Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ateş ölçümü nasıl oluyor ya ben çok Fransız’ım o konuya. Biri beni aydınlatsın

Gün çok yoğun geçiyor hemen akşam oluyor benim mesele sabah olmasında ahhahahahha birkaç sayfa buldum onlara bakıyordum ateş sayfalarının

Canım her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte dereceyi dilinizin altına koyuyorsun, çıkan sonucu uygulamaniza kaydediyorsun, varsa diğer belirtilerini de tabii. Yumurtlama günü ateş önce düşüyor sonra yükseliyor. Eski değerlerine gelmiyor. Yani döngüyü ikiye böldüğünü varsay, ilk kısım düşük ateş, ikinci kısım ilk kısma göre daha yüksek ateş olarak devam ediyor. O ortadaki gün de yumurtlama günün oluyor. Sonra ateş düşmüyor taa ki adete kdr. Adete bikac gün kala veya aynı gün ateş pat pat düşmeye başlıyor ve regl oluyorsun, mesela benim adet ateşim 36.2 dir değişmez. Bekliyorum şimdi düşer de 36.2 ye gelirse teste gerek yok.
Kızlar ateş ölçümü nasıl oluyor ya ben çok Fransız’ım o konuya. Biri beni aydınlatsın

Canim bende senin gibiydim korunurken.
Bazen ayda bir bazen ayda 15 kez
Çocuk istemeye başladık başlayalı görev gibi oldu ama
2 güne bir yapmaya çalışıyoruz.
Milyonlarca sperm içinden bir tane denk gelicek işte, onda da Rabbim ne zaman nasip ederse.

Canim bunu mu kullandın ya
Bende bu ağız kokusu yaptı sanki

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-06-21-12-51-875_trendyol.com.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 37
Kız neler biliyorsunuz insanın vücudunu keşfetmesi de harika bişey. Kadın olmayı çok seviyorum ne kadar zor da olsa. Erkekler ne kadar dümdüz yaşıyorlar. Bunu da deneyeceğim canım sağol

Kızlar bir şey sormak istiyorum ben günde iki fincan türk kahvesi içiyorum. Eşimde bir yazı bulmuş. Hamileliği engel diye bir fikri olan var mı? Bana çok mantıklı gelmedi ama azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bir de ben telve severlerdenim yani dibini falanda sünnetliyorum resmen telve aşeriyorum nasıl olacak bilemedim

Öyle tabi canım bi tanesi denk gelecek de anne olacağız biz de Zamane çocukları işte canı ne zaman isterse o zaman gelecek

Yok yiaaaa iki fincanı geçme birşey olmaz bir de bol su ve beslenmene dikkat et

Olmasa benim olmazdı maşallah iki çocuğum var , kahveye gelene kadaaarr eşine söyle raaat olsun

Canim ben kupa ile Türk kahvesi içerim.
Evde espresso kahve makinem var, günlük onla da kahve içerim. İçtiğim kahvenin hesabi yok. Bir çocuğum var, öncesinde de hamilelikte de hep içtim.

Colayi felan anlarım da, kahvenin böyle bir etkisi olduğunu sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…