- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 133
- 27
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.481
İdrsr testlerinedde güven olmuyor maalesef.İnşallah canım idrar testinden öğrendikten sonraki gün kan vermiştim bu o testin sonucu hayırlısı ne diyelim
Deme ya idrar testlerine de guvenemeyeceksek bı çaresi olmalı bununİdrsr testlerinedde güven olmuyor maalesef.
İnşallah diğer aya olur canım sıkma canını
Canim adetin kaç gün gecikti ?İnşallah canım idrar testinden öğrendikten sonraki gün kan vermiştim bu o testin sonucu hayırlısı ne diyelim
Ovulasyon ile gebelik öğrenen çok var ve seninki de pozitif gibi duruyor
Ama ovulasyon yanıltıcı da olabiliyor burada ovu testi kopkoyu çıkanların hamilelik testlerinde çıkmadığı çok oldu. O yüzden boş yere Umut vermiş gibi de olmayayım ama ben de iki aydır hamilelik testi yapmamak için lh testi yapıyordum ve buz gibi bemmmbeyaz ya da ikinci çizgi aşırı silik çıkıyordu seninkinde baya belli
Bugün 4. Günüm idiCanim adetin kaç gün gecikti ?
Aynen canım yaDeme ya idrar testlerine de guvenemeyeceksek bı çaresi olmalı bunun
10 ekim iyi mi yaa aslında daha erken yapmak istiyorum ama 8 gün önce çıkar mı bilemiyorumKızlar 15ekim bat günü olanlar ne zaman test yapmayı düşünüyor?
İnşallah bundan sonraki ay tutar canim.Bugün 4. Günüm idi
Maalesef ikinci kimyasalım oldu bu insallah canımİnşallah bundan sonraki ay tutar canim.
Kimyasal yasamissin demekki.
Yaaa canım nasıl güzel kalplisinOvulasyon ile gebelik öğrenen çok var ve seninki de pozitif gibi duruyor
Ama ovulasyon yanıltıcı da olabiliyor burada ovu testi kopkoyu çıkanların hamilelik testlerinde çıkmadığı çok oldu. O yüzden boş yere Umut vermiş gibi de olmayayım ama ben de iki aydır hamilelik testi yapmamak için lh testi yapıyordum ve buz gibi bemmmbeyaz ya da ikinci çizgi aşırı silik çıkıyordu seninkinde baya belli
Benimde 4. Günüm ve hala olmadım kimyasal galiba ve 2. Kimyasalım oldu ama can sıkmak yok hayırlısı neyse o olsun. Ama ben hissediyorum kasımda olacak inşallah hamiş haberlerimizi alırızBugün 4. Günüm idi
Bu yerleşme düşüşünü herkes yaşıyor mu
Allah AllahBugün 3. Gün gecikmesi canim düzenli reglim rutin muayane de olmustum bisey yoktu stres vs diğer faktörler de yok yni test de yaptım negatif maalesef testle oynayınca gölge çıktı bi o kadar
BugünKızlar 15ekim bat günü olanlar ne zaman test yapmayı düşünüyor?
Umarım Allah’ın takdiri artık birtaneciğimAllah Allah
Acaba geç döllenme falan mı oldu ki canım, öyle olunca gecikmenin üzerinden iki üç hafta geçtikten sonra ancak çıkıyor testlerde genelde göstermiyor kendini.
İnşallah öyle bir şeydir
Gruba yazın lütfen yaa bende yapıyım ona göre
Yaaa canım nasıl güzel kalplisinYorumlaman için çok teşekkür ederim
Gel gör ki hiç ümitli değilim çünkü net adet belirtilerim var. Akşama kanamam olur diye düşünüyorumaşırı stres yaptığım için erkene alınır bi kaç gün benim öyle oluyor.
Amaaaaa canımız sağolsun pes etmek yok mücadeleye devamKasım grubunda görüşürüz
İnşallah senin güzel haberini alırım
Amin canım benim inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaBenimde 4. Günüm ve hala olmadım kimyasal galiba ve 2. Kimyasalım oldu ama can sıkmak yok hayırlısı neyse o olsun. Ama ben hissediyorum kasımda olacak inşallah hamiş haberlerimizi alırız
Hahaha kafayi bozdun hamilelikle.benimde psikolojimi bozdun a geldi bizde konuGeçen ay benimki de öyleydidüşünme artık tamam olduysa oldu diyordu, bu ay sakinim, şimdi de hayırdır niye bu kadar sakinsin sen çok şaşkınım diyo
Adama bir yaranamadık haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?