- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.661
Peki canım bunun bebişe etkisi var mıBenim solda 3.7 kist bar aynı zamanda hayırlı olsun bana
Valla bir anda öyle bir stres olduk ki doktor ben eşim aynı anda herkes strese girdi kadın ne yapacağını şaşırdı üzüldü ne diyecek bilemedi ben çatlama gününü söyleyince ya tamam saha çok erken dedi hep buna odaklı konuşuldu o bebeği besleyecek dedi oradan yumurtlamışsın dedi evet soldan yumurtladım da yinede anlamadım ilişkisiniPeki canım bunun bebişe etkisi var mı
Dogal taşçı nedir burç ikizim?malum bazi kelimeleri anlayamiyorumBen doğal taşçıyım kuzum 8 yıldır, kendime bi hayrın olmadı amahadi inşallah sana vesile olsun
Canim o kiste takma sen,zamanla kayb olup gitcek zatenBenim solda 3.7 kist bar aynı zamanda hayırlı olsun bana
Benim sonuç maalesef betam 7ye kadar düşmüş. Kanama ağrı yok. Lekelenme vardi en başından beri. Doktora sorup acil progestan aldırdım eşime, sağlıklıysa bir ihtimal tutulabilir. Yoksa yüzde 95 kimyasal gebelik gibi duruyor. Bat yarın bana dua edin kizlarChanandler Bong senin sonuç ne oldu kaçırdım ben
Canim saglik olsun hayir olsun insallah tutunur bebegin sanaBenim sonuç maalesef betam 7ye kadar düşmüş. Kanama ağrı yok. Lekelenme vardi en başından beri. Doktora sorup acil progestan aldırdım eşime, sağlıklıysa bir ihtimal tutulabilir. Yoksa yüzde 95 kimyasal gebelik gibi duruyor. Bat yarın bana dua edin kizlarPheebs M mucizeOldu LeucotheaThemis ve diğer değerli arkadaşlar
Ben dis gebelik gecirdigimde bi jinekolog akrabamiza igne oldugumu soyledim tutunma doneminde betada dususler kanamalar olabiliyo erken mudahale edilmis demisti cok sasirmistim hep iki kati artar derler ya her zaman oyle degil demisti umidi kesmeyelim ama her durumada alistirmak lazim kendimiziBu aşamadan sonra döner mi tutunur mu bilmiyorum. Betanin en azından 35 40 olması lazım iken. 7ye düşmesi. Umarım saglikliysa tutunur. İmkansız gibi görünüyor kimyasalı benziyor
Şu saatten sonra tutunma ihtimali var mi ki acabaCanim saglik olsun hayir olsun insallah tutunur bebegin sanaduamdasin sende tevekkulle dua et Allah buyuk vardir her iki durumda da bizim bilmedigimiz bi hayir
İnşallah benimde olur 1 2 güneNormal canim benim 18. Gun yumjrtlama.oldu
Çok teşekkür ederim canım çok ilgilisin herkese karşı Allah umarım herşeyi gönlüne göre güzel bir şekilde versin sana.Normal canim, bak benimki de öyleydi. 20. Günü buldu yumurtlama
Yani her sey olabilir ama kimyasal gibi gorunuyo hayatim malesef ki. Beta dususu pek hayra alamet degil ama dedigim gibi her sey mumkunŞu saatten sonra tutunma ihtimali var mi ki acaba
Diğer düştüğüm de aynı vakitlerde olmuştu. Ama 2 gün öncesinden kramplar ve ağrılar vardi düşük günü ise çok fazla ağrı olmuştu. Şuan hiç ağrım yok ondan ümit etmeye çalıştım ama maalesef kimyasal galibaYani her sey olabilir ama kimyasal gibi gorunuyo hayatim malesef ki. Beta dususu pek hayra alamet degil ama dedigim gibi her sey mumkun
Anamm ben günde kesin iki kupa filtre kahve bir Türk kahhvesi içiyorum + eve gelince bir kahveKızlar bir şey sormak istiyorum ben günde iki fincan türk kahvesi içiyorum. Eşimde bir yazı bulmuş. Hamileliği engel diye bir fikri olan var mı? Bana çok mantıklı gelmedi ama azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bir de ben telve severlerdenim yani dibini falanda sünnetliyorum resmen telve aşeriyorumnasıl olacak bilemedim
