- 15 Kasım 2009
- 425
- 180
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.461
günaydın kızlar....
cumartesi günü doktora gittim sonunda..korktuğum kadar yokmuş :kedi:
muayene oldum ve şükür hiçbir sıkıntım yokmuş...sen çok kolay hamile kalırsın dedi doktor.. adetinden sonraki 10 ile 20.günler arasında gün aşırı ilişkiye girin dedi ve altına yastık koy dedi.. folik asit verdi birde..günde bir defa içicem..hamile kalınca 3e çıkarıcaz bunu dedi..benim geçenlerde tarif ettiğim pembe kutuludan verdi folik asidi.bende zaten aldım içmeye başladım az az dedim..devam et dedi. 6 ay deneyin eğer olmazsa eşine bir bakalım dedi..
sizlerin sorusunuda sordum...her bayan ayda bir kere mutlaka yumurtlar dedi..
bakalım çalışmalar tam gaz devam...delikafadulden
amin cnm inş. :))haftaya sali gidicem dr.a bakalim ne diycek
konuya uygun resim uygulamai heeeee
oh sefam olsun gez vallaaa insallh bide hamissindir onun haberini alirihhh
birde benim adetim giderek azalmıştı onuda sordum.. önemli değil dedi..ayda 1 gün bile adet olsan yeterli dedi.. onu sorun olarak görme dedi..annemler adetin azaldı bebek olacaksa vücut hazırlanıyordur falan demişlerdi doktor yok cnm dedi o ay az olman gerekiyomuşl demekki dedi.
benden bu kadar...
kociş geldi,kaçtımm :)selinaaaaaaaaaaa niye bıraktın biziii
poti,
senin herüfdemi ters tepti yavrum..
ula ne oliiii bu heriflere yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok yok; sık sık çalışıyoz diye çok şımardı bunlar!!
karsılıyor da folik asit önemli bir takviye hücre yenılenmesıni kolaylastırıyor hızlandırıyor. yanı olusacak hucreler daha sağlıklı ve dirençli oluyor cnm
hehe cnm bunun lohusalıgı da var merak etmsnlr allah nasıb ederse..
40 gun nasıl duracaklar burada paylaşırız birbirimizleeeeeeeeee
o zaman gelincede bi topic açarız,önceden naz eden kocalar şimdi karılarının etrafında pervane oluyo diye:sm_cool:
popoşun altına koy canım bide sonrasında kımıldamaktansa önce koy hem daha rahat oluyokızlar utanarak bişey daha sorcam. yastığı tam olarak nereye koyup bekliyoruz? beline diyorlar aklım almıyor, öyle yaparsak doğrulmuş oluruz ve iyice akmaz mı?
tamam popomuzun altına yani?
eşim senin ayaklarını havaya kaldırıp bekleteyim mi biraz diyor :)) bu daha da komik :)
hayırlısı olsun canım inş.rüyanda kan gördüysen o rüyayı sayma hiç yoruma bile gerek yok geçersizdir:)oy ne çok yazı yazmışsınız oku oku yoruldum:umursamaz: son 2-3 sayfayıda okuyamadım boshayallersmile gözlerim ağırdı yani ...........kızlar bu ara kocalar aksi cidden bende dün son çalışmamı yapıcaktım ki hüsran oldu tabe ama ben bitirdim çalışmaları çünki son beklenmeyen adetime 4 günüm kaldı allahım hayırlı olsun bu ay yarabbimmmmmmmmmmmboshayallersmile bugün gezdik galata köprüsünü filannn strest attım biraz ......kafam dağıldı azcık rüyamda adet olmuştum çok üzülüyordum inş. tersi çıkar bu ay.............................normalde ben hasta olduğumu görünce hasta olurum bikaç günede((
aynı şekilde canım sende kan görmüşsün rüyayı salla gitsin anlamı yokbende bugün bi rüya gördüm yüksek bi yerden düşüyorum hamileymişim bebeğim düşüyormuş çok kanamam gelmişti :gitme: birde bugün 5D sinemasına gittik eşimle orayada hamilelerin girmesi yasakmış oradan çıkınca kasıklarımın olduğu yerler çok ağrıdı ya keşke girmeseydim dedim ama artık çok geçti senağlama
günaydın kızlar....
cumartesi günü doktora gittim sonunda..korktuğum kadar yokmuş :kedi:
muayene oldum ve şükür hiçbir sıkıntım yokmuş...sen çok kolay hamile kalırsın dedi doktor.. adetinden sonraki 10 ile 20.günler arasında gün aşırı ilişkiye girin dedi ve altına yastık koy dedi.. folik asit verdi birde..günde bir defa içicem..hamile kalınca 3e çıkarıcaz bunu dedi..benim geçenlerde tarif ettiğim pembe kutuludan verdi folik asidi.bende zaten aldım içmeye başladım az az dedim..devam et dedi. 6 ay deneyin eğer olmazsa eşine bir bakalım dedi..
sizlerin sorusunuda sordum...her bayan ayda bir kere mutlaka yumurtlar dedi..
bakalım çalışmalar tam gaz devam...delikafadulden
günaydın kızlar,özlemişim burayı haftasonu yoğundum pek giremedim de kaydirigubbakcemile3
elmakurducan hoşgeldin canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?