- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.521
Ayyy yok artık bu kadar tesadüf olur dün ben de ton balıklı salata yedim ki paketli ürünler çok tüketmeme rağmenyaa sen de öylesin canım benimKırmızılar gelene kadar umutsuzluk yok hiç belli olmaz belirtiye hiç ama hiç takılma, olmasına da takılma olmamasına da takılma o çok değişken bir şey çünkü herkeste hatta aynı kişinin farklı hamileliklerinde bile farklı oluyor.
Biz bir şeyler aradığımız için en ufak şeyi olmasına ya da olmamasına yoruyoruz tamamen psikolojik.
Normalde iki gündür benim canım asla normalde yemedigim şeyleri çekiyor dün ton balığı diye öldüm resmen eşime aldırdım aksam gelirken salata yaptık ama yetmedi oturdum tek başına bir kutuyu da ayrıca yedim nasıl bir ton balığı aşkı yani. Bu sabah da mc donalds hamburgeri diye ölüyorum en son lisedeyken yemisimdir asla yemem öyle şeyleri sağlıksız olduğu için senelerdir hayatımda yok ama deli gibi istiyor canım ve illa MC Donalds hamburgeri olacak başka hamburger değil onu istiyorum
geçen ay olsa kesin hamileyim diye gezerdim ama biliyorum ki asermenin başlaması için çok çok erken daha, yani hamilelik belirtisi olamaz muhtemelen bir şeyler eksik vücudumda o yüzden canım böyle şeyler istiyor.
Şu dönem çok erken bizim için hiç oraları kafana takma inşallah Kasım a gitmemize gerek kalmaz ama kalırsa da ne yapalım yeni ay yeni umut yine birbirimize destek olarak mucizemizi bekleriz
Bende bilmiyorum canım sabırsızlanıyorum bende merak ettim sizler ne zaman yapıyor diye10 ekim iyi mi yaa aslında daha erken yapmak istiyorum ama 8 gün önce çıkar mı bilemiyorum
Gerçekten mi yaptın mı
Tamamdır çok teşekkür ederimNormal canım lh hormonu herzaman vücudumuzda var sadece yumurtlama olduğunda tam yüksek halini alıyor.
Doktora gidip bunu söyleyin size genetik testi yaptırmalarını iste ve kan pıhtılaşmanıza bakılmasını nedenini anlarsın canım öylede önlem alınır çok geçmiş olsunMaalesef ikinci kimyasalım oldu bu insallah canım
iyi günler,bu yaptiginiz test kaç dakika sonra çıktı?Eki Görüntüle 3141049 kızlar merhaba yine ben , bi kaç gün öncesinde hafif pembe akıntım vardı bende adet olucam sanırım diye yazmıştım kesildi akıntılarım pembe ya da adet olucaköışıö gibi değil bi kaç gündür test yapayım dedim bu sabah böyle oldu anlamadım resmen bedenim benimle dalga geçiyor ikinci çizgi çok hafif ama negatif olduğunu hissediyorum yine kendime kandırmak istemiyorum açıkcası
Evet canım ben ilk kimyasal da doktor üniversiteye yonlendirdi bakılsın dedi de gidemedim bu sefer gideceğim inşallahDoktora gidip bunu söyleyin size genetik testi yaptırmalarını iste ve kan pıhtılaşmanıza bakılmasını nedenini anlarsın canım öylede önlem alınır çok geçmiş olsunben nedenini öyle anlamıştım kan pıhtılaşması çıktı ve şuan ikinci bebeğimi istiyorum inşallah
Ben daha önceden hsg çektirmiştim ama kendi doktoruma yeni başladığım için herşeyden emin olmak istiyodu oda hsg istedi tekrardan ama önce histereskopi yaptı sonra hsg çektirdi. Bi sitede okumuştum histereskopi tüplerde ufak yapışıklıklara neden olabilir diye o yüzden öyle yapması banada mantıklı geldi.Dogrudur canim ama hsg cekmeden direk onu demeketen taraftari deglim korkuyorumda bisey olur diye
Anladım canım Allahım bir daha yaşatmasın zor oluyor inşallah nedeni çıkarda önlem alınır. En kısa zamanda hamiş kalırsın inşallahEvet canım ben ilk kimyasal da doktor üniversiteye yonlendirdi bakılsın dedi de gidemedim bu sefer gideceğim inşallah
5 dakika içinde böyle çıktıiyi günler,bu yaptiginiz test kaç dakika sonra çıktı?
Çizgiyi bende gördüm yaaEki Görüntüle 3141049 kızlar merhaba yine ben , bi kaç gün öncesinde hafif pembe akıntım vardı bende adet olucam sanırım diye yazmıştım kesildi akıntılarım pembe ya da adet olucaköışıö gibi değil bi kaç gündür test yapayım dedim bu sabah böyle oldu anlamadım resmen bedenim benimle dalga geçiyor ikinci çizgi çok hafif ama negatif olduğunu hissediyorum yine kendime kandırmak istemiyorum açıkcası
Kurbane ya bu kızı cok sevdimÇok güzel bir ilerleme maşallah ❤
İnsallah canim ilk gebeligimde sadece yumurtlama gununu degerlendirmistim baska bsey yapamamistim hamileydim insallah bu ayda nasip ederOooo bazı anlar böyle bendede vardı o uöut testimde pik görünce ilk defa ve oldu dilerim seninde olur kuşum
Ben de geçen ay 4 gün kalası yapmıştım ama bu sefer perşembeye kadar tutmaya çalışıcam bir de ateş ölçümü yapıyorum her sabah o oyalıyor birazgeçen ay 7 8 gün kaladan başlamıştım bu ay sabredicem son 3 gün kala yapıcam dedimbide erken gebelik testide yapmıcam geçen ay silik çıkararak umutlandırdı beni pislik en iyisi kaset testler
Yok ben tüpten ameliyat olmadim yanlis anlaşılmış.Canim tüp ameliyatı oldugunu okudum da bende sol tüpümden ameliyatliyim sivi birikmesi vardi kapatildi,cikolata kisti ve rezerv azligi da var ama bunlara ragmen ameliyattan 3 ay sonra dogal yoldan hamile kaldim canim darısı başina olsun o zaman inşallahameliyat sonrasi hamile kalan cok var çunkü...
Geçen aylarda yine böyle olmuştu bi gün sonra testim bembeyaz çıkmıştı o yüzden yarın tekrarlayacağım sabah inşallah yine görürüm ikinci çizgiyi artık testlerede güvenemiyorumO zaman pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?