Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy acaba yarın ne olacak ne olacak? Çok heyecanlı inşallah yükseliş devam eder kuzum ya, bu ara forumda geri çekilme ile korunurken hamile kalan çok görüyorum demek gerçekten o bir damla yetiyor sen neden olmayasın
Olmadıysa da umarım Kasım için ikna olur enişte bey

Benim ki de kafayi kirdin artik iyice diyor
Geçen ay benimki de öyleydi düşünme artık tamam olduysa oldu diyordu, bu ay sakinim, şimdi de hayırdır niye bu kadar sakinsin sen çok şaşkınım diyo

Adama bir yaranamadık haha

Canim gözünaydın o zaman yasadigin sey yerlesme kanamasiydi ve su anda yuzde 90 hamilesin tebrik ederim canim hemen gidip kan ver kesinlessin
İnşallah canım benim yinede umutlanmak istemiyorum inşallah test beni yanıltmaz yarın tekrarlayacağım pozitifi görürsem doktora gidicem bu kez

İnşallah hersey yolunda çıkacak canım içini ferah tut metotreksat ne için verdiler sana

Ovulasyon ile gebelik öğrenen çok var ve seninki de pozitif gibi duruyor
Ama ovulasyon yanıltıcı da olabiliyor burada ovu testi kopkoyu çıkanların hamilelik testlerinde çıkmadığı çok oldu. O yüzden boş yere Umut vermiş gibi de olmayayım ama ben de iki aydır hamilelik testi yapmamak için lh testi yapıyordum ve buz gibi bemmmbeyaz ya da ikinci çizgi aşırı silik çıkıyordu seninkinde baya belli

İnşallah canım benim yinede umutlanmak istemiyorum inşallah test beni yanıltmaz yarın tekrarlayacağım pozitifi görürsem doktora gidicem bu kez
Insallah canim hayirlisi olsunbende de kahverengi akinti olmustu 2 gun sonra testte cikmisti.kaset testlerde ilk 1 dakika icinde cikan sonuclar cogu zaman yaniltmiyor ama cok sey duyduk gorduk dedigin gibi sen yine de tekrarla hayirlisi olsun guzel haberler gelir umarim

Bende onlardan biriyim ovu kopkoyu çıkıyor normal test erken test beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…