Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Kızlar kocişim geldi öğle yemeği falan derken anca okudum yazılarınızı burası baya şenlenmiş ben yokken kahvekolik seninde yorumun baya açıklayıcı olmuşkaydirigubbakcemile3arkadaşlar vallahi bu topiğe geldiğimden beri çıkamaz oldum harikasınız alkisalkisalkis yazıların hepsni elimden geldiğince okuyorum.allah nasip ederde bebişim olursada ben sizden ayrılamam:kedi:
ayy duyusallaştım ben yine yaww

Bu arada öksürüncede sağ kasığıma ağrı giriyor neden acaba bileniniz varmı?

bizim 4.denememiz olcak bu ay he ovulasyon zamanına göre hareket ettik olmadı bakalım bu ay gün aşırı deniycez umarım olur.ben hesaplıyorum otamatik hesaplayıcılardan internetteki.ovulasyon testi eczanede mi satılıyo hiç duymadım ovulasyon olup olmadığı akıntıdan belli oluyomuş böle yumurta akı gibi akıntı geliyomuş

yazdıklarınızı takip ediyorum ama fırsat buldukça yazabiliyorum..beklentilerimiz hep aynı.umarım önümüzdeki ay teker teker mutlu haberlerimizi paylaşırız ve burası tebrik mesajarı ile dolar :Saruboceq:

afiyet oldu yedim koştum hemen sırnaşık şey
benim ve eşimin akrabaları pek meraklı, dedikoduya müsait görüyorum onları. bayramda soranların haddi hesabı yoktu. açıp göbeğime bakmak isteyen bile oldu. ne olacağını bilmediğim için hep kpss iş güç bahane edip düşünmüyoruz dedik. strese girmeyeyim dedikoduları duymayayım diye öyle dedim bayram günü günaha mı girdim diye üzüldüm ama ne yapayım. sende aslında vazcaydık işimi ön plana aldım diyebilirsin ailen harici kişilere.

gurbetgüzeli pozisyon resmi ekler de ben açıklama yapmaz mıyım hiiiiçç

bende hiç bir belirti yok bakalım beklicez biraz uykum var ama izmire gittik geldik yol yorgunluğundandır diye düşünüyorum bu arada sat yanlış yazmışım onu farkettim bi önceki ayın satıydı 13ü bu ay 7 ekimi bekleyeceğim ben de boshayallersmile

seksi bir gecelik giyip hassas bölgelerini uyarmayı denesene? ne depresyon kalır ne bişey o zaman.

her yolu denedim canım kaydirigubbakcemile ama üsteledikçe sanki o kacıyor gibi zaten yumurtlama günümde dündü sanki...neyse hayırlısı olsun bakalım umarım önümüzdeki aya kadar gercer bu depresyonik can sıkıntısı alsanaalsanasmile

inşallah sıkıntısı neyse geçer diyelim o zaman.
zorla güzellik olmazmış.

bende kimseye düşündüğümüzü söylemedim.. bir tek annem biliyo.. yoksa bizimkilerde kafamızı yerler valla..bende hep sınavları falan bahane ediyorum.. geçen gün kayınvalidem eşime eğer bir sıkıntınız falan varsa söyleyinde çaresine bakalım demiş.. lafa bak :1shok: sanki doktorda çare bulacak.. cins cins konuşmalar işte :çok üzgünüm:

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ......... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:
4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:
5-)esedas........................................... ....................2 ekim:Saruboceq:
6-)hePollyanna...................................... ................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:
3-)ss_ssxxxx................................. ......................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ............................4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)irm83........................................ ........ ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim:Saruboceq:
7-)babisim............................. .............................5 ekim:Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .... ........ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

3-)yaseminaltun..................................... ............ ......7 ekim:Saruboceq:
4-)su_41............................................ ............................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)SeLiNa23.................................................. ...........8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim:Saruboceq:

7-)su_su............................................ ............................8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

6-)................................................. .................................9 ekim:Saruboceq:

1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:

2-)................................................. ..................................10 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ......................................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ...................................11 ekim :Saruboceq:
3-)................................................. ...............................11 ekim:Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)sinemeeren....................................... .......... ......... 12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
5-).GülşahS.................................... ...........................12 ekim:Saruboceq:

6-)................................................. ...............................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48.................................................. .........1 3 ekim:Saruboceq:
3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)................................................. ...... ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

5-)funda89................................. .....................................14 ekim:Saruboceq:

1-) .................................................. ........... .........................15 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................15 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

4-)er_ca............................................ ...................................16 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
4-)gurbetguzeli..................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim:Saruboceq:
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ................................................19 ekim:Saruboceq:

1-)smirna35......................................... ........................................20 ekim:Saruboceq:

1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:Saruboceq:
2-)gunslinger........................................ .....................................21 ekim:Saruboceq:

1-)şeker-leblebi........................................... ...............................22 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .................................................2 2 ekim:Saruboceq:

1-)bonbonsekerim.................................... ................................23 ekim:Saruboceq:
2-)ateskum................................................. ...............................23 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. ......................................24 ekim:Saruboceq:
2-)sinembrs.................................................. ..........................24 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .............................................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .................................30 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ...........................................30 ekim:Saruboceq:

77 kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ
[/QUOTE]

amin amin amin ne güzel bir dua gönüllere göre olur inşallah
25 ekimde skoru umarım 5-0 yapmayız hayırlısı olsun artık

ohaa yani. eminim benimkide olsa aynı şeyi derdi.

evet canim bide kasiklarin agriyor yumurtlarkennnnnnn
ahada senin kaynana

olmaya gelmisssss:roflol:

ahada senin kaynana

olmaya gelmis merdaneyleeeeeeelmaz::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…