Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

[QUOTE=SeLiNa23;adetin başladığı günden itibaren 10.cu gün ile 20.ci gün arasında sık sık ilişki.inş hayırlısıyla olur

Valla mümkün olduğu kadar tahmini yumutlma hesabına göre beraber olduk ama bu ay daha sistemli oldu sanırım.ama ateşim hemen yurtlamayı takiben yükselmedi beni şüpheye düşüren bu durum..

Yok gebelik testine daha çok var bizim 8 ekim de inşallah.Geri sayım başladı ...

benimde 8 ekim inş. hayırlısı olsun hepimiz için bu ay ben pek ümitli değilim çünkü hesap fln yapamadım eşim çok yoğun çalıştı bu ay üzerine düşemedik yani.hayırlısı neyse o olacak zaten ben tepinsemde boş

gerçi 8 ekimmiş beklenmeyenin. az daha zaman var. teste de fazla bel bağlama gün aşırı çalış ne olur ne olmaz. bende yarın açıcam tükkanı sempatiksalakcinni

Hadi hayırlısı 8 ekimde buradan müjde veririz inşallah.kaydirigubbakcemile5

selammmm kızlar.. sizi sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bugün.. 26 yaşındayım 1 yılllık evliyim eğer nasip olursa bende bir kaç aydır bebek isteynlerdenim. bende ayın 3 ünü bekliyorum bakalım biş eolacakmı.. regli belirtilerim genelde 10 gün önceden başlardı göğüs şişkinliği gibi sorunlar olurdu.. bu sefer hiç yok.. sadece yumurtlama gününden sonra tamamen kuru hiç olmadım hiç olmasa bile bir kaç damla mutlaka beyaz akıntım oluyor.. bu ay sadece sağ kasığımda belirgin belirgin ağrılar batmalar falan oldu.. psikolojikmi diye düşündüm ama değil sanrıım.. bide vücut ısım 37.3 ila 37 arasında değişiyor.. bende umutla bekliyorum bakalım.. sizce hamilelik belirtisinden sayılırmı bunlar:):hulya:

Hoşgeldin canım aramıza olumunekankayizsmile
Hamişlik belirtilerinin bu kadar erken başlamayacağı kanısındayım daha evvel 2 kez yaşamış biri olarak.Birde topişimizin haydarı dümeni yorumlasın dilersen oda benden daha tecrübeli :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…