Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım benim müşterilerim de çok memnun, çok işe yaradığını söylüyorlar hep ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı oluyor bendeki galiba
Canim hangi taşlar faydali ben de almistim ay taşı,unakit ve lal granat tan bir bileklik almistim bayadir takmiyorum aklima geldi takayim bari

Gittim göremedim daha çok küçükmüş kan alacaktı vazgeçti pazartesi büyük ihtimalle görürüz ama göremezsek ozaman alalım dedi
Ayy canim seninki gorünmediyse benimki hiç görünmez daha o zaman yarin da ben gidicem ama sen benden 1 hafta da öndesin beta hcg kac bilmiosun heralde dimi su an?

Sorun olmaz canim.
Hani bir gün akşam bir gün sabah yapılmasın, arasında 24 saat olsun ortalama
Anladım kuzum. İşim sebebiyle akşam 6-8 arası bi saatte yapıyorum. Her gün aynı olmuyor. Ay çok eğlenceli ya test yapmak ben çok sevdim Bi de bişey daha soracağım. Diyelim test silikken bi sonraki gün pik oldu. Ama pikten 1-2 gün önceki ilişkide de gebelik oluşabiliyor değil mi

Canim ilişkiye 2 günde bir olmak üzere adet bittikten sonra devam et, yumurtlama bekleme. Çünkü sperm de bayatlama oluyormuş 3 gün bekleyince.
Yani yumurtlamayı bekleme ilişkiye basla.

Tabi önce de sonra da ihtimal var.,sprem ortalama 72 saat yaşıyormuş, hangisi denk gelecek bilemeyiz.

Kuzum valla aramızda yabancı yok açık konuşacağım. Bazen her gün ilişki oluyor bazen bir hafta bile yapmadığımız oluyor bizim. Herkesin özel hayatı farklı tabi bazısı her gün bazısı ayda yılda bir yapar. Sık yapanın evliliği yolundadır diye bişey yok. Evliliği cinsellik olarak görmüyorum ben. O yüzden ikimiz de ne zaman istersek o zaman birlikte oluyoruz. Benim en isteksiz olduğum ayda ve en az ilişkimiz olan zamanda gebelik olmuştu. Doğru zamana denk gelmiş demekki gerçekten nasip. Ama kürtajdan sonra gerçekten çok fazla istiyorum hamileliği. Eskisi gibi canım istemiyor diyip bir hafta beklersem yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum. Test yapma sebebim de o. Bakalım yumurtlama günü kafamız rahat olur inşallah. Eşime söylemiyorum test yaptığımı. Modu kaçmasın şimdi erkekler bizim gibi değil

Kizlar yumurtanin catlamasi ne kadar surede oluyor peki catlama.olayida yumurtlama gibi 1 gun suruyor mu hemen olan biten bisey mi

Kizlar catlamami yoksa yumurtlama devam m ediyor ?

Eklentiler

• IMG20221006185153.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 49
MMutlaka
Evet dogrudur mutlaka hayirlisi olsun insallah bende bi cektirsem rahatlicam hic cektirmedm aci duyarm diye korkuyorum
Mutlaka c kollu cihazda çektir canım benim ilki c kolluydu çok kolaydı az acılı ama ikincisini eski tiple çektirdim çok kötüydü onu çektireceğin yere mutlaka sor

Kızlar ben geldim dr la konuştum bu ay klomene ara verdi zaten geçen ay ilk defa kullanmıştım. Herşey yolunda diyor çatlaman olmuş kan testlerin çok iyi ama stres yapıyorsun illa olacak diyorsun bi kaç ay daha dene olmazsa eşimden de test isteyecekler (umarım gerek kalmadan hamiş olurum ). Neyse jel falan kullanayım mı dedim sen bilirsin dedi bide bu hayıt ilacı varmış burdaki adı agnus cactus ondan alıcam dedim zaten oda önerdi deneyin dedi bakalım hakkımızda hayırlısı Ginnys @Mehrii ve diğer güzeller

Canim ben 3 ay boyunca larginin omega3 koenzim q10 folik asit ve d vitamini kullandim esim de keciboyunuzu ozutu yedi her iliskiden once ben bu takviyelerin de cok faydasi oldugunu dusunuyorum benim rezervim 0.70 ti en son dusun doktoruma göre tüp bebek dısında şansım yok gibiydi ama önce Rabbimin tabiki sonra doktorun yaptigi tüp ameliyatinin ve bu takviyelerin ortak sonucu gebeliğim bu takviyeleri de herkese tavsiye ediyorum zarari yok faydasi cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…