Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
V
İnsallah ya bu ay asiri umutluyum bosa cikmaz insallah

Umarım Allah’ın takdiri artık birtaneciğim yumurtlama 20 Eylül’du takip etmiştim ama bilemedim
Bazen ayda iki kere yumurtlama olabiliyor canım biz genelde birinciyi gördükten sonra test yapmayı bıraktığımız için ikinci yumurtlamayı kaçırabiliyoruz, umarım öyle bir şey olmuştur anniskosunu bekletmeden gelir minik, yoksa da bir an önce regl gelir de belirsizlik biter arada derede kalmak da insanı strese sokuyor, benim de Eylül ayı başında durduk yere dört gün gecikmem olmuştu ki normalde hiç olmaz aksine erken gelir.
Korunmayı bırakmak bile hemen etkiliyor sanırım sistemimizi
İnşallah güzel haberler verirsin bize mutlaka haberdar et durumdan

Hahaha kafayi bozdun hamilelikle.benimde psikolojimi bozdun a geldi bizde konu
Ay ne kıymetli psikolojileri var dimi ya altı üstü görevlerini yapıp çekiliyorlar, bizim gibi belirti ağrı regl bilmem ne uğraşsınlar kendi bedenlerinde bir şey büyütmeye çalışsınlar da görsünler takılmamak o kadar kolay mı acaba hasbalarım erkek olmak varmış şu dünyada ne rahat bir şey ohhh yan gel yat Osman ne güzel bostan

geçen ay 7 8 gün kaladan başlamıştım bu ay sabredicem son 3 gün kala yapıcam dedim bide erken gebelik testide yapmıcam geçen ay silik çıkararak umutlandırdı beni pislik en iyisi kaset testler
Benimde 14-15 ekim Aynı gün yapalım

Ay evet ya test yapınca da insan iyice baskı altında kalır böyle niye olmadı diye. Test yapmayınca hamile kalmışsın sen de Eğlenceli olması kısmına katılıyorum ama. Gerçekten çok keyifli. Hobi olarak yapılabilir arada

Evet mantikli öyle olmasi zaten sonomed kadiköyde hsg cektircem ins ama biraz önden birikim şart .. ben kendimce tüp bebek merkezine hazir bi sekilde hsg raporuyla gitmeyi düsnyrm bodozlama tüp bebek degil ama gonalf igneleri denemeye deger diye düsündüm kisiye özel bi tedavi uygulatalim esimde kontrol olsun istiyorum 1 bucuk yil önce spermiogramm vermistik hersey yolundaydi bide simdi baktirmak lazim.. bende pkoluym zaten

Kurtajdan sonra kolay hamile kalınıyor canım benim kurtaj sonrası biraz lekelenme problemim oldu 1.5 ay kadar o biter bitmez hamile kaldım hemde dr dogum kontrol hapı verdiği halde geleceği varmis demekki bizim sipanin
Ne güzel sevindim siizn adınıza ben geçen ay da korunmadım ama yok hala

Canim tüp ameliyatı oldugunu okudum da bende sol tüpümden ameliyatliyim sivi birikmesi vardi kapatildi,cikolata kisti ve rezerv azligi da var ama bunlara ragmen ameliyattan 3 ay sonra dogal yoldan hamile kaldim canim darısı başina olsun o zaman inşallahameliyat sonrasi hamile kalan cok var çunkü...

Kızlar bu ovulasyon hep aynı çıkıyor 10. Günden beri yapıyorum normal mi?

Eklentiler

• 166505233443697083883907855802.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 50
Aa anladim evet bence doktordan doktora degisebilir beni zaten simdi metformin ile tedavi edip sonrasinda tüp bebege yollucagini söyledi birdaha doktor degisme lüksümm yok zor buldum bu doktoru öncekiler ilgilenmedi diye istanbula gidip geliyordum bahcesehirde doktorum normalde ama gidip gelmek maddi manevi yoruyo artik.. insallah arkadasa almanyada cekerler hsg ben bilmiyorum ama alman doktorlara güvenmiyorum hic güvende hissetirmiyorlar .. gecen sene kimyadaldan süphelendigimde asla hcg testi yapmadilar bana direk altan muayene etti.. cok sinir bozucu

Bence tüpü hemen düşünme hsg çekilsin istiyorsa eşinde test versin ama tüpte ztn tedaviye dahil yine yapıyor tüp yapacak merkez iğneleri kafandan sik bence bak ben beslenme düzenledim oldu olmaz değil senin hormonlar hele bakılsın tamam öı ilaçla regli olman sağlansın 2.gün hormon testi ver muhteşem 5liye bakılsın yani 5 hormon ben öyle diyorum sonra bu şekilde beslenme düzenle kullanabileceğin extra şeyleri kullanarak doğal şekilde dene beslenmeye katılan bu maddeler düzenlemeler İnan ki salgılarımı değiştiriyor ve oluyor ama kafanda bunu bu şekilde yapmaya inanırsan ama iğneler odaklı okursan hayatına onu çekersin ben hep tüp benek olayını ittim dua ettim Allahım iş ona kalmasın dedim ve inanılmaz derecede yapacaklarımın faydasını göreceğime inandım o yumurtayı gördüm.

Haklisin zaten doktorlarda öyle dedi ama iste almanyadaki beni yollucak tüp bebege bende burda yaptirmak istemiyorum bütün tedaviyi istanbulda istiyorum bide esimde tutturdu gidelim diye en azindan bide oraya kontrole geleyim diyorum acikcasi kafam cok karisik ama cokda istiyorum 3 yil oldu..

Ben çektirdim aynı yere 1400e. Benim de temiz çıktı ama hamile kalamıyorum bir türlü bende de endometriozis var. Tüp bebek düşünmeye başladık biz de yaza doğru 7 aydır olmuyo çünkü inşallah yaza kadar olur da gerek kalmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…