- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.561
selam canım hoşgeldin.hayırlısı olsun inş.regl tarihin kaçı?
canim ovulasyon testi kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:teytey:e hamişsindiiir tekrar bi test yapsana . ayy yeni hamile haberleri duymak ne güzell
canim buradayim yarinda bir yap bakalim sancin varmi kasiklarda canim ve sünen akintin ne alemdeeeeeegurbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet ordamsın cnm degerlı yprumlarını beklıyorm senın de
canim hafif kasigini bastir aciyacakmi bide sislik varmi ordaaaaaaaaaa öyle ise hamissinnnnselammmm kızlar.. sizi sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bugün.. 26 yaşındayım 1 yılllık evliyim eğer nasip olursa bende bir kaç aydır bebek isteynlerdenim. bende ayın 3 ünü bekliyorum bakalım biş eolacakmı.. regli belirtilerim genelde 10 gün önceden başlardı göğüs şişkinliği gibi sorunlar olurdu.. bu sefer hiç yok.. sadece yumurtlama gününden sonra tamamen kuru hiç olmadım hiç olmasa bile bir kaç damla mutlaka beyaz akıntım oluyor.. bu ay sadece sağ kasığımda belirgin belirgin ağrılar batmalar falan oldu.. psikolojikmi diye düşündüm ama değil sanrıım.. bide vücut ısım 37.3 ila 37 arasında değişiyor.. bende umutla bekliyorum bakalım.. sizce hamilelik belirtisinden sayılırmı bunlar:):hulya:
masallahhhhh kendimi dusunemiyorum benim herif istemeyeistemeye bu yasta hamis kalcam anam amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnbu arada anne adayları bunu ailemden kimseyle paylaşmıyorum benim bir ablam.. kendimden küçükte 3 kardeşim var.. biri 25 yaşında biri 8 yaşında biride 2 yaşında .. ee annemin yaşını merak ediyorsunuzdur tabii..:) annem sağolsun 48 yaşında:) ondan bize sıra gelemedi bir türlü.. bebek sahibi olmanın yaşı gerçekten hiçbelli olmuyoır
yohhh valla sanslisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnacıdık aldıramadıkta öyle doğdu.. varmı benden başka annesini doğuma yetiştiren
hadi bakalim mujdeyi alah yiter ya yiter yaaaaaaaaselam hanimlar ...Benimde günüm yaklasiyo heycan basladi:)
cikabiliiiii canim aizda tat dgisikli gi kasikda sislik erken gebelik beirtileri canoo bide gögsunun ucunu sik süt gelecekmiiiii1 Ekim canim.
Düsük ile sonuclanan gebeligimde rglden 4gün önce cikmisti testlerde acaba yine cikarmi
1 Ekim canim.
Düsük ile sonuclanan gebeligimde rglden 4gün önce cikmisti testlerde acaba yine cikarmi
arkadaslar 5 ekimde ve öncesınde edet olucak olup suanda kendısınde değişiklikler hisseden varmı bemım agzımın tadı bozuldu yedıklerımden tat almıyorum bu belirtimidir bılmıyorum
canım ben de 5 ekimi bekliyorum,değişiklik pek yok gibi sadece aşırı sıcaklıyorum ne hikmetse,bir de yorgun hissediyorum ama geçen ay da böyleydi,bi numara olmadı:)
bence bekle üzülmemek için.1 ekimde yaparsın net çıkar herhalde hayırlısı olsun inş.
arkadaslar 5 ekimde ve öncesınde edet olucak olup suanda kendısınde değişiklikler hisseden varmı bemım agzımın tadı bozuldu yedıklerımden tat almıyorum bu belirtimidir bılmıyorum
canım ben de 5 ekimi bekliyorum,değişiklik pek yok gibi sadece aşırı sıcaklıyorum ne hikmetse,bir de yorgun hissediyorum ama geçen ay da böyleydi,bi numara olmadı:)
sıcaklanıyorsan regl olacaksındır ama inşallah olmazsın herkesin vücudu farklı tepki verir.bende sıcak bastığı zaman ertesi gün regl olurum.şuan reglimdeki gibi karnım ağrıyo 8 ekim regl tarihim.birazdan çıkıp uzanıcam.
aslında bende regl dönemlerımde hamılelık belırtılerıne benzer belırtıler yaşıyorum gereksiz bır ümit içine giriyorum hayırlısı ALLAH hepimize nasip etsin AMİNNopuyorumnanaktanarkadaslar 5 ekimde ve öncesınde edet olucak olup suanda kendısınde değişiklikler hisseden varmı bemım agzımın tadı bozuldu yedıklerımden tat almıyorum bu belirtimidir bılmıyorum
ingiliz bilim adamları araştırma yapmış kadınlar yumurtlama gününde diğer günlere nazaran daha güzel oluyorlarmış ve kendilerını daha güzel hissediyorlarmış bi aynaya bakın istersenız zemuszemusbayanssulusmile
sıcaklanıyorsan regl olacaksındır ama inşallah olmazsın herkesin vücudu farklı tepki verir.bende sıcak bastığı zaman ertesi gün regl olurum.şuan reglimdeki gibi karnım ağrıyo 8 ekim regl tarihim.birazdan çıkıp uzanıcam.
benimde 8 ekim cnm.Sağ kasığımda 2 gündür batma var belim felaket ağrıyo.Birde çok yorgun hissediyorum kendimi ama yorgunluğum sanırsam evde yaptığım işlerden kaynaklanıyor
benimde 8 ekim cnm.Sağ kasığımda 2 gündür batma var belim felaket ağrıyo.Birde çok yorgun hissediyorum kendimi ama yorgunluğum sanırsam evde yaptığım işlerden kaynaklanıyor
canım benim tek taraflı değil kasığım yani rahim komple ağrıyor belimde ince ince sızı uzanmaktan başka çare yok
GurbetGüzeli Hamile olsam bile nasil süt gelecek ki yani olamaz ki :S
Güzelim benimde hamile kaldığımda süt gelmişti sıkınca.Ama hala sıkınca süt geliyor o yüzden anlayamıyorum hamişmiyim değilmiyim
canım benim tek taraflı değil kasığım yani rahim komple ağrıyor belimde ince ince sızı uzanmaktan başka çare yok
umarım bu ağrılarımız boşa çıkmaz canım.inşallah bebişlerin hbercisidir.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?