Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canlarim gece yine bebk konusunu actim esime yok dedi formunu bozma buraya gelene kadar neler cektin gerek yok dediiiii
eski halim 78 kilocuk

yeni halim 66,4

çokk biliyo bu akrabalar herşeyi..
herseye maydonozlar hepsine agızlarının payını vermek lazım ahhh benımkılerde dedıkoducuuuuuu osursan haberi fizana gider.

süpersin ya alkisalkisalkis ekran başında bir sürü güldürdün beni.. millet çakacak şimdi kaçamak yaptığımı.. ben çözümü hiçbişeyimi anlatmamakta buldum..annem dışında kimseye hiçbirşeyimi anlatmıyorum bu kadar basit. napiyim başım ağrımıyo en azından.

kıslarr bendee katılıyımm aranıza benimmde adetimin 9ekimde gelmesi lazımm merakla bekliyorum gelmemesini:)) ayy rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhhhhhhh:)) benidee ekleyin listeyeee

kızlaaaar birileri ile konuşmaya çok ihtiyacım var

bugün doktora gittim. göğüslerimde aşırı şişlik vardı iki aydan beri. adetim de bu ay çok sancılı sürdü ve 3. gün bitti. üstüne görme olabilme ihtimalini düşünerek kan testi verdi. yarın sabah kan vercem.

ama ben tam kendimi alıştırmışken, şimdi yine acaba hamile miyim diye düşünmeye başladım.. ama göğüs şişliğinden başka bir belirti yok. bu kadar belirtisiz bir hamilelik olabilir mi acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…