Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ali Rıza Bey'i çok severim eski dizi olarak sevdiğim Bi dizi olduğu için komiklik olsun diye koydum
Bitirmiştim geri baştan başladım 27. Bölümdeyim aslında ben de askı memnu hayranıyım bin beş yüz kere izlemişimdir oyunculardan önce repliklerini söylüyorum ajajjajajaj

İlk gebeliğimde de benim tek belirtim buydu. İşemiş gibi iç çamasırım ıslanıyordu sarı kokusuz bir akıntı geliyordu. Ya keşke gene olsa da derim ki hamileyim

Kizlaaar yarın bat normalde adetten önce göğüs ağrısı olur ama bir gün falan kala hafiflemeye başlardı sol göğsümde ağrı var ve gittikçe artıyor sizce gebelik olabilir miii

Kızlar benim bat 7 Ekim 8ekime randevum var kan vermek için. Sizce ben randevuya kadar hangi günler gebelik testi yapmalıyım

Gecikmenin 3.gunu kizlar hala adet olmadim belirtiside yok ama testler negatif. Kac gun gecikirse doktora gitmek lazim daha once gecikme en fazla 1 gun yasadim pek fikrim yok o yuzden
Eylülde benimde 4 gün gecikti testler negatif ti ama regl olmuyordum sanırım bilinç altımızda hamilelik isteği var diye vücut da buna hazırlıyor kendini anlamaıdm bende ama sonra regl oldum bi arkadaş yumurtlama geç olunca adet de geç oluyor dedi belki öyle olmuşuzdur inşallah bu ay sağlıkla hayırlı şekilde hamile kalırız isteyip dileyen herkes.

Drda bunu yazmış o zaman alayım
Çoğu doktor bunu yazıyor normal seyrinde hamilelikte. Zararı olmaz yani genel olarak verilen bu bazılarına yüksek doz veriyorlar folik asit eksikliği olanlarda hepsi kafaya göre alınıp kullanmak doğru olmaz bu gebelik öncesi ve sonrası 12 hafta normal seyrinde olan gebelikte verilen folikasit.

Kizlaaar yarın bat normalde adetten önce göğüs ağrısı olur ama bir gün falan kala hafiflemeye başlardı sol göğsümde ağrı var ve gittikçe artıyor sizce gebelik olabilir miii
Canım bence gebelik belirtisi Benim bat 6 Ekim göğüslerim inanılmaz dolgun uçları koyulaşmış çıkmış 3 gün önce dayanamadım kaset test yaptım negatifti pozitife dönerim bilmiyorum bakalım nasıl sonuçlar alıcaz çok merak ediyorum yarın aşılamanın 14 günü kan testi vericem hakkımızda Hayırlısı

Amin insallah aslinda eylul ayi icinde istemiyodum genel olarak korundum da bir iki defa disinda ama mevsimsel galiba bu ara cok okudum forumda adet gecikmesi ,

Kızlar dün yaptığım ovulasyon koyulaşmış hiç bişi analamdkm
Birincisi biraz önce cektim diğeri dın aksma

Eklentiler

• C638834D-3442-4286-8950-0480C76E3614.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 78
  • 06F2C930-CFC5-4006-9CE0-9DA2AAE8B0BE.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…