- 16 Ağustos 2022
- 473
- 128
- 53
- 27
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.641
Kızlar kan verdim adetime 4 gün var 263 çıktı1 dakika içinde çıktı ama yarın kaset test ile tekrar yapım mi kan ne zaman vereyim
Kanda çıktı canım 263 çıktıenee erken test mi bu yarın bidaaa yap :)
Gün çok yoğun geçiyor hemen akşam oluyor benim mesele sabah olmasında ahhahahahhaBebişim sonra da akşam olmuyor amahaftasonu zaman çabuk geçer neyse ki ay çabuk da geçmesin ben çalışıyorum dinlenmek istiyorum ne isticemi bilemedim, zaten benim haftasonuna da netleşir birşeyler Allah'ın izniyle. Seni ateş grubunda da etiketleyelim, dünya kadar sayfa var oku oku kafayı ye dur ,
Sen test yapmaya devam et iyice silikleştiğinde bitiyor diye biliyorum canımCanim soldakinisimdi yaptim sanirim catlamaya basladi catlama.ne kdr.suruyor ya o anlik olup bitiyor mu ?
Kızlar ateş ölçümü nasıl oluyor ya ben çok Fransız’ım o konuya. Biri beni aydınlatsın
Canim bende senin gibiydim korunurken.Kuzum valla aramızda yabancı yok açık konuşacağım. Bazen her gün ilişki oluyor bazen bir hafta bile yapmadığımız oluyor bizim. Herkesin özel hayatı farklı tabi bazısı her gün bazısı ayda yılda bir yapar. Sık yapanın evliliği yolundadır diye bişey yok. Evliliği cinsellik olarak görmüyorum ben. O yüzden ikimiz de ne zaman istersek o zaman birlikte oluyoruz. Benim en isteksiz olduğum ayda ve en az ilişkimiz olan zamanda gebelik olmuştu. Doğru zamana denk gelmiş demekki gerçekten nasip. Ama kürtajdan sonra gerçekten çok fazla istiyorum hamileliği. Eskisi gibi canım istemiyor diyip bir hafta beklersem yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum. Test yapma sebebim de o. Bakalım yumurtlama günü kafamız rahat olur inşallah. Eşime söylemiyorum test yaptığımı. Modu kaçmasın şimdi erkekler bizim gibi değil
Canim bunu mu kullandın yaCanim ben 3 ay boyunca larginin omega3 koenzim q10 folik asit ve d vitamini kullandim esim de keciboyunuzu ozutu yedi her iliskiden once ben bu takviyelerin de cok faydasi oldugunu dusunuyorum benim rezervim 0.70 ti en son dusun doktoruma göre tüp bebek dısında şansım yok gibiydi ama önce Rabbimin tabiki sonra doktorun yaptigi tüp ameliyatinin ve bu takviyelerin ortak sonucu gebeliğim bu takviyeleri de herkese tavsiye ediyorum zarari yok faydasi cok...
Ya ben sabaha jarsi ateşimi olccem diye heyecanlanıp uyanıp duruyorum
Olması gereken aralıklar bu canim. Buna göre kontrol etKızlar bakarmisiniz hormonlardan anliyan varmı
Ya ben sabaha jarsi ateşimi olccem diye heyecanlanıp uyanıp duruyorum
Maşallah değerin çok güzel cıkmış canım bayagı yüksek daha adete varmış Allahım hayırlı evlat etsin inşallahKanda çıktı canım 263 çıktı
Kız neler biliyorsunuz insanın vücudunu keşfetmesi de harika bişey. Kadın olmayı çok seviyorum ne kadar zor da olsa. Erkekler ne kadar dümdüz yaşıyorlar. Bunu da deneyeceğim canım sağolCanım her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte dereceyi dilinizin altına koyuyorsun, çıkan sonucu uygulamaniza kaydediyorsun, varsa diğer belirtilerini de tabii. Yumurtlama günü ateş önce düşüyor sonra yükseliyor. Eski değerlerine gelmiyor. Yani döngüyü ikiye böldüğünü varsay, ilk kısım düşük ateş, ikinci kısım ilk kısma göre daha yüksek ateş olarak devam ediyor. O ortadaki gün de yumurtlama günün oluyor. Sonra ateş düşmüyor taa ki adete kdr. Adete bikac gün kala veya aynı gün ateş pat pat düşmeye başlıyor ve regl oluyorsun, mesela benim adet ateşim 36.2 dir değişmez. Bekliyorum şimdi düşer de 36.2 ye gelirse teste gerek yok.
Öyle tabi canım bi tanesi denk gelecek de anne olacağız biz deCanim bende senin gibiydim korunurken.
Bazen ayda bir bazen ayda 15 kez
Çocuk istemeye başladık başlayalı görev gibi oldu ama
2 güne bir yapmaya çalışıyoruz.
Milyonlarca sperm içinden bir tane denk gelicek işte, onda da Rabbim ne zaman nasip ederse.
Kızlar bir şey sormak istiyorum ben günde iki fincan türk kahvesi içiyorum. Eşimde bir yazı bulmuş. Hamileliği engel diye bir fikri olan var mı? Bana çok mantıklı gelmedi ama azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bir de ben telve severlerdenim yani dibini falanda sünnetliyorum resmen telve aşeriyorumnasıl olacak bilemedim
Kızlar bir şey sormak istiyorum ben günde iki fincan türk kahvesi içiyorum. Eşimde bir yazı bulmuş. Hamileliği engel diye bir fikri olan var mı? Bana çok mantıklı gelmedi ama azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bir de ben telve severlerdenim yani dibini falanda sünnetliyorum resmen telve aşeriyorumnasıl olacak bilemedim
Canim ben kupa ile Türk kahvesi içerim.Kızlar bir şey sormak istiyorum ben günde iki fincan türk kahvesi içiyorum. Eşimde bir yazı bulmuş. Hamileliği engel diye bir fikri olan var mı? Bana çok mantıklı gelmedi ama azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bir de ben telve severlerdenim yani dibini falanda sünnetliyorum resmen telve aşeriyorumnasıl olacak bilemedim
Bizi bu işe sen bulaştırdın bir kere ahhahahhahaSon bikac gündür ben de öyle geçen yazmıştım hattabeni de heyecanlandırdınız gebermeyesiceler fnd_50
Yok canim youplus in omega 3 ünü venaturanin larginin ve q10 birarada oldugu tabletini kulandimCanim bunu mu kullandın ya
Bende bu ağız kokusu yaptı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?