- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.481
iyiyim canım,geri sayım başladı heyecan dorukta :hulya:
e gülüm daha çok var 8 ekıme yaaaaaaaaa
canım hadi gözün aydın alışmamız gerek artık. ilk adımı attın gerisi gelir. folbiol mü verdi folic plus mı?günaydın kızlar....
cumartesi günü doktora gittim sonunda..korktuğum kadar yokmuş :kedi:
muayene oldum ve şükür hiçbir sıkıntım yokmuş...sen çok kolay hamile kalırsın dedi doktor.. adetinden sonraki 10 ile 20.günler arasında gün aşırı ilişkiye girin dedi ve altına yastık koy dedi.. folik asit verdi birde..günde bir defa içicem..hamile kalınca 3e çıkarıcaz bunu dedi..benim geçenlerde tarif ettiğim pembe kutuludan verdi folik asidi.bende zaten aldım içmeye başladım az az dedim..devam et dedi. 6 ay deneyin eğer olmazsa eşine bir bakalım dedi..
sizlerin sorusunuda sordum...her bayan ayda bir kere mutlaka yumurtlar dedi..
bakalım çalışmalar tam gaz devam...delikafadulden
tatlışım bekle biraz daha yaa, bazı kişiler adetle hamilelik belirtilerinin aynı olduğunu söylüyorlar. moral bozmak için erken daha.benım kahverengı lekem gelmıs ,ıkı damla peceteyle sıldıgımde yok bırsey ..
kasıklarımda daha cok basladı agrımaya ..ıkı gun sonra adet olacagım demektır ..her kahverengı lekelenmede boyle oluyor cunku ..
:gitme:
canım sen son güne kadar bekleyip idrar testimi yapacaksın? Yoksa erkenden kan tahlili düşünüyormusun ?
Ben karar veremedim :1no2:
hangisi canım ?kızlar bu lohusa topiği benim çok hoşuma gitti... ohhh tez zamanda inşallah.. kaydirigubbakcemile2
banamı dedın cnm?
tatlışım bekle biraz daha yaa, bazı kişiler adetle hamilelik belirtilerinin aynı olduğunu söylüyorlar. moral bozmak için erken daha.
Ewet tatlım sana sordum.Beklediğimiz tarih aynı biliyorsun kaydirigubbakcemile5
hangisi canım ?
cnm arkadaşlar buradan sonra hepimiz hamile kalırız doğum yaparuz bide lohusa topiği açarız demişlerde... hoşuma gitti lohusa olmak falan :lepi:
olmazsa ona doğum günü hediyesi olur işte heheh :)beklıcez bakalım
olmazdı ekım var kasımda esımın dogum gunu :)
bende öyle bi topic var sandım, evet kulağa çok hoş geliyor gerçekten. :sm_cool:cnm arkadaşlar buradan sonra hepimiz hamile kalırız doğum yaparuz bide lohusa topiği açarız demişlerde... hoşuma gitti lohusa olmak falan :lepi:
bende yeni bıraktım hapı. bakalım ne olacak. hoşgeldin aramıza canım.selam kızlar ben yeniyim,
benim de tarihim 14 ekim
ama ben korunmayı daha yeni bırkatım 2 hafta oldu hayırlısı bakalım ne olacak :hulya:
Allah aratmasın canım hiçbirimize. ilk ay % 25şans var diye duydum bende.hehe olmazsa da yılbası var :)
bız doktor bıze her ay ıcın ılk yılda % 30 sansınız var dedıgınde aksam esımle oyun oynamıstık..
elınde bırsey alıp ya sol elımde ya sag elımde yada arkamda dedı ..benden bunu her seferınde bulmamı ıstedı ..
ben Ocak ayın ıcın denedıgımızde bulmuştum kaydirigubbakcemile3
cok zormuş beklemek boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?