Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ginnys canım bende bunları kullanıyorum

Eklentiler

• 840AB71F-723F-4AD3-9B94-54E255912F7B.webp
    99,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 90B8F667-3157-4EC5-84A4-B3D8439E68B1.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 70
Ginnys canım bende bunları kullanıyorum
Evet bence güzel kombinasyon omegayı bir kere kullandım ama omega içim benim paylaştığımı tavsiye ederim kesinlikle içeriği daha iyi çok daha iyisi var ama şuan çok pahalı geliyor bana o nedenle ikinci favorim mi paylaştım müllersin

Anladım canım teşekkür ederim bilmiyordum doktora söylerim o zaman dediğin iyi oldu sağol

Canım rica etsem bunun ön yüz resmini atar mısın

Bu canım orda yolladım fotosunu

Zaten omegam bitmek üzere seninkinden alayım ben
Özel bir takvim tutmadım cnm hatta ben bu ay vazgeçmiştim artık istemiyordum nasıl olsa olmuyor diye de korunma gereği duymadım ☺ ve gebe olduğumu duyunca büyük bir şok yaşadım
Zaten hep öyleymiş vazgeçtiğin an gelirmiş

Kızlar döngünün 12 cisindeyim
19:35 de 4 gündür teste ovulasyona basladım
Bakabılırmısınız

Eklentiler

• AAB9C388-37F4-4859-9FA7-73FE0F927AF4.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 68
  • D5067045-145F-49B2-9F6E-FE0E0E5FE96A.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 70
Gözün aydın canım Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne gibi belirtilerin vardı
Valla kuzum benim en büyük belritim adet bitimi ilişkiden sonra bu zamana kadar ve hala devam eden sarı sulu kokusuz akıntım vardı başka belirti yoktu öğrenene kadar yani birde cuma günü benim canım sigara çekti ki ben nefret ediyorum kokusundan acayip canım sigara çekti dedim bu bibisaret bata 6 kala başladım testlere ilk testim erken gebelikte silik çıktı guvenemedim sonra kaset testlere geçtim onlarda silik çıktı inanmadılar bana ben bata 3 kala bu cuma işte öğrendim yanlış hatırlamıyorsam tabi kanda da çıktı sonr abulantilar açlık vs başladı sancı kramplarim vardı hala var halsizlik var hepsi yavaş yavaş cikiyo işte ama sarı sulu ve kokusuz akıntıya dikkat edin çünkü hamilelikte oluyormuş benim dönüm isemis gibi islaniyodu o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…