Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy yok artık bu kadar tesadüf olur dün ben de ton balıklı salata yedim ki paketli ürünler çok tüketmeme rağmen iştahım da filan aşırı bir artma veya azalma yok belirtilerime odaklanmicam artık kendime söz vermeye çalışıyorum. Yoksa delirmemek elde değil sürekli kulağım bedenimde yaaa ve bu çok yorucu bi şey maalesef

Ama beni çok yoran bir durum var ki o da şu, mesela botoksum geldi ama gidemiyorum ya hamileysem, tırnak yaptırcam ya hamileysem, saçımı açtırcam ya hamileysem sonraki aylar boyatamam, spora gidicem ya yorarsam kendimi ya hamileysem, nisanda yurtdışına gidelim dedik ama ya hamile kalırsam diye vazgeçtik bla bla bla

İşte bu durumlar beni ziyadesiyle yoruyor işte.
Her noktada buna göre hareket etmek çok zor. Buna göre beslenmek, yemek içmek vs güzellik, seyehat, spor, bakım vs hepsinde gebelikle birlikte olmayacak işler var.

Ya normal devam edilecek hayata bakılacak 2 sene yaptığım gibi ya onlar bi şekilde bırakılıp buna odaklanılacak. Tabi bu arada zamanın su gibi geçmesi olayı var her şeyi doğal akışına bırakınca da. Özetle kafamdaaaa deli sorular

Neyse canım kafanı şişirmiş olmayayım hepimiz aynı hislerle aynı mücadele ve güçle buradayız. Kendimizi düşürmeden devam etmeliyiz. Ne zaman onun için hayırı ise o zaman bizi selamlayacak inşallah Biz de sabırla, sevgiliyle bekleriz bebişlerimizi

Merhaba. Listeye beni de yazın bata 18 gün var saraçoğlundan bitki kürü aldım, doğal taşlardan bileklik yaptırdım kendime doğurganlık arttırması için. bu gün 2 cm yumurta gördü doktor bakalım bu hafta çalışmalara devam. olmazsa bidaha ki ay bitki kürüne başlıcam. inşallah olur da o kürü buradan isteyen birine hediye ederim..

Maalesef ikinci kimyasalım oldu bu insallah canım
Doktora gidip bunu söyleyin size genetik testi yaptırmalarını iste ve kan pıhtılaşmanıza bakılmasını nedenini anlarsın canım öylede önlem alınır çok geçmiş olsun ben nedenini öyle anlamıştım kan pıhtılaşması çıktı ve şuan ikinci bebeğimi istiyorum inşallah

iyi günler,bu yaptiginiz test kaç dakika sonra çıktı?

Evet canım ben ilk kimyasal da doktor üniversiteye yonlendirdi bakılsın dedi de gidemedim bu sefer gideceğim inşallah

Dogrudur canim ama hsg cekmeden direk onu demeketen taraftari deglim korkuyorumda bisey olur diye
Ben daha önceden hsg çektirmiştim ama kendi doktoruma yeni başladığım için herşeyden emin olmak istiyodu oda hsg istedi tekrardan ama önce histereskopi yaptı sonra hsg çektirdi. Bi sitede okumuştum histereskopi tüplerde ufak yapışıklıklara neden olabilir diye o yüzden öyle yapması banada mantıklı geldi.

Çizgiyi bende gördüm yaa

geçen ay 7 8 gün kaladan başlamıştım bu ay sabredicem son 3 gün kala yapıcam dedim bide erken gebelik testide yapmıcam geçen ay silik çıkararak umutlandırdı beni pislik en iyisi kaset testler
Ben de geçen ay 4 gün kalası yapmıştım ama bu sefer perşembeye kadar tutmaya çalışıcam bir de ateş ölçümü yapıyorum her sabah o oyalıyor biraz kaset testler iyi oluyor aslında da erken gebelik testi diye adına aldanıyoruz

Yok ben tüpten ameliyat olmadim yanlis anlaşılmış.
Tanisal laparoskopi yapildi endometriozis hastasi olduğum ve tüpümün kapali oldugunu öğrendik. Sonrasinda tedaviler gördüm ama bi sonuc alamadık oyle iste.
Saglikla dogur inşallah sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…