Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydın kızlar....

cumartesi günü doktora gittim sonunda..korktuğum kadar yokmuş :kedi:

muayene oldum ve şükür hiçbir sıkıntım yokmuş...sen çok kolay hamile kalırsın dedi doktor.. adetinden sonraki 10 ile 20.günler arasında gün aşırı ilişkiye girin dedi ve altına yastık koy dedi.. folik asit verdi birde..günde bir defa içicem..hamile kalınca 3e çıkarıcaz bunu dedi..benim geçenlerde tarif ettiğim pembe kutuludan verdi folik asidi.bende zaten aldım içmeye başladım az az dedim..devam et dedi. 6 ay deneyin eğer olmazsa eşine bir bakalım dedi..

sizlerin sorusunuda sordum...her bayan ayda bir kere mutlaka yumurtlar dedi..
bakalım çalışmalar tam gaz devam...delikafadulden

heğğğ bende öyle düşünmüştüm cnm ..
sonra daha da ılerıye gıdıp eğerr her ay umurtlamasak çift yumurta ıkızlerı nasıl oluyodur dıye dusundu.. sağdakıde soldakı de olgunlasıyor kı dölleniyor demi şekerler..:lepi:

birde benim adetim giderek azalmıştı onuda sordum.. önemli değil dedi..ayda 1 gün bile adet olsan yeterli dedi.. onu sorun olarak görme dedi..annemler adetin azaldı bebek olacaksa vücut hazırlanıyordur falan demişlerdi doktor yok cnm dedi o ay az olman gerekiyomuşl demekki dedi.

benden bu kadar...

haftaya sali gidicem dr.a bakalim ne diycek

konuya uygun resim uygulamai heeeee

oh sefam olsun gez vallaaa insallh bide hamissindir onun haberini alirihhh
amin cnm inş. :))

şükür bişiyin yok cnm benim doktor biraz saftrik sanırım sinir ediyor beni bide özel olmasına rağmen ne folik asit verdi nedeee doğru düzgün açıklama alsanaalsanasmile yaa kızlar bir şey soracağım bu yediğimiz meyveler baklagiller folik asit ihtiyacımızı karşılamıyormu ??

karsılıyor da folik asit önemli bir takviye hücre yenılenmesıni kolaylastırıyor hızlandırıyor. yanı olusacak hucreler daha sağlıklı ve dirençli oluyor cnm

a.s. tşkr cnm benim midem çok garip kızlar umarım psikolojik değildiralsanaalsanasmile:mymeka:

kızlar utanarak bişey daha sorcam. yastığı tam olarak nereye koyup bekliyoruz? beline diyorlar aklım almıyor, öyle yaparsak doğrulmuş oluruz ve iyice akmaz mı?
popoşun altına koy canım bide sonrasında kımıldamaktansa önce koy hem daha rahat oluyo

tamam popomuzun altına yani?
eşim senin ayaklarını havaya kaldırıp bekleteyim mi biraz diyor :)) bu daha da komik :)

yarım saat seni öyle tutmaktan sıkılmayacaksa o daha iyi bi yöntem hehe delikafadulden

benım kahverengı lekem gelmıs ,ıkı damla peceteyle sıldıgımde yok bırsey ..

kasıklarımda daha cok basladı agrımaya ..ıkı gun sonra adet olacagım demektır ..her kahverengı lekelenmede boyle oluyor cunku ..

:gitme:

hayırlısı olsun canım inş.rüyanda kan gördüysen o rüyayı sayma hiç yoruma bile gerek yok geçersizdir:)
aynı şekilde canım sende kan görmüşsün rüyayı salla gitsin anlamı yok

tşk ederim canım bizleri de düşünerek doktoruna sorular sorduğun için,benim doktorum da aynı şeyleri söylemişti bana.umarım çalışmalarınız güzel sonuçlar verir hayırlısı olsun inş.

opuyorumnanaktanekime çok az kaldı hanımlar hepimizin hakkında hayırlısı 2 ekimi sabırsızlıkla bekliyorum ateşim 5 gündür sabit bakalım hayırlıysa olsun :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…