- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.421
merhabalar,hep okuduğum halde ilk defa bir foruma katılıyorum,
beni de yazarmısınız belki bişeyler paylaşmak sadece okumaktan daha faydalı olabilir diye düşündüm.benim günüm 5 ekim,bütün herkese iyi şanslar diliyorum şimdiden:)
kızz hemen kesme ümidini!bakalım beklıyoruz ..ama ev tasıdık cok agır kaldırdım ben ,ayakta fılan da durdum cok hıc dıkkat etmedım..
kı adet olucak gıbı kasık agrılarım cok ,goguslerım de şiş.akıntımda var ama bılmıyorum hıc umudum yok artık gün gelse de adet olsam dıye beklıyorum bakalım
çok da küçük değilmiş kardeş yapılmayacak kadar. hayırlısı ablacım.4,5 yasinda canimmmmmm evet de iste ben cocuklari cok seviyorum
ya kızlar bişey sorcam biz hiç sperm testi falan yaptırmadık. önlem olarak bu kürü içirsem bi terslik olur mu?cnm yarım lt suyu kaynatıyosun kaynarken içine 6-7 adet keçiboynuzunu ufak ufak kırarak atıyosun ağzı kapalı bir şekilde 3 dk kaynatıyosun.20 dk.dinlendirdikten sonra soğuyunca süzerek 2 ye bölüyorsun yarısını yatmadan önce yarısınıda sabah içiriyosun kocana. 1 hafta böyle günde 2 kez sonra 3 ay sadece geceleri içicekmiş
hoş geldin canım..benim günüm de 5 ekim..hep beraber bekleyecez inş..hayırlısı neyse o olsun inş hakkımızda:Saruboceq:
hoş geldin canım..benim günüm de 5 ekim..hep beraber bekleyecez inş..hayırlısı neyse o olsun inş hakkımızda:Saruboceq:
hoşbulduk:))bakalım inşallah sen kaç günde bir oluyosun?
benim siklus dönemim 32 gün sürüyor canım..tabi bazen 31 de olabiliyor...seninki?
kızlar utanarak bişey daha sorcam. yastığı tam olarak nereye koyup bekliyoruz? beline diyorlar aklım almıyor, öyle yaparsak doğrulmuş oluruz ve iyice akmaz mı?
benim de 26-27 ve hiç de şaşmıyor,bu 3.ay denememiz bakalım:)
beklemyihhhh adet olma emiiiiiii:lepi:hoş geldin canım..benim günüm de 5 ekim..hep beraber bekleyecez inş..hayırlısı neyse o olsun inş hakkımızda:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnninşallah canım inşallah Allahım hepimize anne olmayı nasip etsin.:Saruboceq:
yasasinnnnnnn bize yumurta dayanmazzzzzzzKIZLAR NE CALISKAN Bİ CİNSİZ BİZ YAŞAS:içelim:IN AMAZONLAR!!
aminnnnnrica ederim cnm bende yeni denemeye başlıycam inş hepimiz hamiş oluruzz:CüvCüv:
yok canim oglan buyudu benim bakalim esim iterse devam bu ay olmayacagi kesin bu ay yumurtlamada kizkardsim dogum yapacak oradayim inssssss aramiz yaklasik 45 dak uzakkkk yatiya gitcezzzzzçok da küçük değilmiş kardeş yapılmayacak kadar. hayırlısı ablacım
buyurrrr hosgedin canimmmmm eledum senuuumerhabalar,hep okuduğum halde ilk defa bir foruma katılıyorum,
beni de yazarmısınız belki bişeyler paylaşmak sadece okumaktan daha faydalı olabilir diye düşündüm.benim günüm 5 ekim,bütün herkese iyi şanslar diliyorum şimdiden:)
inş canım hadi hayırlısııı:Saruboceq:[/QUOTEs
sağol canım:)
tamam popomuzun altına yani?canım yastığı belinin altına koyup bacaklarını havaya kaldıracaksın..duvara dayayıp beklersen daha kolay tabi.komik bir durum ama napalım yapacaz...
kardeşine hayırlı doğumlar dilerim. bir avazda inşallah.beklemyihhhh adet olma emiiiiiii:lepi:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yasasinnnnnnn bize yumurta dayanmazzzzzzz
aminnnnn
yok canim oglan buyudu benim bakalim esim iterse devam bu ay olmayacagi kesin bu ay yumurtlamada kizkardsim dogum yapacak oradayim inssssss aramiz yaklasik 45 dak uzakkkk yatiya gitcezzzzz
buyurrrr hosgedin canimmmmm eledum senuuu
tamam popomuzun altına yani?
eşim senin ayaklarını havaya kaldırıp bekleteyim mi biraz diyor :)) bu daha da komik :)
canimmmmm is görurkende belinin atina koyyyy rahim agzi maglum sahisla birlessin iceri gitsinnn bizim bicirlarrrrkızlar utanarak bişey daha sorcam. yastığı tam olarak nereye koyup bekliyoruz? beline diyorlar aklım almıyor, öyle yaparsak doğrulmuş oluruz ve iyice akmaz mı?
yok anam o yorulmasinnnnnnnnsen dik belinin altinda olsun yastik iliski esnasindadaaaaaatamam popomuzun altına yani?
eşim senin ayaklarını havaya kaldırıp bekleteyim mi biraz diyor :)) bu daha da komik :)
bendeeeGurbetGüzelim çok teşekkür ederim...seni çok seviyorummmmm
aminnnnn sizlerin de göbisleri dolsunnnnnnnnkardeşine hayırlı doğumlar dilerim. bir avazda inşallah.
ne dimeh siz bizim topigin geleck anne adaylarisinizzz sizleri cok sevimmmmmmhoşbulduk,beni eklediğiniz için teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?