- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.561
Anladim canim yanlis anladim demek ki ama sonucta yine de ayni durumdayiz endometriozis ve kapali bir tüpYok ben tüpten ameliyat olmadim yanlis anlaşılmış.
Tanisal laparoskopi yapildi endometriozis hastasi olduğum ve tüpümün kapali oldugunu öğrendik. Sonrasinda tedaviler gördüm ama bi sonuc alamadık oyle iste.
Saglikla dogur inşallah sende
Yaaaa maşallah sizeeeeeKızlar biz geldiiikkkminiğim haftasıyla uyumlu kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı
Bence aksam 10 gibi tekrarlayin muhtemelen pik olcaktirMerhaba 15:30da yaptığım test son test yumurtlama olmak üzere gibi akşama emin olmak için tekrarlamalımıyım kaç gibi yapsam sizce testlerime bakabilirmisiniz yoksa yarınmı olur yumurtlama
O zaman yarin bidaha yap inşaallah bu sefer gerçek pozitifi görürsünGeçen aylarda yine böyle olmuştu bi gün sonra testim bembeyaz çıkmıştı o yüzden yarın tekrarlayacağım sabah inşallah yine görürüm ikinci çizgiyi artık testlerede güvenemiyorum
Ben de ameliyat oldum tedavisi yok ne yazık kiSelam canim endometriozis li bir arkadasm hamile kalmisti kendiliginden 2 -3 yil bekledi baya ama kendilignden olsu ameliyat gibi biseyde gecirmisti ya miyomu vardi yada baska bisey tam hatirlamiyorum ama eger endom. Tedavisi varsa tedavsiini mutlaka ol canim..
ben bugun ınternetten bir duzıne daha test sipariş verdimBen de geçen ay 4 gün kalası yapmıştım ama bu sefer perşembeye kadar tutmaya çalışıcam bir de ateş ölçümü yapıyorum her sabah o oyalıyor birazkaset testler iyi oluyor aslında da erken gebelik testi diye adına aldanıyoruz
ahaha yaptınmı artık dayanamayıpp benım evde bıtane kaldı bı tur daha sipairş verdim hepsı jet getırrır yarına inşallah
Normal canim, bak benimki de öyleydi. 20. Günü buldu yumurtlamaKızlar bu ovulasyon hep aynı çıkıyor 10. Günden beri yapıyorum normal mi?
Kuzum ben 10 haftalık oldum hayla ara ara adet sancisi gibi aşırı sancim oluyoKuru kuru karın ağrısı çekmek ne gıcık birşey ya
Yarin yap canim. Yarın yumurtlama olacak gibiMerhaba 15:30da yaptığım test son test yumurtlama olmak üzere gibi akşama emin olmak için tekrarlamalımıyım kaç gibi yapsam sizce testlerime bakabilirmisiniz yoksa yarınmı olur yumurtlama
Bu ay kendimi hiç dinlemedimO zaman yarin bidaha yap inşaallah bu sefer gerçek pozitifi görürsün
Belirti falan varmi ?
Rabbim sağlıkla huzurla kucağınaza almayı nasip etsinKuzum ben 10 haftalık oldum hayla ara ara adet sancisi gibi aşırı sancim oluyo
Amin canım benim ALLAH razı olsunRabbim sağlıkla huzurla kucağınaza almayı nasip etsin
Senin bat ne zamandı canım yakın heralde
ahaha yaptınmı artık dayanamayıpp benım evde bıtane kaldı bı tur daha sipairş verdim hepsı jet getırrır yarına inşallah
Canım testini şimdi gördüm bence gayet net görünüyor, oğluma hamile kalmaya çalışırken iki ay sürekli test yapıp durmuştu. Olmayınca son ay pek oralı olmamıştım ama işlerim de vardı herhalde çokta hatırlamıyorum. Kızı sabah servise veriyordum 8 de gelip yatıyordum 11 e kadar uyuyordum uyanınca bile sanki hiç uyumamışım gibiydim son hafta. Tam adet günü kafama dank etti bu hiç normal değil bir de hemen yüzümü araştırdım sivilcem de çıkmamış. Bir kaç gün önceden teşrif ederlerdi kendileri.Bu ay kendimi hiç dinlemedimbelirtim yok şimdilik sadece aşırı uyku hali var ama o da bu durumla ilgili mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?