- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.541
ekledummmmmma.s.
çalış diyosunnnnn
ama çalışmaktannkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 iflahım kesildiiiiiiii.
Bebişe giden yolda çekilen çile kutsaldır :lepi:
Ayrıca böyle düşünme işin zevkini çıkar kaydirigubbakcemile3
bu arada anne adayları bunu ailemden kimseyle paylaşmıyorum benim bir ablam.. kendimden küçükte 3 kardeşim var.. biri 25 yaşında biri 8 yaşında biride 2 yaşında .. ee annemin yaşını merak ediyorsunuzdur tabii..:) annem sağolsun 48 yaşında:) ondan bize sıra gelemedi bir türlü.. bebek sahibi olmanın yaşı gerçekten hiçbelli olmuyoır
işin komikyanı hep ayrı yatıyordular.. annem inanamıyoru ya bir gün aldım adamı koynuma olana bak deyip duruyordu:) oda gelecekmiş demekki Allah hepinize hayırlı evlatlar versin
acıdık aldıramadıkta öyle doğdu.. varmı benden başka annesini doğuma yetiştiren
ben bu ay ovulasyon testi kullandım.. ilk defa tam zamanından emin oldum oda beni braz heyecanlandırıyor olsa gerek
ben bu ay ovulasyon testi kullandım.. ilk defa tam zamanından emin oldum oda beni braz heyecanlandırıyor olsa gerek
ben de bu ay ovulasyon testini ilk defa kullandım,gayet net de gördüm pozitif sonucu..
ama bir arkadaşım için doktora gittik,ona sordum ne kadar güvenilir diye,gereksiz yere sizi strese sokar,tavsiye etmiyorum dedi,moralim bozuldu
selam canım hoşgeldin.hayırlısı olsun inş.regl tarihin kaçı?selam hanimlar ...Benimde günüm yaklasiyo heycan basladi:)
merhaba şekercım ben hep aranızdayım sadece arada bebişler geliyor ara vermek zorunda kalıyorumopuyorumnanaktanaa havalıkız da gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?