- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.241
Eveeet yok çık iyi gidiyor takibime göre umarım Dr de güzel şeyler söylerAnladım kuzucum hayırlısı artık ama yükseliş güzelminiğin el sallıyo
Kasetlerde durum yuksek hcg tespiti olduğuniçin rahat olabilirsinSakin ol testin pozitif ve kızarmışyoksa daha da siliklesip negatife dönüyor adet gelecek olsa idi. Benim bat 7 ekim. Pembeli olan ilk yaptığım erken gebelik testi. Beyaz olan bu sabah yaptım kaset test
İnşallah canımEveeet yok çık iyi gidiyor takibime göre umarım Dr de güzel şeyler söyler
Canım biraz geç oldu belki ama emin ol bi süpriz yap bence ben öyle yapardım herhalde diye düşünüyorumKızlar ben simdi bu testle esime haber verim mi? Birlikte direk kadin dogum uzmanina mi gidelim yoksa once kan testi yaptirip emin olup oyle mi soyliim? Bu ani kimbilir kac defa hayal ettim ama simdi napicagimi hic bilmiyorum
Gözün aydın canım Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBata 2 kala hamileyim çıktı hemde çok saskinimmmmmmmmm
Canim yaş 36, akışına bırakamıyorumHayatım benim koca kendini çekmese şu kadar aydır deniyorum diyecem ama malesef ortada adam akıllı tek tük ilişki var yani benim durumum vahimaz önce bile bana diyor ki dün de beni tongaya düşürdün dedim tongaya da öyle bir zamanda düştün ki hiç Hayrı yok dedim pispis gülüyor
Akışına bırak ve ilişkiden keyif almaya bak gerisi hikaye
Hayırlı olsun canım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin az yapmana ramen tutmuş maşallah o zaman ne güzel darısı bize inşallah. Eğer bu ay hamile kalmazsam bende denerim ovulasyon testini teşekkür ederim
Aaa sende mi almanyadansın bende 9 aydır geri buradayım geri döndüm almanyaya eşimi getirdim buraya ilk hamileliğimde türkiyedeydim o yüzden burdaki sistemi bilmiyorum demek burda kan almıyorlar mı bilmiyordum onu. O yüzden de burda hamile kalmaya biraz korkuyorum kan pıhtılaşmam var diye doktorum değişti diye randevuda alamıyorsun hemen bana taa 12.aya vermişlerdi sonra durumumu anlattım bide çocuk planlıyoruz diye öncesinde kontrol olim dediydim ama o zamana kadarda beklemek istemedim anlattım kendisine hastalığımı ilk gün hemen iğneye başlamam lazım diye oda o gün ara öğrendiğinde bakarız dedi ama hala korkuyorum ya kabul etmezlerse o gün diye ne yapıcam o zaman diye.Sen bir hafta benden öndesin benim bugün bat günü ama ben kan veremedim almanyada kan İle bakmıyorlar 6 ekimde gidince idrar İle bakacaklar önce sonrasını bilmiyorım hiç yaşamadım ilk kez yaşayacağım bakalım bnm t C ye yakın ama bnm 4. Haftam bitti
Evet kuzum yakın zamanda düşüğüm var benim muhtemelen onun üstünden çok zaman geçmediği için vücut hamile kalmayı unutmadan tuttuHayırlı olsun canım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin az yapmana ramen tutmuş maşallah o zaman ne güzel darısı bize inşallah. Eğer bu ay hamile kalmazsam bende denerim ovulasyon testini teşekkür ederim
Teşekkür ederimYaa el sallıyo bebişinkaset testler biraz daha az betayı ölçüyor sanırım bir kaç güne daha netleşir hayırlı uğurlu olsun
Kasetlerde durum yuksek hcg tespiti olduğuniçin rahat olabilirsinYani mucizen seninle küçük bir melek var içinde
