- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.441
tamam, sağolasın.canimmmmm is görurkende belinin atina koyyyy rahim agzi maglum sahisla birlessin iceri gitsinnn bizim bicirlarrrr
http://www.ozgunresimler.com/data/media/262/seniseviyorumayifc7.gif[/IMG]
Uploaded with http://imageshack.us
kimildamak yohhh salina salina gitsinler asiklari bulustur tammmammiiiiiiiiiiitamam, sağolasın.
bıcırlar içeriiiiiiiiii:))
yok guzelim olmadi hic dogru durus adt olayan ben müthis akintim var kanamam var parca parca cikiyor ben bise folik asit kullanmistimm ona sebe mi acep böyle ekimdede sans yok kizkardesim dogum yapacak onun yanina gitcem bakalim kasimdada fikir degisikligi yasamiyim bilmiyorum denemek istemiyorum acikcasiiiiislm gurbet güzeli.ekim ayında listade görünce şaşırdım.eylül ayın zaferle sonuçlandı diye biliyordum .ekim ayı devam:))hayırlısı
amanınnnnn :)kimildamak yohhh salina salina gitsinler asiklari bulustur tammmammiiiiiiiiiii
hasret bitsinnnnnn
haftya ayin 4ne randevum var bakalim ne diyecekkkk dr.hanumgurbet güzeli sakince stres yapmadan denemeye devam. bence folik asit yapmaz.parça parça gelmesini.bende bu ay öyle oldum yaa.iltihap olunca oluyormuş.bide doktor her ay düzenli yumurtlayan bayanlarda hamilelik yumurtası okuşur gebelik olmazsa gelişmiş olan yumurta kanaması öyle olaurmuş. ne bilem doktor yorumuydu benim için:))
konuya uygun resim uygulamaliii heeeeeamanınnnnn :)
bu resimleri nerden bulursun bilmem sırnaşık şey
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefamolsun iyi etmisin gezmisin canimmm insallah mujdeli habar gelecekkkkoy ne çok yazı yazmışsınız oku oku yoruldum:umursamaz: son 2-3 sayfayıda okuyamadım boshayallersmile gözlerim ağırdı yani ...........kızlar bu ara kocalar aksi cidden bende dün son çalışmamı yapıcaktım ki hüsran oldu tabe ama ben bitirdim çalışmaları çünki son beklenmeyen adetime 4 günüm kaldı allahım hayırlı olsun bu ay yarabbimmmmmmmmmmmboshayallersmile bugün gezdik galata köprüsünü filannn strest attım biraz ......kafam dağıldı azcık rüyamda adet olmuştum çok üzülüyordum inş. tersi çıkar bu ay.............................normalde ben hasta olduğumu görünce hasta olurum bikaç günede((
haftaya sali gidicem dr.a bakalim ne diycekgurbet güzeli sakince stres yapmadan denemeye devam. bence folik asit yapmaz.parça parça gelmesini.bende bu ay öyle oldum yaa.iltihap olunca oluyormuş.bide doktor her ay düzenli yumurtlayan bayanlarda hamilelik yumurtası okuşur gebelik olmazsa gelişmiş olan yumurta kanaması öyle olaurmuş. ne bilem doktor yorumuydu benim için:))
konuya uygun resim uygulamai heeeeeamanınnnnn :)
bu resimleri nerden bulursun bilmem sırnaşık şey
oh sefam olsun gez vallaaa insallh bide hamissindir onun haberini alirihhhoy ne çok yazı yazmışsınız oku oku yoruldum:umursamaz: son 2-3 sayfayıda okuyamadım boshayallersmile gözlerim ağırdı yani ...........kızlar bu ara kocalar aksi cidden bende dün son çalışmamı yapıcaktım ki hüsran oldu tabe ama ben bitirdim çalışmaları çünki son beklenmeyen adetime 4 günüm kaldı allahım hayırlı olsun bu ay yarabbimmmmmmmmmmmboshayallersmile bugün gezdik galata köprüsünü filannn strest attım biraz ......kafam dağıldı azcık rüyamda adet olmuştum çok üzülüyordum inş. tersi çıkar bu ay.............................normalde ben hasta olduğumu görünce hasta olurum bikaç günede((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?