Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba
Umarım iyisin tedaviye geçmeyi düşünüyor musunuz?. Beklemek yorucu olabilir daha fazla

Ayy ne güzel darısı benim başıma inşallah okadar hayalkırıklığından sonra insan ister istemez kendinde bi belirti tanesi bile aramak istemiyor ama aşırı uyku hali var inşallah güzel bir şeyin habercisidir tüm bunlar

He
psi olacak rahat olmak şart ama tamam mı

Merhaba
Umarım iyisin tedaviye geçmeyi düşünüyor musunuz?. Beklemek yorucu olabilir daha fazla
geçeceğim fakat eşim 1 ay daha beklemek istiyor malum tek başıma karar veremiyorum
pek gönlü yok macunlar ilaçlar içiyor fakat hadi artık gidelim dediğim de bekleyelim ya tamam dışında bir yanıt alamıyorum
gerçi bu aralar işleri de aşırı stresli ve sıkıntılı

Kızlar ovülasyon testini her gün tam tamına aynı saatte mi yapmak lazım. 1-2 saat önce ya da sonra yapılsa sorun olur mu

ayyyy çok üzüldüm şu an ya ben enerjilerine çok inanıyorum astroloğumun önerdiği taşlar hep etki etti bende.
psikolojik de olabilir ama bilemiyorum inşallah vesile olur <3
Yok canım benim müşterilerim de çok memnun, çok işe yaradığını söylüyorlar hep ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı oluyor bendeki galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…