Sakin ol korkma evet sağlık sistemleri çöp herşeyi gereksiz devlete yük görüyorlar bende şimdiye kadar gebelik bakmak için kan almadılar hep önce idrar aldılar çünkü belki şimdiye kadar gebe olmadığım için gerek görmediler.6 ekimde bana yaz unutmazsam bende direk sana yazarım idrar alınıp pozitif olduğu için ne yaptılar presedür ile alakalı ne öğrendiysem.anlatırım.ama 5. Haftaya çağırıyorlar zaten benim 5. Haftam olucak de gittiğimde.onun dışında benim sana tavsiyem suyuna hep limon sık limon doğal kan sulandırıcı ve bebe aspirini kullanırlar genelde ama sen gebesin o nedenle bebeaspirini de olsa sadece limonla devam et ben limon sıkabileceğim herşeye sıkarım alışkanlık birde kan pıhtılaşmasını dengeliyor.bu şekilde işin rahatlata bilirsin sonra yumurtlama sonrası hcg testinde gebelik gördüğün anda Dr ara sen bekleme adet gününü diyelim 6 gğn önce öğrendin ara söyle evet erken öğrendim çünkü benim kan pıhtılaşma problem. Var .bu nedenle erken müdahale etmek gerekiyormuş Türkiye’de ki doktor tahlillerim dolayısıyla böyle söyledi bu nedenle yeniden haber vermem gerektiğini düşündüm ve sizde aramamı söylemiştiniz geç kalmak istemiyorım demelisin biraz baskıcı ol çünkü onlar çok yavaş ve sallıyorlar sen üzerine düş hallederler ama kendin Şimon eksik etme o çok önemli zaten iyi de gelir merak etme sakınAaa sende mi almanyadansın bende 9 aydır geri buradayım geri döndüm almanyaya eşimi getirdim buraya ilk hamileliğimde türkiyedeydim o yüzden burdaki sistemi bilmiyorum demek burda kan almıyorlar mı bilmiyordum onu. O yüzden de burda hamile kalmaya biraz korkuyorum kan pıhtılaşmam var diye doktorum değişti diye randevuda alamıyorsun hemen bana taa 12.aya vermişlerdi sonra durumumu anlattım bide çocuk planlıyoruz diye öncesinde kontrol olim dediydim ama o zamana kadarda beklemek istemedim anlattım kendisine hastalığımı ilk gün hemen iğneye başlamam lazım diye oda o gün ara öğrendiğinde bakarız dedi ama hala korkuyorum ya kabul etmezlerse o gün diye ne yapıcam o zaman diye.
Geçmiş olsun canım. Çok şükür amin inşallahEvet kuzum yakın zamanda düşüğüm var benim muhtemelen onun üstünden çok zaman geçmediği için vücut hamile kalmayı unutmadan tuttusağolasın Allah sizlerede nasip etsin
Çok sağol canim vallah burda sohbet etmek böyle insana çok iyi geliyor. Ben tedbir amaçlı kan sulandırıcı hap kullanıyorum ilk hamileliğimde de kullanmıştım hamile olduğumu öğrendiğim zamanda iğneye başlamıştım direk bide Folilasit alsım dm den onu kullanıyorum içinde başka vitaminler olan. Limonuda dediğin iyi oldu öyle yapim bilmiyordum onu. Teşekkür ederim canım çok memnun olurum neler yaptıklarını anlatırsan burada neler yapılıyor bilmiyorum bende çünkü. Büyük ihtimalle 5hafta demelerin sebebi direk keseyi görmeleri için senin dediklerin aynısı derim inşallah hamile olduğumu öğrendiğim gün doğru diyorsunSakin ol korkma evet sağlık sistemleri çöp herşeyi gereksiz devlete yük görüyorlar bende şimdiye kadar gebelik bakmak için kan almadılar hep önce idrar aldılar çünkü belki şimdiye kadar gebe olmadığım için gerek görmediler.6 ekimde bana yaz unutmazsam bende