Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canim yanlis anladim demek ki ama sonucta yine de ayni durumdayiz endometriozis ve kapali bir tüpO yuzden darisi başina diyorum yine de tesekkur ediyorum iyi dilegin icin

Ben test de yaptım F Feyzacim ama sabah idrarı ile yapmadım, bilerek yapmıyorum bembeyaz çıkıyor nasılsa diye ateşe devam ama işte boş boş karnım agriyinca sinirlerim geriliyor ilaç da icemiyorum

Merhaba 15:30da yaptığım test son test yumurtlama olmak üzere gibi akşama emin olmak için tekrarlamalımıyım kaç gibi yapsam sizce testlerime bakabilirmisiniz yoksa yarınmı olur yumurtlama
Bence aksam 10 gibi tekrarlayin muhtemelen pik olcaktir

Geçen aylarda yine böyle olmuştu bi gün sonra testim bembeyaz çıkmıştı o yüzden yarın tekrarlayacağım sabah inşallah yine görürüm ikinci çizgiyi artık testlerede güvenemiyorum
O zaman yarin bidaha yap inşaallah bu sefer gerçek pozitifi görürsün
Belirti falan varmi ?

Ben de ameliyat oldum tedavisi yok ne yazık ki

ben bugun ınternetten bir duzıne daha test sipariş verdim

Ben test de yaptım F Feyzacim ama sabah idrarı ile yapmadım, bilerek yapmıyorum bembeyaz çıkıyor nasılsa diye ateşe devam ama işte boş boş karnım agriyinca sinirlerim geriliyor ilaç da icemiyorum
ahaha yaptınmı artık dayanamayıpp benım evde bıtane kaldı bı tur daha sipairş verdim hepsı jet getırrır yarına inşallah

çıkmayacağını bile bile adete kalan her güne bir test atası geliyor insanın bunun yüzünden sigarayı da tam bırakamadım stresten
ahaha yaptınmı artık dayanamayıpp benım evde bıtane kaldı bı tur daha sipairş verdim hepsı jet getırrır yarına inşallah

Bu ay kendimi hiç dinlemedim belirtim yok şimdilik sadece aşırı uyku hali var ama o da bu durumla ilgili mi bilemedim
Canım testini şimdi gördüm bence gayet net görünüyor, oğluma hamile kalmaya çalışırken iki ay sürekli test yapıp durmuştu. Olmayınca son ay pek oralı olmamıştım ama işlerim de vardı herhalde çokta hatırlamıyorum. Kızı sabah servise veriyordum 8 de gelip yatıyordum 11 e kadar uyuyordum uyanınca bile sanki hiç uyumamışım gibiydim son hafta. Tam adet günü kafama dank etti bu hiç normal değil bir de hemen yüzümü araştırdım sivilcem de çıkmamış. Bir kaç gün önceden teşrif ederlerdi kendileri.
Lavaboya girmeden yüzümü yıkayıp eczanenin yolunu tutmuştu. Ve süprizzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…