- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.221
Bende de tahmini yumurtlama öncesi ve sonrası sadeceValla ben bu ay sadece 5 kez ilişkiye girmişim takvime baktım az önce ilki adet bitimi ikincisi 3 gün sonra 3 Cudi de tam yumurtlama günüm de resmini atıyorum şimdi kalp olanlar ilişki günleri
Valla 2. Yi zaten kaynanam ısrar etti diye hemen ardına yaptık araları 2.5 yaş. Büyüdüler teyzesi hamdolsun biri 8.5 biri 6 yaşında. Kendilerini kurtardılar.bana da yardımcı olurlar. İstiyorlar da , e ben de hep en az 3 çocuk derdim işte öyle şimdi düşünmeye başladım yaşım 35 gecikmek istemiyorum gittikçe zorlaşıyorIkinciye cesaret etmek benim 4 senemi aldı nerdeyse üçüncü muuuuu nasıl nasıl geliyo o his helalll sana diyorum ,
Anladım kuzucum hayırlısı artık ama yükseliş güzelOnlardan elimde kalmadı bunlar takip testim ama Ovulasyon ile takip ediyorum Ovulasyon t çizgisi pik şeklinde gidiyor
Benimde adet yarın aynı endişeler bende de var hakim ama ne yapcaz mutlu olmak kazım şimdi bu habere o nedenle sevin.çok sevin ki tutsun. İyice. Gebelik testinin fotosunu atarmısın yine birde bata kaç var
Sakin ol testin pozitif ve kızarmışŞükür ki ya bunu öğrendim arkadaş mesaj attı diğeri sakinleştirdi vs neyseki birle yok test yaptım test iyice kızarmış
Maşallah masallahh onlara buyumusler gerçekten kız erkek cinsiyetleri neValla 2. Yi zaten kaynanam ısrar etti diye hemen ardına yaptık araları 2.5 yaş. Büyüdüler teyzesi hamdolsun biri 8.5 biri 6 yaşında. Kendilerini kurtardılar.bana da yardımcı olurlar. İstiyorlar da , e ben de hep en az 3 çocuk derdim işte öyle şimdi düşünmeye başladım yaşım 35 gecikmek istemiyorum gittikçe zorlaşıyor
Belki geç yumurtlama oluyordur belli olmaz kız iyi olmuşCanım o kadar akıl edemez de , pozisyon gereği kaçamadı diyelimbeni öyle görünce dayanamadı zaten kipirdayamadi da saldı gitti ya zaten çok zor ihtimal ama neden olmasindi
Canım benim ilk gebeligimin ilk 5 ayı hep ağrılarla geçti doktor normal dedi bağ dokuların gelisiyor çocuğu taşımak için dedi. Her adet doneminde de adet gibi sancı çektim rahat ol
İnşallah hayırlısıysa
Aynen bak aynı şey yazılmış zaten
Yumurtlama günümü testle takip etmedim .yumurtlama haftası 1 gün var Bi gün yok olacak şekilde yaptım. Bide adet bitince olmuştu. Yumurtlama haftası geçince de 1 kez oldu toplam 6 kez. Şuan inzivaya çekildim dinleniyorumKızlar öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorumsizlere bir sorum olcaktı. Ne sıklıkla ilişkiye girdiniz. Ve yumurtlamadan birgün önce ilişkiye girilse yeterli mi yoksa o günüde mi değerlendirmeliyim?
Kasettede çıkmış aynı markada takip etsen daha iyi olur sanırımSakin ol testin pozitif ve kızarmışyoksa daha da siliklesip negatife dönüyor adet gelecek olsa idi. Benim bat 7 ekim. Pembeli olan ilk yaptığım erken gebelik testi. Beyaz olan bu sabah yaptım kaset test
Maşallah masallahh onlara buyumusler gerçekten kız erkek cinsiyetleri nebende bir oglus var 4 e gelmek üzere yaş 27
Evet kasette de çıktı çıplak gözle Bi tik daha iyi görünüyor sabahın 6sinda yaptığım için cekememisimKasettede çıkmış aynı markada takip etsen daha iyi olur sanırım
Burda annesi azıcık oynayınca burda da çok güzel göründüSakin ol testin pozitif ve kızarmışyoksa daha da siliklesip negatife dönüyor adet gelecek olsa idi. Benim bat 7 ekim. Pembeli olan ilk yaptığım erken gebelik testi. Beyaz olan bu sabah yaptım kaset test
Benimde 7 senemi aldıIkinciye cesaret etmek benim 4 senemi aldı nerdeyse üçüncü muuuuu nasıl nasıl geliyo o his helalll sana diyorum ,
Maşallah canımValla 2. Yi zaten kaynanam ısrar etti diye hemen ardına yaptık araları 2.5 yaş. Büyüdüler teyzesi hamdolsun biri 8.5 biri 6 yaşında. Kendilerini kurtardılar.bana da yardımcı olurlar. İstiyorlar da , e ben de hep en az 3 çocuk derdim işte öyle şimdi düşünmeye başladım yaşım 35 gecikmek istemiyorum gittikçe zorlaşıyor
Canim sende bir kaç aydır deniyorsun demi benim gibi ?İkisi de erkek , bizim ev hayvanat bahçesi şu anAllah acılarını gostermesin çok seviyorum ben çocuk , sevgileri ayrı ayrı , kalbimi bedenimi büyütüp bikac tane daha çıkarmak istiyorum yetmiyor sanki bana organlarim
Anladım canım teşekkür ederim bende yumurtlama teste yapmadım hiç kendim anlıyorum olduğu zaman o yüzden hiç gerek duymadım. Ne güzel darısı bizlere inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah hepinizedeYumurtlama günümü testle takip etmedim .yumurtlama haftası 1 gün var Bi gün yok olacak şekilde yaptım. Bide adet bitince olmuştu. Yumurtlama haftası geçince de 1 kez oldu toplam 6 kez. Şuan inzivaya çekildim dinleniyorum
Akışına bırak ve ilişkiden keyif almaya bak gerisi hikayeCanim sende bir kaç aydır deniyorsun demi benim gibi ?
Benim ilki hemen olduğu için bu 5 aydır olmayınca telaslandim artık. Doktora da gittim bir sorun görünmedi tahlillerde ultrasonda.
Erkek anası olarak anlarım içten geliyoİkisi de erkek , bizim ev hayvanat bahçesi şu anAllah acılarını gostermesin çok seviyorum ben çocuk , sevgileri ayrı ayrı , kalbimi bedenimi büyütüp bikac tane daha çıkarmak istiyorum yetmiyor sanki bana organlarim
Yaa el sallıyo bebişinSakin ol testin pozitif ve kızarmışyoksa daha da siliklesip negatife dönüyor adet gelecek olsa idi. Benim bat 7 ekim. Pembeli olan ilk yaptığım erken gebelik testi. Beyaz olan bu sabah yaptım kaset test
Demekki öyleymiş bakalım zaman zaman olacakmış adet dönemi bilince korkmuyor insan hayırlısı artıkSenin de koyulaşmış ya çok sevindim yerleşirken annesine sancı yapıyor minik mucize demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?