- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.521
kızlar bugün silik çizgi çıktıııııııııııııııııııııııı bu nedemek oliiii
önceki gün hiçbişi çıkmamıştıı
yumurtlama testinin çizgilerimi bende gebelik testi diye öyle söyledim
Sen hala yumurtlama testimi yapıyorsun bebeğim
kızz bende gebelik testi sandımdı. topiğimizin ilk müjdesi diyecektim.evet elmakurdummm ovulasyon testı yapıyorum ısrarla (boş gecırmıyorum calısıyorum da tabii)
yumurtlama testinin çizgilerimi bende gebelik testi diye öyle söyledim
Yok gebelik testine daha çok var bizim 8 ekim de inşallah.Geri sayım başladı ...
kızz bende gebelik testi sandımdı. topiğimizin ilk müjdesi diyecektim.
benimde 8 ekim inş. hayırlısı olsun hepimiz için bu ay ben pek ümitli değilim çünkü hesap fln yapamadım eşim çok yoğun çalıştı bu ay üzerine düşemedik yani.hayırlısı neyse o olacak zaten ben tepinsemde boş
iveeet canım gıdaklama testinin silik çizgisi
canım silik çizgi bir sonraki gün testi yapıcağın zamana kadar bi yumurtlama olmayacağını gösteriyor,benim bildiğim kadarıyla,iki çizgi net bi şekilde aynı renkteyse ya da test çizgisi koyuysa geliyor yumurtalar demek,ama sen boş geçirme çalış derim ben
selammmm kızlar.. sizi sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bugün.. 26 yaşındayım 1 yılllık evliyim eğer nasip olursa bende bir kaç aydır bebek isteynlerdenim. bende ayın 3 ünü bekliyorum bakalım biş eolacakmı.. regli belirtilerim genelde 10 gün önceden başlardı göğüs şişkinliği gibi sorunlar olurdu.. bu sefer hiç yok.. sadece yumurtlama gününden sonra tamamen kuru hiç olmadım hiç olmasa bile bir kaç damla mutlaka beyaz akıntım oluyor.. bu ay sadece sağ kasığımda belirgin belirgin ağrılar batmalar falan oldu.. psikolojikmi diye düşündüm ama değil sanrıım.. bide vücut ısım 37.3 ila 37 arasında değişiyor.. bende umutla bekliyorum bakalım.. sizce hamilelik belirtisinden sayılırmı bunlar:):hulya:
iveeet canım gıdaklama testinin silik çizgisi
canım silik çizgi bir sonraki gün testi yapıcağın zamana kadar bi yumurtlama olmayacağını gösteriyor,benim bildiğim kadarıyla,iki çizgi net bi şekilde aynı renkteyse ya da test çizgisi koyuysa geliyor yumurtalar demek,ama sen boş geçirme çalış derim ben
çalış diyosunnnnn
ama çalışmaktannkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 iflahım kesildiiiiiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?