- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.301
Bitirmiştim geri baştan başladım 27. BölümdeyimAli Rıza Bey'i çok severimeski dizi olarak sevdiğim Bi dizi olduğu için komiklik olsun diye koydum
İlk gebeliğimde de benim tek belirtim buydu. İşemiş gibi iç çamasırım ıslanıyordu sarı kokusuz bir akıntı geliyordu. Ya keşke gene olsa da derim ki hamileyimValla kuzum benim en büyük belritim adet bitimi ilişkiden sonra bu zamana kadar ve hala devam eden sarı sulu kokusuz akıntım vardı başka belirti yoktu öğrenene kadar yani birde cuma günü benim canım sigara çekti ki ben nefret ediyorum kokusundan acayip canım sigara çekti dedim bu bibisaret bata 6 kala başladım testlere ilk testim erken gebelikte silik çıktı guvenemedim sonra kaset testlere geçtim onlarda silik çıktı inanmadılar bana ben bata 3 kala bu cuma işte öğrendim yanlış hatırlamıyorsam tabi kanda da çıktı sonr abulantilar açlık vs başladı sancı kramplarim vardı hala var halsizlik var hepsi yavaş yavaş cikiyo işte ama sarı sulu ve kokusuz akıntıya dikkat edin çünkü hamilelikte oluyormuş benim dönüm isemis gibi islaniyodu o derece yani
Benimde bat yarın evet bu kadar ağrımazdı aşırı ağrı ve dolgunluk var inşallah öyledirKizlaaar yarın bat normalde adetten önce göğüs ağrısı olur ama bir gün falan kala hafiflemeye başlardı sol göğsümde ağrı var ve gittikçe artıyor sizce gebelik olabilir miii
İnşallah balım Rabbim ikimize de bu ay hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah ama benim sadece sol göğüs öyleBenimde bat yarın evet bu kadar ağrımazdı aşırı ağrı ve dolgunluk var inşallah öyledir
Tamam canımpeşinden gelme ihtimalim var benimde
Silik çizgi görüyorum hayalet ben nedenseOk koyduğum yerde gözle görünür çizgi var mı ben mi yanılıyorum
Kayseri'de yaşayan benim buyrun kizlar beni aradınız galibaCanim daha yumurtlama olmamış.
Bu arada k*y**ri de mi yaşıyorsun
Bende
Ama k.marasta yaşıyorum
6 yada 5 ekimde yapabilirsin eğer elinde varsa erken gebelikte de çıkarKızlar benim bat 7 Ekim 8ekime randevum var kan vermek için. Sizce ben randevuya kadar hangi günler gebelik testi yapmalıyım
Şu an elimde iki tane normal test var erken test değiller6 yada 5 ekimde yapabilirsin eğer elinde varsa erken gebelikte de çıkar
Folidoce en sağlıklısıKızlar ben muayene oldum tahlil temiz ultrasonda temiz 3.ay olucak bu deneme için de folik asit başlattı ama ben reçete kaçırdım alamadım ilacı bana marka ne önerirsiniz alayım ?
Drda bunu yazmış o zaman alayımFolidoce en sağlıklısı
Eylülde benimde 4 gün gecikti testler negatif ti ama regl olmuyordum sanırım bilinç altımızda hamilelik isteği var diye vücut da buna hazırlıyor kendini anlamaıdm bende ama sonra regl oldum bi arkadaş yumurtlama geç olunca adet de geç oluyor dedi belki öyle olmuşuzdur inşallah bu ay sağlıkla hayırlı şekilde hamile kalırız isteyip dileyen herkes.Gecikmenin 3.gunu kizlar hala adet olmadim belirtiside yok ama testler negatif. Kac gun gecikirse doktora gitmek lazim daha once gecikme en fazla 1 gun yasadim pek fikrim yok o yuzden
Çoğu doktor bunu yazıyor normal seyrinde hamilelikte. Zararı olmaz yani genel olarak verilen bu bazılarına yüksek doz veriyorlar folik asit eksikliği olanlarda hepsi kafaya göre alınıp kullanmak doğru olmaz bu gebelik öncesi ve sonrası 12 hafta normal seyrinde olan gebelikte verilen folikasit.Drda bunu yazmış o zaman alayım
Canım bence gebelik belirtisiKizlaaar yarın bat normalde adetten önce göğüs ağrısı olur ama bir gün falan kala hafiflemeye başlardı sol göğsümde ağrı var ve gittikçe artıyor sizce gebelik olabilir miii
Selamlar hemsoKayseri'de yaşayan benim buyrun kizlar beni aradınız galiba
Amin insallah aslinda eylul ayi icinde istemiyodum genel olarak korundum da bir iki defa disinda ama mevsimsel galiba bu ara cok okudum forumda adet gecikmesi ,Eylülde benimde 4 gün gecikti testler negatif ti ama regl olmuyordum sanırım bilinç altımızda hamilelik isteği var diye vücut da buna hazırlıyor kendini anlamaıdm bende ama sonra regl oldum bi arkadaş yumurtlama geç olunca adet de geç oluyor dedi belki öyle olmuşuzdur inşallah bu ay sağlıkla hayırlı şekilde hamile kalırız isteyip dileyen herkes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?