- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.461
Canim hamilemisin peki su an?Hayir açıldı demedimsol tupum kapali alinmadı öyle duruyor. 2 asilama 3 tup bebek yaptik negatif.
Canim gözünaydın o zamanİlk 1 dakika içinde belirdi canım bekletmeden hemen çektim zaten
AyyyGüüünaaaaaydııınnn güzel sayfanın güzel anneleri
Sabah ateş ölçümünü yaptım ve size atıyorum, bazen böyle iniş çıkışlar olabiliyor ama ben ihtimal vermeyip adeti bekliyorum yine de , iddia ya girmek isteyen var mı , ben yok diyorumfnd_50 @Papatyamaviss Pheebs @Ginnys @LeucotheaThemis Bearhug M mucizeOldu @TASUU @Rosebelle @Safransari ve tüüümmm diğer fissstik ezmeleriiiii
Ay inşallah dediğin gibi olur canım umarım test beni yanıltmamıştır yarın tekrarlayacağım ufakta olsa bi artış görürsem doktora giderimYerleşme kanaması yaşamışsın ve buda ilk yükselen hcg değerlerinde silik çıkması çok çok normal gözün aydın diyelimmmmm
Geçen ay benimki de öyleydiBenim ki de kafayi kirdin artik iyice diyor
İnşallah canım benim yinede umutlanmak istemiyorum inşallah test beni yanıltmaz yarın tekrarlayacağım pozitifi görürsem doktora gidicem bu kezCanim gözünaydın o zamanyasadigin sey yerlesme kanamasiydi ve su anda yuzde 90 hamilesin tebrik ederim canim hemen gidip kan ver kesinlessin
Bu yerleşme düşüşünü herkes yaşıyor muBakın size fikir olsun yerleşme düşüşü yaşayan birinin Hamile Ateş Tablosu
İnşallah hersey yolunda çıkacak canım içini ferah tutBugun adetin 3.gunu hormon testi verdim karaciger enzimleri falan her seye baktiriyorum metotreksat igneler sonrasi insallah her sey yolundadir benim icinde bi dua edin kizlarve daha adetliyken 1 tane erken gebelik testi aldim ayin 26sinda yapicam onun disinda baska test almiyorum bu ay
Tebrik ederim seni bravoyani evde test olup yapmamak şahane bi irade. Ben dayanamazdım. Hatta dayanamayıp sabah ovulasyon testi ile yaptım. Acaba bi fikir verir mi?
Arkadaşlar lütfen bilgisi olanlar yorumlayabilir mi? Ovulasyon testimi atıyorum bata 4-5 gün var
Insallah canim hayirlisi olsunİnşallah canım benim yinede umutlanmak istemiyorum inşallah test beni yanıltmaz yarın tekrarlayacağım pozitifi görürsem doktora gidicem bu kez
Bende onlardan biriyim ovu kopkoyu çıkıyor normal test erken test beyazOvulasyon ile gebelik öğrenen çok var ve seninki de pozitif gibi duruyor
Ama ovulasyon yanıltıcı da olabiliyor burada ovu testi kopkoyu çıkanların hamilelik testlerinde çıkmadığı çok oldu. O yüzden boş yere Umut vermiş gibi de olmayayım ama ben de iki aydır hamilelik testi yapmamak için lh testi yapıyordum ve buz gibi bemmmbeyaz ya da ikinci çizgi aşırı silik çıkıyordu seninkinde baya belli
Ne kadar var regle canım?Bende onlardan biriyim ovu kopkoyu çıkıyor normal test erken test beyaz
Ultrason da göremez ki zaten bide hemen kimyasal gebelik demesi çok saçmaCanım kan sonucunu bekliyoruz ultrasonda görünmedi doktor büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi
Kizlar kan sonuçları e nabiza düşmüş 0.200 diyor HCG yeUltrason da göremez ki zaten bide hemen kimyasal gebelik demesi çok saçma
Bugün 3. Gün gecikmesi canim düzenli reglim rutin muayane de olmustum bisey yoktu stres vs diğer faktörler de yok yni test de yaptım negatif maalesef testle oynayınca gölge çıktı bi o kadarNe kadar var regle canım?
Yanlış yere yazmışım kusura bakmayın burda yeniyim yaa anlamaya çalışıyorum buralarıİğneyi vuruldukdan 2 hafta sonra mı canım . İnşallah ya isteyen herkese versin Rabbim
Daha önce kan cermiş miydin canım testle mi tek öğrendiydin.Kizlar kan sonuçları e nabiza düşmüş 0.200 diyor HCG ye
İnşallah canım idrar testinden öğrendikten sonraki gün kan vermiştim bu o testin sonucu hayırlısı ne diyelimDaha önce kan cermiş miydin canım testle mi tek öğrendiydin.
Sıkma canını doğru zaman değilmiş demek ki inşallah diğer ay olur Allah büyük
Amin canimİnşallah hersey yolunda çıkacak canım içini ferah tutmetotreksat ne için verdiler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?