- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.281
Evet bence güzel kombinasyon omegayı bir kere kullandım ama omega içim benim paylaştığımı tavsiye ederim kesinlikle içeriği daha iyi çok daha iyisi var ama şuan çok pahalı geliyor bana o nedenle ikinci favorim mi paylaştım müllersinGinnys canım bende bunları kullanıyorum
Özel bir takvim tutmadım cnm hatta ben bu ay vazgeçmiştim artık istemiyordum nasıl olsa olmuyor diye de korunma gereği duymadım ☺ ve gebe olduğumu duyunca büyük bir şok yaşadımEvet Kızlar alalım tecrübeleriniziGinnys @kahvelihatunn Chanandler Bong Elif_edanur_61_61 M maviben
İnşallah en yakın zamanda olursun canım sağlıklaYok canim kimyasal bi sene onceydi dis gebelik yeniinsallah olurum bekliyorum hevesle
Anladım canım teşekkür ederim bilmiyordum doktora söylerim o zaman dediğin iyi oldu sağolEvet güzel sadece önere yeterli miktar değil ama komple vitamin olarak aldığın için normal e vitamini hani formu olduğu yazmıyor o nemli fakat dediğim gibi şuan için iyi daha sonra folik değiştirdiğinde omeganı ayrı d ayrı magnezyum ayrı al ki hepsinin farklı formları var sana tam yarayanı olsun yüksek emilim yüksek fayda diye yoksa şuan zaten kullan iyi yapmışsın bu konuda
Canım rica etsem bunun ön yüz resmini atar mısın
Bu canım orda yolladım fotosunuPcos ne canım ilk defa duydum? Bende bunu aldıydım aynı markaymış bunu kullanıyorum bir haftadır doktora gidene kadar idareli kullanim dedim ek olarak sonra o verir dedim veya değiştirir. Tanıdıklarımada sormak istemedim ne kullandınız diye bu sefer çocuk düşündüğümü bilirler diye sormadım istemedim, kafama göre bunu aldım içinde omega3 magnezyum herşey var baya vitamin var içinde.
Tabi kullandığın herşeyi söylemelisin daha iyi oluyorAnladım canım teşekkür ederim bilmiyordum doktora söylerim o zaman dediğin iyi oldu sağol
Zaten omegam bitmek üzere seninkinden alayım benEvet bence güzel kombinasyon omegayı bir kere kullandım ama omega içim benim paylaştığımı tavsiye ederim kesinlikle içeriği daha iyi çok daha iyisi var ama şuan çok pahalı geliyor bana o nedenle ikinci favorim mi paylaştım müllersin
Zaten hep öyleymiş vazgeçtiğin an gelirmişÖzel bir takvim tutmadım cnm hatta ben bu ay vazgeçmiştim artık istemiyordum nasıl olsa olmuyor diye de korunma gereği duymadım ☺ ve gebe olduğumu duyunca büyük bir şok yaşadım
Amin insallah saglik ocagina gideyim diyorum belki sokturucu yazarİnşallah en yakın zamanda olursun canım sağlıkla
Tmm canımTabi kullandığın herşeyi söylemelisin daha iyi oluyor
Canim daha yumurtlama olmamış.Kızlar döngünün 12 cisindeyim
19:35 de 4 gündür teste ovulasyona basladım
Bakabılırmısınız
Canim daha yumurtlama olmamış.
Bu arada k*y**ri de mi yaşıyorsun
Canim daha yumurtlama olmamış.Kızlar döngünün 12 cisindeyim
Bakabılırmısınız
BendeArkadaşı bilmem ama ben Kayseri liyimAma Adana da yaşıyorum o ayrı
Canım bence daha olmamış ama değerlendirmek istersen sen bilirsinKızlar döngünün 12 cisindeyim
Bakabılırmısınız
Valla kuzum benim en büyük belritim adet bitimi ilişkiden sonra bu zamana kadar ve hala devam eden sarı sulu kokusuz akıntım vardı başka belirti yoktu öğrenene kadar yani birde cuma günü benim canım sigara çekti ki ben nefret ediyorum kokusundan acayip canım sigara çekti dedim bu bibisaret bata 6 kala başladım testlere ilk testim erken gebelikte silik çıktı guvenemedim sonra kaset testlere geçtim onlarda silik çıktı inanmadılar bana ben bata 3 kala bu cuma işte öğrendim yanlış hatırlamıyorsam tabi kanda da çıktı sonr abulantilar açlık vs başladı sancı kramplarim vardı hala var halsizlik var hepsi yavaş yavaş cikiyo işte ama sarı sulu ve kokusuz akıntıya dikkat edin çünkü hamilelikte oluyormuş benim dönüm isemis gibi islaniyodu o derece yaniGözün aydın canım Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahne gibi belirtilerin vardı
Benim bat yarın sadece göğüslerimde dolgunluk var. Sabahki testimde çok silik çıktı ama yarım saat sonra çizgi biraz daha iyiydi bilmiyorum pek umudum yok gibi2 si 3 ü bat olan diğer hatunlar yok mu haber???
Evet yA bana da öyle geldiCanim daha yumurtlama olmamış.
Bu arada k*y**ri de mi yaşıyorsun
Kuzum cuma be bugün değerlendirdik yarın boş gecicem genel de 14 günde bir olurum da yarın test durumuna bakcam :)Canım bence daha olmamış ama değerlendirmek istersen sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?