- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.581
Ozamn sen normale göre gec yumurtluyorsun ondan adetlerin gecikiyor bence bu ayda olmazsa ateşle değil ovulasyonla denemeni tavsiye ederim pik yapınca nokta atışı yaparsınvalla normalde bu haftasonu olmam lazım diye bekliyorum ama hep bekletiyor beni ümit ettiriyor sonra yıkım
MerhabaBizde 2020 haziranda istemeye başladık 1 yıl dolunca peş peşe doktora gittik
bende görünürde sıkıntı çıkmadı eşimde sperm hız ve morfoloj sorunu var
1 yılda takviyeler vs derken öyle geçti gelen giden yok
1 2 aya kadar tekrar gidicez doktora ama ben aşırı stresliyim anksiyete teşhisi kondu tüp bebek ihtimali beni çok üzdü stresten 11 kilo verdim geçtiğimiz kış
şimdi daha iyiyim.
Aslında dediklerin doğru bende senin gibi düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Eşinde hemen görünsün canım bazen erkekte çıkabiliyo sorun bizde 32 yaşındayız daha 1 arpa boyu yol alamadık
Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin çok bekletmesin Amin
Hamilelik sancılı bile süreçtirKuzum ben 10 haftalık oldum hayla ara ara adet sancisi gibi aşırı sancim oluyo
Bilmem mı o sancılarıHamilelik sancılı bile süreçtirhele doğum ..neyse henüz erken doğum hikayeleri için
Ayy ne güzelCanım testini şimdi gördüm bence gayet net görünüyor, oğluma hamile kalmaya çalışırken iki ay sürekli test yapıp durmuştu. Olmayınca son ay pek oralı olmamıştım ama işlerim de vardı herhalde çokta hatırlamıyorum. Kızı sabah servise veriyordum 8 de gelip yatıyordum 11 e kadar uyuyordum uyanınca bile sanki hiç uyumamışım gibiydim son hafta. Tam adet günü kafama dank etti bu hiç normal değil bir de hemen yüzümü araştırdım sivilcem de çıkmamış. Bir kaç gün önceden teşrif ederlerdi kendileri.
Lavaboya girmeden yüzümü yıkayıp eczanenin yolunu tutmuştu. Ve süprizzz...
Aa ayniymisiz o zamanBilmem mı o sancılarıbu ikinci bebeğim olucak insallah bi kızım var 6 yaşında
Maşallah sağlıkla kavuşalım inslalah❤Aa ayniymisiz o zamankızlar abla oluyor ne güzel
psi olacak rahat olmak şart ama tamam mıHaklisin zaten doktorlarda öyle dedi ama iste almanyadaki beni yollucak tüp bebege bende burda yaptirmak istemiyorum bütün tedaviyi istanbulda istiyorum bide esimde tutturdu gidelim diye en azindan bide oraya kontrole geleyim diyorum acikcasi kafam cok karisik ama cokda istiyorum 3 yil oldu..
İnşallah canımİnsallah canim ilk gebeligimde sadece yumurtlama gununu degerlendirmistim baska bsey yapamamistim hamileydim insallah bu ayda nasip eder
Gittim göremedim daha çok küçükmüş kan alacaktı vazgeçti pazartesi büyük ihtimalle görürüz ama göremezsek ozaman alalım dediGinnys ne yaptın canım gittin mi dr a
bağımlılık her türlü bağımlılık canoooçıkmayacağını bile bile adete kalan her güne bir test atası geliyor insanınbunun yüzünden sigarayı da tam bırakamadım stresten
geçeceğim fakat eşim 1 ay daha beklemek istiyor malum tek başıma karar veremiyorumMerhaba
Umarım iyisintedaviye geçmeyi düşünüyor musunuz?. Beklemek yorucu olabilir daha fazla
sen nasılsın canım benim hamilelik nasıl gidiyorMerhaba
Umarım iyisintedaviye geçmeyi düşünüyor musunuz?. Beklemek yorucu olabilir daha fazla
Bence olucak ben öyle hissetim 7 ay kisa bi zamanBen de ameliyat oldum tedavisi yok ne yazık ki
Yok canım benim müşterilerim de çok memnun, çok işe yaradığını söylüyorlar hep ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı oluyor bendeki galibaayyyy çok üzüldüm şu an yaben enerjilerine çok inanıyorum astroloğumun önerdiği taşlar hep etki etti bende.
psikolojik de olabilir ama bilemiyoruminşallah vesile olur <3
Sorun olmaz canim.Kızlar ovülasyon testini her gün tam tamına aynı saatte mi yapmak lazım. 1-2 saat önce ya da sonra yapılsa sorun olur mu
Evet kuzum keseyi görmek bile insanı kuş gibi hafifletiyoYaaaa maşallah sizeeeeeDarisi başimiza olsun insallah nasil rahatlamissindir yarin da ben görsem hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?