınız??
canm "image url" olan linki kopyala o zaman olcak tamam mı?
sağol güzelim bir daha deneyecem
yaptım yine aynısını dediii
oldu olduuuuuu....ya meğer ben başını da kopyalıyormuşummm..sağolun GurbetGuzelim ve ademerve..
nasılsın ademerve?nasıl gidiyor hamişlikkkkkk?
allahım kolaylık versin ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına versinnn
bu ne yaaa kizlarr tek tek alinti yapmadim baziniz in kocalari yaramzlik yapmisss tuhhhhh yaaaaaa Allah kolaylik versin anarim köpüruden gecene kadarrrr ay........ a dayi demek gerekiiiiii sabir yaaa lutfen biraz sabirrr
Herşey daha çok yeni canım.KOrkularım ve endişelerim var.Sitede çok yazılar okudum şimdiden fazla kendim kaptırmamaya çalışıyorum.Ama değerlerim olması gerektiği gibi.Doktor yarında çağırdı inşallah keseyi görebilirim;amin canım inşallah...Darısı basınıza olsun ınsallah tez zamanda ınsallah:Saruboceq:
ayycanım yaaa..inş yarın keseyi de görürsün hayırlısıyla.inşşşş meleğin sağlıklıdırr..inşşşş her şey ama her şey gönlünce olur..korkma allaha dayan o eminim ki seni yarıyolda bırakmazzz:Saruboceq:
Arkadaşlar gerçekten üzücü bi durum bekle bekle o gün gelsin ve bi engel çıksın.Bence şöyle bi yol izlemeliyiz. CADIARZU Eşlerimize çok fazla çocuk isteğimizi belli ediyoruz ve onun için çabalıyoruz.Onlar gibi davranmalıyız.Umursamıyo gibi.Olsada olur olmasada olur gibi.Eminim o zaman herşey daha kolay olacak :jeyyar:
Amin canım benim çok teşekkür ediyorm güzel dilek ve duaların için.
Her zaman Rabbimizden başka dostumuz ve sığınacağımız liman yok.O ne eylerse güzel eyler.En yakın zamanda aynı duyguları tatmanızı diliyorum canım
inş canım inşşşş..inan çok istiyorum..ama bu ay boş verdim.ümitlenmeyi bıraktım..olmazsa ekimde tüpbebeğe başlayabilirim..artık çok yoruldum çokk:çok üzgünüm:
Arkadaşlar gerçekten üzücü bi durum bekle bekle o gün gelsin ve bi engel çıksın.Bence şöyle bi yol izlemeliyiz. CADIARZU Eşlerimize çok fazla çocuk isteğimizi belli ediyoruz ve onun için çabalıyoruz.Onlar gibi davranmalıyız.Umursamıyo gibi.Olsada olur olmasada olur gibi.Eminim o zaman herşey daha kolay olacak :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?