- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.261
Sağol canımGeçmiş olsun canım. Çok şükür amin inşallah
Burda annesi azıcık oynayınca burda da çok güzel göründü
Folik miltarina bakarmısın yada folat miktarına önemli olan kışın o omega ayrı bir olay çünkü geç mikro beslenme değeri hemde yapısı gereği o sabah alınmaz çok vücutta durmaz onu akşam yemeğinden 2 saat sonra almalısın ki gece beden onu işlesin.ben Amazon’dan sipariş verdim omega ve folik asiti.ama şöyle düşün aldıklarının faydası olur zararı olmaz yani emin ol.doktorla konuşunca o zaten yönlendirir gebelik öncesi başlamakta iyi yapmışsınPcos ne canım ilk defa duydum? Bende bunu aldıydım aynı markaymış bunu kullanıyorum bir haftadır doktora gidene kadar idareli kullanim dedim ek olarak sonra o verir dedim veya değiştirir. Tanıdıklarımada sormak istemedim ne kullandınız diye bu sefer çocuk düşündüğümü bilirler diye sormadım istemedim, kafama göre bunu aldım içinde omega3 magnezyum herşey var baya vitamin var içinde.
4 Ekim beni de ekler misiniz
Gecikmenin 3.gunu kizlar hala adet olmadim belirtiside yok ama testler negatif. Kac gun gecikirse doktora gitmek lazim daha once gecikme en fazla 1 gun yasadim pek fikrim yok o yuzden
Hoşgeldin canım4 Ekim beni de ekler misiniz
Kendim test yapmaya cesaret edemediğim için sizinkilerle oynamak hoşuma gidiyor şu andaAa teşekkür ederim ben unuttum rengiyle oynayayım diyordum
Valla dis gebelik sonrasi ilk adetim olucakti o yuzden de gecikmis olabilir gebelik oldugunu sanmiyorum da ne kadar gecikme normal onu bilemedimBence stres içinde bekleme . Benim adetim hiç gecikmez mesela. Senin de hiç gecikmiyormus en fazla 3 gün. Psikolojik olarak gecikmiş olma ihtimali de var. Doktor bir sıkıntı yok derse adet olursun böylelikle. Testler kat'i şekilde mi negatif
Ben kimyasaldı onceki gebeliğin diye hatırlamışım seni çok pardon. Dış gebelikte sonraki adet için düzensizlikler olabilir yazıyordu.Valla dis gebelik sonrasi ilk adetim olucakti o yuzden de gecikmis olabilir gebelik oldugunu sanmiyorum da ne kadar gecikme normal onu bilemedim
Kız Allasen şu profil resmin beni benden alıyor her gördüğümdeBen kimyasaldı onceki gebeliğin diye hatırlamışım seni çok pardon. Dış gebelikte sonraki adet için düzensizlikler olabilir yazıyordu.
Yarın canımHayırlısı olsun hakkında canım bat ne zaman
Kız Allasen şu profil resmin beni benden alıyor her gördüğümdehep diyecem belki yanlış anlarsın diye diyemiyorum da şimdi cesaret edip yazdım
Canım böyle içeriği bir sabah bir akşam alıyorum iki kapsül öyle yazıyor. Anlıyorsan bakabilir misin iyi mi diye şimdilik.Folik miltarina bakarmısın yada folat miktarına önemli olan kışın o omega ayrı bir olay çünkü geç mikro beslenme değeri hemde yapısı gereği o sabah alınmaz çok vücutta durmaz onu akşam yemeğinden 2 saat sonra almalısın ki gece beden onu işlesin.ben Amazon’dan sipariş verdim omega ve folik asiti.ama şöyle düşün aldıklarının faydası olur zararı olmaz yani emin ol.doktorla konuşunca o zaten yönlendirir gebelik öncesi başlamakta iyi yapmışsın
Aman ağzımızın tadı bozulmasınAli Rıza Bey'i çok severimeski dizi olarak sevdiğim Bi dizi olduğu için komiklik olsun diye koydum
Yok canim kimyasal bi sene onceydi dis gebelik yeniBen kimyasaldı onceki gebeliğin diye hatırlamışım seni çok pardon. Dış gebelikte sonraki adet için düzensizlikler olabilir yazıyordu.
Evet güzel sadece önere yeterli miktar değil ama komple vitamin olarak aldığın için normal e vitamini hani formu olduğu yazmıyor o nemli fakat dediğim gibi şuan için iyi daha sonra folik değiştirdiğinde omeganı ayrı d ayrı magnezyum ayrı al ki hepsinin farklı formları var sana tam yarayanı olsun yüksek emilim yüksek fayda diye yoksa şuan zaten kullan iyi yapmışsın bu konudaCanım böyle içeriği bir sabah bir akşam alıyorum iki kapsül öyle yazıyor. Anlıyorsan bakabilir misin iyi mi diye şimdilik.
Canım rica etsem bunun ön yüz resmini atar mısınCanım böyle içeriği bir sabah bir akşam alıyorum iki kapsül öyle yazıyor. Anlıyorsan bakabilir misin iyi mi diye şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?