Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ya kızlar bişey sorcam biz hiç sperm testi falan yaptırmadık. önlem olarak bu kürü içirsem bi terslik olur mu?

[/B][/QUOTE]

biz yaptırdık çok şükür güzel çıktı sonuçlarımız ama ben yinede yapıcam zararı olmaz faydası olur diye düşünüyorum eşimde içmeye pek hevesli yaptım şimdi içecek ilk kez heheeyerimseniben

slm gurbet güzeli.ekim ayında listade görünce şaşırdım.eylül ayın zaferle sonuçlandı diye biliyordum .ekim ayı devam:))hayırlısı
yok guzelim olmadi hic dogru durus adt olayan ben müthis akintim var kanamam var parca parca cikiyor ben bise folik asit kullanmistimm ona sebe mi acep böyle ekimdede sans yok kizkardesim dogum yapacak onun yanina gitcem bakalim kasimdada fikir degisikligi yasamiyim bilmiyorum denemek istemiyorum acikcasiiiii

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ......... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:
5-)esedas........................................... ....................2 ekim:Saruboceq:
6-)hePollyanna...................................... ................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:
3-)ss_ssxxxx................................. ......................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ............................4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)irm83........................................ ........ ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim:Saruboceq:
7-)................................................. .............................5 ekim:Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .... ........ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

3-)yaseminaltun..................................... ............ ......7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)SeLiNa23.................................................. ...........8 ekim:Saruboceq:

3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim:Saruboceq:

7-)su_su............................................ ............................8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

6-)................................................. .................................9 ekim:Saruboceq:

1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:

2-)................................................. ..................................10 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ......................................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ...................................11 ekim :Saruboceq:
3-)................................................. ...............................11 ekim:Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)sinemeeren....................................... .......... ......... 12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
5-).GülşahS.................................... ...........................12 ekim:Saruboceq:

6-)................................................. ...............................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48.................................................. .........1 3 ekim:Saruboceq:

3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)................................................. ...... ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

5-)................................................. .....................................14 ekim:Saruboceq:

1-) .................................................. ........... .........................15 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................15 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

4-)er_ca............................................ ...................................16 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
4-)gurbetguzeli..................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim:Saruboceq:
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ................................................19 ekim:Saruboceq:

1-)smirna35......................................... ........................................20 ekim:Saruboceq:

1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:Saruboceq:
2-)gunslinger........................................ .....................................21 ekim:Saruboceq:

1-)şeker-leblebi........................................... ...............................22 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .................................................2 2 ekim:Saruboceq:

1-)bonbonsekerim.................................... ................................23 ekim:Saruboceq:
2-)ateskum................................................. ...............................23 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. ......................................24 ekim:Saruboceq:
2-)sinembrs.................................................. ..........................24 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .............................................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .................................30 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ...........................................30 ekim:Saruboceq:

74 kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

gurbet güzeli sakince stres yapmadan denemeye devam. bence folik asit yapmaz.parça parça gelmesini.bende bu ay öyle oldum yaa.iltihap olunca oluyormuş.bide doktor her ay düzenli yumurtlayan bayanlarda hamilelik yumurtası okuşur gebelik olmazsa gelişmiş olan yumurta kanaması öyle olaurmuş. ne bilem doktor yorumuydu benim için:))

oy ne çok yazı yazmışsınız oku oku yoruldum:umursamaz: son 2-3 sayfayıda okuyamadım boshayallersmile gözlerim ağırdı yani ...........kızlar bu ara kocalar aksi cidden bende dün son çalışmamı yapıcaktım ki hüsran oldu tabe ama ben bitirdim çalışmaları çünki son beklenmeyen adetime 4 günüm kaldı allahım hayırlı olsun bu ay yarabbimmmmmmmmmmmboshayallersmile bugün gezdik galata köprüsünü filannn strest attım biraz ......kafam dağıldı azcık rüyamda adet olmuştum çok üzülüyordum inş. tersi çıkar bu ay.............................normalde ben hasta olduğumu görünce hasta olurum bikaç günede((

haftya ayin 4ne randevum var bakalim ne diyecekkkk dr.hanum
amanınnnnn :)
bu resimleri nerden bulursun bilmem sırnaşık şey
konuya uygun resim uygulamaliii heeeee
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefamolsun iyi etmisin gezmisin canimmm insallah mujdeli habar gelecekkkk

bende bugün bi rüya gördüm yüksek bi yerden düşüyorum hamileymişim bebeğim düşüyormuş çok kanamam gelmişti :gitme: birde bugün 5D sinemasına gittik eşimle orayada hamilelerin girmesi yasakmış oradan çıkınca kasıklarımın olduğu yerler çok ağrıdı ya keşke girmeseydim dedim ama artık çok geçti senağlama

haftaya sali gidicem dr.a bakalim ne diycek
amanınnnnn :)
bu resimleri nerden bulursun bilmem sırnaşık şey
konuya uygun resim uygulamai heeeee
oh sefam olsun gez vallaaa insallh bide hamissindir onun haberini alirihhh

allahim isteyen herkese hepinize nasip etsin.ama lütfen lütfen stres yapmayin arkadaslar...kolay degil yapmamak ama unutmak rahat davranmak daha faydali.cok kafaniza takarsaniz bilincli psikolojik gecikmeler olabiliyormus.insallah hicbirnizin hayirliysa bu ay adeti gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…