direk sana yazarım idrar alınıp pozitif olduğu için ne yaptılar presedür ile alakalı ne öğrendiysem.anlatırım.ama 5. Haftaya çağırıyorlar zaten benim 5. Haftam olucak de gittiğimde.onun dışında benim sana tavsiyem suyuna hep limon sık limon doğal kan sulandırıcı ve bebe aspirini kullanırlar genelde ama sen gebesin o nedenle bebeaspirini de olsa sadece limonla devam et ben limon sıkabileceğim herşeye sıkarım alışkanlık birde kan pıhtılaşmasını dengeliyor.bu şekilde işin rahatlata bilirsin sonra yumurtlama sonrası hcg testinde gebelik gördüğün anda Dr ara sen bekleme adet gününü diyelim 6 gğn önce öğrendin ara söyle evet erken öğrendim çünkü benim kan pıhtılaşma problem. Var .bu nedenle erken müdahale etmek gerekiyormuş Türkiye’de ki doktor tahlillerim dolayısıyla böyle söyledi bu nedenle yeniden haber vermem gerektiğini düşündüm ve sizde aramamı söylemiştiniz geç kalmak istemiyorım demelisin biraz baskıcı ol çünkü onlar çok yavaş ve sallıyorlar sen üzerine düş hallederler ama kendin Şimon eksik etme o çok önemli zaten iyi de gelir merak etme sakın
Bak ben folik asit olarak inostol kullanıyorum şimdilik devam edecek pcos var bende ama normaldede kullanılıyor fotosunu atıyorım onun dışında d3 omega magnezyum devam ediyorum ki gebelik öncesinde başladım hepsini sana atıyorımÇok sağol canim vallah burda sohbet etmek böyle insana çok iyi geliyor. Ben tedbir amaçlı kan sulandırıcı hap kullanıyorum ilk hamileliğimde de kullanmıştım hamile olduğumu öğrendiğim zamanda iğneye başlamıştım direk bide Folilasit alsım dm den onu kullanıyorum içinde başka vitaminler olan. Limonuda dediğin iyi oldu öyle yapim bilmiyordum onu. Teşekkür ederim canım çok memnun olurum neler yaptıklarını anlatırsan burada neler yapılıyor bilmiyorum bende çünkü. Büyük ihtimalle 5hafta demelerin sebebi direk keseyi görmeleri için senin dediklerin aynısı derim inşallah hamile olduğumu öğrendiğim gün doğru diyorsun
Pcos ne canım ilk defa duydum? Bende bunu aldıydım aynı markaymış bunu kullanıyorum bir haftadır doktora gidene kadar idareli kullanim dedim ek olarak sonra o verir dedim veya değiştirir. Tanıdıklarımada sormak istemedim ne kullandınız diye bu sefer çocuk düşündüğümü bilirler diye sormadım istemedim, kafama göre bunu aldım içinde omega3 magnezyum herşey var baya vitamin var içinde.Bak ben folik asit olarak inostol kullanıyorum şimdilik devam edecek pcos var bende ama normaldede kullanılıyor fotosunu atıyorım onun dışında d3 omega magnezyum devam ediyorum ki gebelik öncesinde başladım hepsini sana atıyorım
Tamam canımCanım ben bugün adet oldumama hala Ekim mucizesini bekliyor olacağım beni 29 Ekim diye güncelleyebilir misin
Gecikmenin 3.gunu kizlar hala adet olmadim belirtiside yok ama testler negatif. Kac gun gecikirse doktora gitmek lazim daha once gecikme en fazla 1 gun yasadim pek fikrim yok o yuzden
Oo o zaman sorun yok bende azcik panik yaptim 10 gunseValla kuzum gecikme 1 hafta on güne kdr normal. Testlerini yap duruma göre gidersin, ben geçen ay geç yumurtlamisim sonradan farkettim, gitmedim doktora. Bazen mevsimsel de gecikebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?