Düşmesin de heyecanımız boşa gitmesinSon bikac gündür ben de öyle geçen yazmıştım hattabeni de heyecanlandırdınız gebermeyesiceler @fnd_50
Aslinda sessiz dusuk diyolar kimyasal gebelige. Kimyasal gecirdiginde yuksek ihtimalle kistin olabilir oda atilirken agri ve kanamamda artis gormussundur kimyasalin adet kanamasindan farki yok diye biliyorum cunku bi iki gun gecikmeyle adet olunabiliyo. Benim m 4 gun gecikmeyle adetim baslamisti kimyasal gecirdigimde.Diğer düştüğüm de aynı vakitlerde olmuştu. Ama 2 gün öncesinden kramplar ve ağrılar vardi düşük günü ise çok fazla ağrı olmuştu. Şuan hiç ağrım yok ondan ümit etmeye çalıştım ama maalesef kimyasal galiba
Aynıyız resmen canım ben de retinol kullanmaya niyetlendim tam artık başlamak lazım diye ama maalesef hamileler kullanamıyormuş şu an ertelemek durumundayım alıp başlasam belki de hamile kalacağım ve boşa gidecek.Ayyy yok artık bu kadar tesadüf olur dün ben de ton balıklı salata yedim ki paketli ürünler çok tüketmeme rağmeniştahım da filan aşırı bir artma veya azalma yok belirtilerime odaklanmicam artık kendime söz vermeye çalışıyorum. Yoksa delirmemek elde değil sürekli kulağım bedenimde yaaa ve bu çok yorucu bi şey maalesef
Ama beni çok yoran bir durum var ki o da şu, mesela botoksum geldi ama gidemiyorum ya hamileysem, tırnak yaptırcam ya hamileysem, saçımı açtırcam ya hamileysem sonraki aylar boyatamam, spora gidicem ya yorarsam kendimi ya hamileysem, nisanda yurtdışına gidelim dedik ama ya hamile kalırsam diye vazgeçtik bla bla bla
İşte bu durumlar beni ziyadesiyle yoruyor işte.
Her noktada buna göre hareket etmek çok zor. Buna göre beslenmek, yemek içmek vs güzellik, seyehat, spor, bakım vs hepsinde gebelikle birlikte olmayacak işler var.
Ya normal devam edilecek hayata bakılacak 2 sene yaptığım gibi ya onlar bi şekilde bırakılıp buna odaklanılacak. Tabi bu arada zamanın su gibi geçmesi olayı var her şeyi doğal akışına bırakınca da. Özetle kafamdaaaa deli sorular
Neyse canım kafanı şişirmiş olmayayım hepimiz aynı hislerle aynı mücadele ve güçle buradayız. Kendimizi düşürmeden devam etmeliyiz. Ne zaman onun için hayırı ise o zaman bizi selamlayacak inşallahBiz de sabırla, sevgiliyle bekleriz bebişlerimizi
Kahvenin adrenalin hormoni salgilatip yumurtlamayi hatta ostrojeni etkiledigini biliyorum. 200mg siniri var gebelikte oda gunde 3 turk kahvesine denk geliyo. Ama gun icinde baska kafein iceren seyler cikolata yesil cay normal cay gibi... Tuketiyosaniz kahve oranini cooook daha azaltmaniz lazim. Bir kahve bagimlisi olarak gunde 1 lt kahve iciyorum benim icinde oldukca zorduKızlar bir şey sormak istiyorum ben günde iki fincan türk kahvesi içiyorum. Eşimde bir yazı bulmuş. Hamileliği engel diye bir fikri olan var mı? Bana çok mantıklı gelmedi ama azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bir de ben telve severlerdenim yani dibini falanda sünnetliyorum resmen telve aşeriyorumnasıl olacak bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?