Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

:teytey:e hamişsindiiir tekrar bi test yapsana . ayy yeni hamile haberleri duymak ne güzell
canim ovulasyon testi kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gurbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet ordamsın cnm degerlı yprumlarını beklıyorm senın de
canim buradayim yarinda bir yap bakalim sancin varmi kasiklarda canim ve sünen akintin ne alemdeeeeee
canim hafif kasigini bastir aciyacakmi bide sislik varmi ordaaaaaaaaaa öyle ise hamissinnnn
masallahhhhh kendimi dusunemiyorum benim herif istemeyeistemeye bu yasta hamis kalcam anam amaninnnnnnnnnnnnnnnnnn
acıdık aldıramadıkta öyle doğdu.. varmı benden başka annesini doğuma yetiştiren
yohhh valla sanslisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selam hanimlar ...Benimde günüm yaklasiyo heycan basladi:)
hadi bakalim mujdeyi alah yiter ya yiter yaaaaaaaa

GurbetGüzeli
canim buradayim yarinda bir yap bakalim sancin varmi kasiklarda canim ve sünen akintin ne alemdeeeeee

canım akıntım azaldı.. cumartesı kasık agrım vardı şimdi yok denecek kadar azzzzz

ingiliz bilim adamları araştırma yapmış kadınlar yumurtlama gününde diğer günlere nazaran daha güzel oluyorlarmış ve kendilerını daha güzel hissediyorlarmış bi aynaya bakın istersenız zemuszemusbayanssulusmile

tavus kuşu gibi tüyleri kabartıyoruz diyosunnnnn:):)

yok yok anam bugun hiç güzei diilim makyaj yapacak dahı dermanım yok.

ne olacak bizim bu halimiz... ilerde bugünleri hatırlayıp çok güleceğim ama.. bebişimede anlatacağım biz seni böyle bekledik diye..

anne adayları benim şu bir hafta içinde çok fazla uykum gelmeye başladı. çok fazla uyku uyumayan ben artık başımı yastıktan kaldıramaz oldum. sizinde oluyormu böle? en son hamileyken böyle çok uyurdum ve şimdide böle çok uyur oldum eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…