Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adet ateşimi bilince herşey daha kolay oluyor. Sabah ölçüyorum düşüp de 36.2 yi gördüm mü diyorum adet geliyor. O gün de geliyor hiç yanıltmadı , test yapmayacağım ateş yükselene kdr

Folik miltarina bakarmısın yada folat miktarına önemli olan kışın o omega ayrı bir olay çünkü geç mikro beslenme değeri hemde yapısı gereği o sabah alınmaz çok vücutta durmaz onu akşam yemeğinden 2 saat sonra almalısın ki gece beden onu işlesin.ben Amazon’dan sipariş verdim omega ve folik asiti.ama şöyle düşün aldıklarının faydası olur zararı olmaz yani emin ol.doktorla konuşunca o zaten yönlendirir gebelik öncesi başlamakta iyi yapmışsın

4 Ekim beni de ekler misiniz

Bence stres içinde bekleme . Benim adetim hiç gecikmez mesela. Senin de hiç gecikmiyormus en fazla 3 gün. Psikolojik olarak gecikmiş olma ihtimali de var. Doktor bir sıkıntı yok derse adet olursun böylelikle. Testler kat'i şekilde mi negatif

Valla dis gebelik sonrasi ilk adetim olucakti o yuzden de gecikmis olabilir gebelik oldugunu sanmiyorum da ne kadar gecikme normal onu bilemedim

Ben kimyasaldı onceki gebeliğin diye hatırlamışım seni çok pardon. Dış gebelikte sonraki adet için düzensizlikler olabilir yazıyordu.
Kız Allasen şu profil resmin beni benden alıyor her gördüğümde hep diyecem belki yanlış anlarsın diye diyemiyorum da şimdi cesaret edip yazdım

Canım böyle içeriği bir sabah bir akşam alıyorum iki kapsül öyle yazıyor. Anlıyorsan bakabilir misin iyi mi diye şimdilik.

Eklentiler

• Screenshot_20221002_170605_de.dm.meindm.android_edit_92324167059349.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 44
Canım böyle içeriği bir sabah bir akşam alıyorum iki kapsül öyle yazıyor. Anlıyorsan bakabilir misin iyi mi diye şimdilik.
Evet güzel sadece önere yeterli miktar değil ama komple vitamin olarak aldığın için normal e vitamini hani formu olduğu yazmıyor o nemli fakat dediğim gibi şuan için iyi daha sonra folik değiştirdiğinde omeganı ayrı d ayrı magnezyum ayrı al ki hepsinin farklı formları var sana tam yarayanı olsun yüksek emilim yüksek fayda diye yoksa şuan zaten kullan iyi yapmışsın bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…