- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.401
ii akşamlar kıslar
dün gesmelerdeydik... bugün evde kocamcım işten dönsün onu bi süprisss bekliyorhihoyyyt
keçiboynuzu kürükaydirigubbakcemile3
benim yumurtlama haftamda o da bişiler içsin.
benim incir kürümde 13.gün
yumurtlama olmadı daha ne ağrı ne akıntı ne ısı artışı
bekliyorummmmCADIARZU
Yorulmak yok canım biliyorsun kimlerin imkansız denildiği halde seneler sonra olsalarsa çok sağlık bebişleri oluyor umutsuzluk asla yok.Tüp bebeğe başlıcaksınız demek peki canım ne zamandır deniyorsunuz?
kızlar bu kürler ne için?içinde ne var nası yapıyorsunuz?
son 4 yıldır canım.eşim mühendis işi ya şehirdışında ya da yurtdışında olur.her ay yanımda değil.kritik günlere denk getiremiyoruz.bazen denk getiriyoruz o da düzenli olmadığı için olmuyor.başka çarem yokkkk:çok üzgünüm:
kızlar keçiboynuzu kürü nasıl yapılıyo fisfisfis
Anladım canım;sizinki farklı bir durum yanii olmuyor demek yanlış olur.
Yumurtlama günlerinde yan yana olamadığınız için olmuyor sanırım.Tabiki tüp bebekte olur neden olmasın hem belki ikiz olur ne dersin babaları uzak olduğnda meleklerin senınle olur ayy negüzell olur inşallah:1hug:
cnm yarım lt suyu kaynatıyosun kaynarken içine 6-7 adet keçiboynuzunu ufak ufak kırarak atıyosun ağzı kapalı bir şekilde 3 dk kaynatıyosun.20 dk.dinlendirdikten sonra soğuyunca süzerek 2 ye bölüyorsun yarısını yatmadan önce yarısınıda sabah içiriyosun kocana. 1 hafta böyle günde 2 kez sonra 3 ay sadece geceleri içicekmiş
teşekkür ederim canım.bu ay bende uygulayayım bari kocişe.
edittttttttttt.................bu ne yaaa kizlarr tek tek alinti yapmadim baziniz in kocalari yaramazlik yapmisss tuhhhhh yaaaaaa Allah kolaylik versin canlarim köpürüden gecene kadarrrr ay........ a dayi demek gerekiyor sabir yaaabu ne yaaa kizlarr tek tek alinti yapmadim baziniz in kocalari yaramzlik yapmisss tuhhhhh yaaaaaa Allah kolaylik versin anarim köpüruden gecene kadarrrr ay........ a dayi demek gerekiiiiii sabir yaaa lutfen biraz sabirrr
rica ederim cnm bende yeni denemeye başlıycam inş hepimiz hamiş oluruzz:CüvCüv:
Kızlar belki keçiboynuzu kürü daha faydalıdır ama biz kocişe yemesi için keçiboynuzu pekmezi aldık aktarlarda ya da marketlerde iyi markaların da var...Biz memnun kaldık tabii yine de siz bilirsiniz...
KIZLAR NE CALISKAN Bİ CİNSİZ BİZ YAŞAS:içelim:IN AMAZONLAR!!
olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?