Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben doğal taşçıyım kuzum 8 yıldır, kendime bi hayrın olmadı ama hadi inşallah sana vesile olsun

Ben doğal taşçıyım kuzum 8 yıldır, kendime bi hayrın olmadı ama hadi inşallah sana vesile olsun
ayyyy çok üzüldüm şu an ya ben enerjilerine çok inanıyorum astroloğumun önerdiği taşlar hep etki etti bende.
psikolojik de olabilir ama bilemiyorum inşallah vesile olur <3

Evet dogrudur mutlaka hayirlisi olsun insallah bende bi cektirsem rahatlicam hic cektirmedm aci duyarm diye korkuyorum

Selam canim endometriozis li bir arkadasm hamile kalmisti kendiliginden 2 -3 yil bekledi baya ama kendilignden olsu ameliyat gibi biseyde gecirmisti ya miyomu vardi yada baska bisey tam hatirlamiyorum ama eger endom. Tedavisi varsa tedavsiini mutlaka ol canim..

Merhaba 15:30da yaptığım test son test yumurtlama olmak üzere gibi akşama emin olmak için tekrarlamalımıyım kaç gibi yapsam sizce testlerime bakabilirmisiniz yoksa yarınmı olur yumurtlama

Eklentiler

• A4963331-B4BD-4A0C-8E66-082CCF8BE8F1.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 49
benim testimde boyleydi çünkü kuzum 3 gün önce silik cıktı sonra yavaş yavaş ilerledi çok şükür seninde aynısı olur insallahhh
İns canım dün biraz sersem oldum doktordan çıkınca ama burdakı arkadaslar bana dedi yumurtam a daha yok diye bide baska arkadaşlarım sagolsunlar

Kuru kuru karın ağrısı çekmek ne gıcık birşey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…