Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bu arada anne adayları bunu ailemden kimseyle paylaşmıyorum benim bir ablam.. kendimden küçükte 3 kardeşim var.. biri 25 yaşında biri 8 yaşında biride 2 yaşında .. ee annemin yaşını merak ediyorsunuzdur tabii..:) annem sağolsun 48 yaşında:) ondan bize sıra gelemedi bir türlü.. bebek sahibi olmanın yaşı gerçekten hiçbelli olmuyoır

[QUOTE=medicalsecreter çalış diyosunnnnn
ama çalışmaktannkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 iflahım kesildiiiiiiii

haklısın ama napalım:)çalışmadan olmuyo bu işler:)

canım sen annenden taktikleri alıp gelsene burda bizle paylaş :)biz alıştık nasıl olsa her duyduğumuzu denemeye:)

işin komikyanı hep ayrı yatıyordular.. annem inanamıyoru ya bir gün aldım adamı koynuma olana bak deyip duruyordu:) oda gelecekmiş demekki Allah hepinize hayırlı evlatlar versin

işin komikyanı hep ayrı yatıyordular.. annem inanamıyoru ya bir gün aldım adamı koynuma olana bak deyip duruyordu:) oda gelecekmiş demekki Allah hepinize hayırlı evlatlar versin

anam dedikleri bu olsa gerek herif üstüme ceketini koysa hamile kalıyom diye,biz herifin üstüne herif bizim üstümüze konuyo ama hala bişey yok nasıl iştir bu ben anlamıyorum üstelik annen son doğumunda 46 yaşında oluyor maşalllaaahhhh

hepinizin eninde sonunda mutlaka bebeği olacaktır.. hiç bir sıkıntı sorun istek sonsuza kadar sürmez.. zamanını bekliyorlar hepsi bu.. annelik güzel bir duygu olduğu için acele ediyoruz hormonlarımızın baskısıyla okadar:) annem evet 46 yaşındaydı çocuk özlemi arattırmadı bize sağolsun ama kendi evladın başka oluyor tabii buna rağmen bebek istiyorum şuan

arkadaslar 5 ekimde ve öncesınde edet olucak olup suanda kendısınde değişiklikler hisseden varmı bemım agzımın tadı bozuldu yedıklerımden tat almıyorum bu belirtimidir bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…