Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ikinciye cesaret etmek benim 4 senemi aldı nerdeyse üçüncü muuuuu nasıl nasıl geliyo o his helalll sana diyorum ,
Valla 2. Yi zaten kaynanam ısrar etti diye hemen ardına yaptık araları 2.5 yaş. Büyüdüler teyzesi hamdolsun biri 8.5 biri 6 yaşında. Kendilerini kurtardılar.bana da yardımcı olurlar. İstiyorlar da , e ben de hep en az 3 çocuk derdim işte öyle şimdi düşünmeye başladım yaşım 35 gecikmek istemiyorum gittikçe zorlaşıyor

Benimde adet yarın aynı endişeler bende de var hakim ama ne yapcaz mutlu olmak kazım şimdi bu habere o nedenle sevin.çok sevin ki tutsun. İyice. Gebelik testinin fotosunu atarmısın yine birde bata kaç var

Şükür ki ya bunu öğrendim arkadaş mesaj attı diğeri sakinleştirdi vs neyseki birle yok test yaptım test iyice kızarmış
Sakin ol testin pozitif ve kızarmış yoksa daha da siliklesip negatife dönüyor adet gelecek olsa idi. Benim bat 7 ekim. Pembeli olan ilk yaptığım erken gebelik testi. Beyaz olan bu sabah yaptım kaset test

Eklentiler

• IMG-20221001-WA0000.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 20221002_072807.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 61
Maşallah masallahh onlara buyumusler gerçekten kız erkek cinsiyetleri ne bende bir oglus var 4 e gelmek üzere yaş 27

Belki geç yumurtlama oluyordur belli olmaz kız iyi olmuş

Kızlar öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorum sizlere bir sorum olcaktı. Ne sıklıkla ilişkiye girdiniz. Ve yumurtlamadan birgün önce ilişkiye girilse yeterli mi yoksa o günüde mi değerlendirmeliyim?
Yumurtlama günümü testle takip etmedim .yumurtlama haftası 1 gün var Bi gün yok olacak şekilde yaptım. Bide adet bitince olmuştu. Yumurtlama haftası geçince de 1 kez oldu toplam 6 kez. Şuan inzivaya çekildim dinleniyorum

Sakin ol testin pozitif ve kızarmış yoksa daha da siliklesip negatife dönüyor adet gelecek olsa idi. Benim bat 7 ekim. Pembeli olan ilk yaptığım erken gebelik testi. Beyaz olan bu sabah yaptım kaset test
Kasettede çıkmış aynı markada takip etsen daha iyi olur sanırım

İkisi de erkek , bizim ev hayvanat bahçesi şu an Allah acılarını gostermesin çok seviyorum ben çocuk , sevgileri ayrı ayrı , kalbimi bedenimi büyütüp bikac tane daha çıkarmak istiyorum yetmiyor sanki bana organlarim
Maşallah masallahh onlara buyumusler gerçekten kız erkek cinsiyetleri ne bende bir oglus var 4 e gelmek üzere yaş 27

Burda annesi azıcık oynayınca burda da çok güzel göründü

Eklentiler

• C18E5224-0D86-4D65-AF88-1ECF47FBDED3.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 60
Maşallah canım
Rabbim sana bağışlasın evlatlarini

Canim sende bir kaç aydır deniyorsun demi benim gibi ?
Benim ilki hemen olduğu için bu 5 aydır olmayınca telaslandim artık. Doktora da gittim bir sorun görünmedi tahlillerde ultrasonda.

Anladım canım teşekkür ederim bende yumurtlama teste yapmadım hiç kendim anlıyorum olduğu zaman o yüzden hiç gerek duymadım. Ne güzel darısı bizlere inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah hepinizede

Hayatım benim koca kendini çekmese şu kadar aydır deniyorum diyecem ama malesef ortada adam akıllı tek tük ilişki var yani benim durumum vahim az önce bile bana diyor ki dün de beni tongaya düşürdün dedim tongaya da öyle bir zamanda düştün ki hiç Hayrı yok dedim pispis gülüyor
Canim sende bir kaç aydır deniyorsun demi benim gibi ?
Benim ilki hemen olduğu için bu 5 aydır olmayınca telaslandim artık. Doktora da gittim bir sorun görünmedi tahlillerde ultrasonda.
Akışına bırak ve ilişkiden keyif almaya bak gerisi hikaye

Yaa el sallıyo bebişin kaset testler biraz daha az betayı ölçüyor sanırım bir kaç güne daha netleşir hayırlı uğurlu olsun

Eklentiler

• AE2FAFB6-5659-4F29-B45B-1596D63E851D.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…