- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.501
hakkaten yaa.
ne zaman yazıldıysa o zaman oluyor.
bu arada 31ekimde eğitim tekrar edilecekmiş, bizi vurmadı yani.
en iyisi bebişe yoğunlaşmak.
ama bu sefer de diyroum ki doğum kpss zamanına denk gelmesin delikafadulden
ikizler sen misin o mu ?evet bıze vurmadı :gitme:
valla hamıle hmaıle sınava hazırlan dogum yaklasmısken sınava gır cok zor olacak delikafadulden
esım zaten ıkızler burcu olmasın dıye her yolu deneyecek neredeyse evde bır tane yetermış..
ama bu zamanlarda hamıle kalırsak hem ıkızler olucak hem de sınava cok yakın zamanda ya olacak ya da yenı dogum yapmıs olucaz..
hayırlısı artık :)
o senin hoşluğun bayanssulusmileçok hoşsun ya.. yerimseniben bu sınav dönemleride belli olmuyo artık.. bizim kuzen kpss'den sonra evlenmek için düğünü erteledi bu zamana kadar..sınavda ertelendi.. o yüzden aslında plan yapmadan hayatı ve gitrdiklerini olduğu gibi yaşamak.
yaz bebeği olması küçücükken üşütmeyelim derdi olmaması demek, o açıdan iyi evet. bi taraftan da kış bebeği olursa yaza kadar kendini toparlar beraber gezip tozarız :)
ay bır de sıcaklara denk gelecek ,neyse kı kısa kadar bıraz toparlanırlar
boyle dıyorum ama bı de olmazsa delikafadulden
ya bır yıl da bekledık oyle en azından bahara denk glsın dıye erken baslardık :)
nası bi cadıysan artık adam 2. bi ikizler istemiyo evdebenım ıkızler o akrep :)
kısmet artık ne ne zamansa ,
hayir olsun kafana takma canimbende bugün bi rüya gördüm yüksek bi yerden düşüyorum hamileymişim bebeğim düşüyormuş çok kanamam gelmişti :gitme: birde bugün 5D sinemasına gittik eşimle orayada hamilelerin girmesi yasakmış oradan çıkınca kasıklarımın olduğu yerler çok ağrıdı ya keşke girmeseydim dedim ama artık çok geçti senağlama
ekledummmmmmgurbet guzeliii benide 5 ekime ekleyiverrr gulummm
insallahhhh yavas yavas hamis heberleri alahhh yiter yaaaaaaaaaAz kaldı 2 ekime =) bakalım artık hayırlısı olsun hepimiz için inş.. hihoyyyt
sagolcanim benim insallahhhh u sefer olacakkkkkkgünaydın kızlar....
cumartesi günü doktora gittim sonunda..korktuğum kadar yokmuş :kedi:
muayene oldum ve şükür hiçbir sıkıntım yokmuş...sen çok kolay hamile kalırsın dedi doktor.. adetinden sonraki 10 ile 20.günler arasında gün aşırı ilişkiye girin dedi ve altına yastık koy dedi.. folik asit verdi birde..günde bir defa içicem..hamile kalınca 3e çıkarıcaz bunu dedi..benim geçenlerde tarif ettiğim pembe kutuludan verdi folik asidi.bende zaten aldım içmeye başladım az az dedim..devam et dedi. 6 ay deneyin eğer olmazsa eşine bir bakalım dedi..
sizlerin sorusunuda sordum...her bayan ayda bir kere mutlaka yumurtlar dedi..
bakalım çalışmalar tam gaz devam...delikafadulden
insalah adet degildir canoooobenım kahverengı lekem gelmıs ,ıkı damla peceteyle sıldıgımde yok bırsey ..
kasıklarımda daha cok basladı agrımaya ..ıkı gun sonra adet olacagım demektır ..her kahverengı lekelenmede boyle oluyor cunku ..
:gitme:
merak etme yimirtlamayi tuturamayanlardannsinnn galibaaaselam arkadaşlar
biz de temmuz ayından beri deniyoruz
bu zamana kadar ben hiç hp kulanmım eşim korundu
herşey normalmiş doktora kontrol için ittim
ama 3 aydır olmadı
ekledummmmmma.s.selam kızlar ben yeniyim,
benim de tarihim 14 ekim
ama ben korunmayı daha yeni bırkatım 2 hafta oldu hayırlısı bakalım ne olacak :hulya:
adetin başladığı günden itibaren 10.cu gün ile 20.ci gün arasında sık sık ilişki.inş hayırlısıyla olur,
insallahhhhhhhh hamis oldugunuzuda yazacam burayaaaaa ban nasip olsun buuuuadetin başladığı günden itibaren 10.cu gün ile 20.ci gün arasında sık sık ilişki.inş hayırlısıyla olur,
insallahhhhhhhh hamis oldugunuzuda yazacam burayaaaaa ban nasip olsun buuuu
amiiiiiinnnnn inş. canım kalbin gibi güzel dileklerinde gerçekleşecek allah razı olsun
insallah canim insallahhhhhamiiiiiinnnnn inş. canım kalbin gibi güzel dileklerinde gerçekleşecek allah razı olsun
insallahhhhhhhh hamis oldugunuzuda yazacam burayaaaaa ban nasip olsun buuuu
Sağol cnm inşallah
kızlar bugün silik çizgi çıktıııııııııııııııııııııııı bu nedemek oliiii
önceki gün hiçbişi çıkmamıştıı
kızlar bugün silik çizgi çıktıııııııııııııııııııııııı bu nedemek oliiii
önceki gün hiçbişi çıkmamıştıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?