Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama ovulasyon yanıltıcı da olabiliyor burada ovu testi kopkoyu çıkanların hamilelik testlerinde çıkmadığı çok oldu. O yüzden boş yere Umut vermiş gibi de olmayayım ama ben de iki aydır hamilelik testi yapmamak için lh testi yapıyordum ve buz gibi bemmmbeyaz ya da ikinci çizgi aşırı silik çıkıyordu seninkinde baya belli
çok teşekkür ederim

Yaaa canım nasıl güzel kalplisin Yorumlaman için çok teşekkür ederim

Gel gör ki hiç ümitli değilim çünkü net adet belirtilerim var. Akşama kanamam olur diye düşünüyorum aşırı stres yaptığım için erkene alınır bi kaç gün benim öyle oluyor.

Amaaaaa canımız sağolsun pes etmek yok mücadeleye devam Kasım grubunda görüşürüz

İnşallah senin güzel haberini alırım

Bugün 3. Gün gecikmesi canim düzenli reglim rutin muayane de olmustum bisey yoktu stres vs diğer faktörler de yok yni test de yaptım negatif maalesef testle oynayınca gölge çıktı bi o kadar
Allah Allah
Acaba geç döllenme falan mı oldu ki canım, öyle olunca gecikmenin üzerinden iki üç hafta geçtikten sonra ancak çıkıyor testlerde genelde göstermiyor kendini.
İnşallah öyle bir şeydir

Allah Allah
Acaba geç döllenme falan mı oldu ki canım, öyle olunca gecikmenin üzerinden iki üç hafta geçtikten sonra ancak çıkıyor testlerde genelde göstermiyor kendini.
İnşallah öyle bir şeydir
Umarım Allah’ın takdiri artık birtaneciğim yumurtlama 20 Eylül’du takip etmiştim ama bilemedim

yaa sen de öylesin canım benim Kırmızılar gelene kadar umutsuzluk yok hiç belli olmaz belirtiye hiç ama hiç takılma, olmasına da takılma olmamasına da takılma o çok değişken bir şey çünkü herkeste hatta aynı kişinin farklı hamileliklerinde bile farklı oluyor.
Biz bir şeyler aradığımız için en ufak şeyi olmasına ya da olmamasına yoruyoruz tamamen psikolojik.
Normalde iki gündür benim canım asla normalde yemedigim şeyleri çekiyor dün ton balığı diye öldüm resmen eşime aldırdım aksam gelirken salata yaptık ama yetmedi oturdum tek başına bir kutuyu da ayrıca yedim nasıl bir ton balığı aşkı yani. Bu sabah da mc donalds hamburgeri diye ölüyorum en son lisedeyken yemisimdir asla yemem öyle şeyleri sağlıksız olduğu için senelerdir hayatımda yok ama deli gibi istiyor canım ve illa MC Donalds hamburgeri olacak başka hamburger değil onu istiyorum
geçen ay olsa kesin hamileyim diye gezerdim ama biliyorum ki asermenin başlaması için çok çok erken daha, yani hamilelik belirtisi olamaz muhtemelen bir şeyler eksik vücudumda o yüzden canım böyle şeyler istiyor.
Şu dönem çok erken bizim için hiç oraları kafana takma inşallah Kasım a gitmemize gerek kalmaz ama kalırsa da ne yapalım yeni ay yeni umut yine birbirimize destek olarak mucizemizi bekleriz

Benimde 4. Günüm ve hala olmadım kimyasal galiba ve 2. Kimyasalım oldu ama can sıkmak yok hayırlısı neyse o olsun. Ama ben hissediyorum kasımda olacak inşallah hamiş haberlerimizi alırız
Amin canım benim inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Geçen ay benimki de öyleydi düşünme artık tamam olduysa oldu diyordu, bu ay sakinim, şimdi de hayırdır niye bu kadar sakinsin sen çok şaşkınım diyo

Adama bir yaranamadık haha
Hahaha kafayi bozdun hamilelikle.benimde psikolojimi bozdun a geldi bizde konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…