Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana attığım ilaç o zaten herşey güzel olacak merak etme

Ginnys canım sen bilirsin bu agnuscactus ile klomen aynı anda kullanabilir miyim ve bu ilacı günde 1 kere mi alacağım veee kaç gün alacağım
Bu ilacı sabah akşam kullanacaksın bana öyle dedi ve ben gebeyim diyene kadar kullan dedi bende öyle yaptım.klomen gelince ztn kullanmaman söylenmiş ya sen sakın kullanma gerekirse ayardı tehlikeli olmasın

Canım ortadaki pik gibi duruyor ama hangisi önce hangisi sonra bilemiyorum ama alttaki de üstteki de silikleşmeye başlamış görünüyor
Canim soldakinisimdi yaptim sanirim catlamaya basladi catlama.ne kdr.suruyor ya o anlik olup bitiyor mu ?

MMutlaka

Mutlaka c kollu cihazda çektir canım benim ilki c kolluydu çok kolaydı az acılı ama ikincisini eski tiple çektirdim çok kötüydü onu çektireceğin yere mutlaka sor
Aynen arastrdgm yerde varmis c kollu onun icin orasi icin karar verdim ins acimaz

Bu ilacı sabah akşam kullanacaksın bana öyle dedi ve ben gebeyim diyene kadar kullan dedi bende öyle yaptım.klomen gelince ztn kullanmaman söylenmiş ya sen sakın kullanma gerekirse ayardı tehlikeli olmasın
Tamam canım daha eczacı sipariş verdi aynen bencede aynı anda kullanmayayım

Kızlar bakarmisiniz hormonlardan anliyan varmı

Eklentiler

• IMG_20221006_190156.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 81
Canim hangi taşlar faydali ben de almistim ay taşı,unakit ve lal granat tan bir bileklik almistim bayadir takmiyorum aklima geldi takayim bari
Burcuna göre aldıysan onu bilemem ama ay taşı tokluk hissi verir ve gebe kalmaya yardımcıdır unakit de üreme sistemleri için faydalıdır, düzenli uyumanı sağlar. Ama yüksek tansiyon varsa tavsiye etmem. Lal kullanmıyorum pek bilgim yok. Kısaca sana faydalı olacak özellikler bunlar tabii çok ayrıntısı var

Bebişim sonra da akşam olmuyor ama haftasonu zaman çabuk geçer neyse ki ay çabuk da geçmesin ben çalışıyorum dinlenmek istiyorum ne isticemi bilemedim, zaten benim haftasonuna da netleşir birşeyler Allah'ın izniyle. Seni ateş grubunda da etiketleyelim, dünya kadar sayfa var oku oku kafayı ye dur ,
Yarın olsa da ateş ölçsek pozitifbiri

Çok teşekkür ederim

Söyle gebelik mi olur ya bildiğim regl olacam işte dizlerim sızlıyor resmen

Eklentiler

• 1665078948424295661050058725091.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…