Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

şimdi bende keçiboynuzu kürü yapmaya gidiyorum o sürprizi bende yapıcam bu akşam. 10 gündür de soğan kürü içiyorum sonra da incir kürüne başlıycam. ama bu incir kürüne başlamak için bi gün varmı adetten sonra gibi falan

bu ay bizde deniycez yumurtlama günüm yaklaşıyor heyecanlıyım değişik bir duygu inş ALLAHIM nasip eder bizlerede:)
bakalım bu ay nası geçicek günümü beklemek zor olucak ama hayırlısı

Yorulmak yok canım biliyorsun kimlerin imkansız denildiği halde seneler sonra olsalarsa çok sağlık bebişleri oluyor umutsuzluk asla yok.Tüp bebeğe başlıcaksınız demek peki canım ne zamandır deniyorsunuz?

son 4 yıldır canım.eşim mühendis işi ya şehirdışında ya da yurtdışında olur.her ay yanımda değil.kritik günlere denk getiremiyoruz.bazen denk getiriyoruz o da düzenli olmadığı için olmuyor.başka çarem yokkkk:çok üzgünüm:

Anladım canım;sizinki farklı bir durum yanii olmuyor demek yanlış olur.
Yumurtlama günlerinde yan yana olamadığınız için olmuyor sanırım.Tabiki tüp bebekte olur neden olmasın hem belki ikiz olur ne dersin babaları uzak olduğnda meleklerin senınle olur ayy negüzell olur inşallah:1hug:

Kızlar belki keçiboynuzu kürü daha faydalıdır ama biz kocişe yemesi için keçiboynuzu pekmezi aldık aktarlarda ya da marketlerde iyi markaların da var...Biz memnun kaldık tabii yine de siz bilirsiniz...

kızlar keçiboynuzu kürü nasıl yapılıyo fisfisfis

cnm yarım lt suyu kaynatıyosun kaynarken içine 6-7 adet keçiboynuzunu ufak ufak kırarak atıyosun ağzı kapalı bir şekilde 3 dk kaynatıyosun.20 dk.dinlendirdikten sonra soğuyunca süzerek 2 ye bölüyorsun yarısını yatmadan önce yarısınıda sabah içiriyosun kocana. 1 hafta böyle günde 2 kez sonra 3 ay sadece geceleri içicekmiş

teşekkür ederim canım..iyi dileklerin çok moral verici...allah razı olsunnnn

teşekkür ederim canım.bu ay bende uygulayayım bari kocişe.

bu ne yaaa kizlarr tek tek alinti yapmadim baziniz in kocalari yaramzlik yapmisss tuhhhhh yaaaaaa Allah kolaylik versin anarim köpüruden gecene kadarrrr ay........ a dayi demek gerekiiiiii sabir yaaa lutfen biraz sabirrr
edittttttttttt.................bu ne yaaa kizlarr tek tek alinti yapmadim baziniz in kocalari yaramazlik yapmisss tuhhhhh yaaaaaa Allah kolaylik versin canlarim köpürüden gecene kadarrrr ay........ a dayi demek gerekiyor sabir yaaa
lutfen biraz sabirrr

Kızlar belki keçiboynuzu kürü daha faydalıdır ama biz kocişe yemesi için keçiboynuzu pekmezi aldık aktarlarda ya da marketlerde iyi markaların da var...Biz memnun kaldık tabii yine de siz bilirsiniz...

onu da duymuştum hem daha pratik tabi. Bu arada sen hamileymişsin allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşşş

merhabalar,hep okuduğum halde ilk defa bir foruma katılıyorum,
beni de yazarmısınız belki bişeyler paylaşmak sadece okumaktan daha faydalı olabilir diye düşündüm.benim günüm 5 ekim,bütün herkese iyi şanslar diliyorum şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…