Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar 9 Eylülde 6+4 günlük hamileliğim malesef düşükle sonuçlandı. Doktor korunma önermedi eşimde cok istediği için korunmadık 2 hafta sonra yani 23 eylülden itibaren başladık bizde ben şimdi neyyi beklicem hangi günü baz alıcam bilemiyorum şaşırdım kaldım şurda bi kıyıda bekliyeyim bakalım neler olucak

Peki canım bunun bebişe etkisi var mı
Valla bir anda öyle bir stres olduk ki doktor ben eşim aynı anda herkes strese girdi kadın ne yapacağını şaşırdı üzüldü ne diyecek bilemedi ben çatlama gününü söyleyince ya tamam saha çok erken dedi hep buna odaklı konuşuldu o bebeği besleyecek dedi oradan yumurtlamışsın dedi evet soldan yumurtladım da yinede anlamadım ilişkisini

Bu aşamadan sonra döner mi tutunur mu bilmiyorum. Betanin en azından 35 40 olması lazım iken. 7ye düşmesi. Umarım saglikliysa tutunur. İmkansız gibi görünüyor kimyasalı benziyor

Canim saglik olsun hayir olsun insallah tutunur bebegin sana duamdasin sende tevekkulle dua et Allah buyuk vardir her iki durumda da bizim bilmedigimiz bi hayir

Bu aşamadan sonra döner mi tutunur mu bilmiyorum. Betanin en azından 35 40 olması lazım iken. 7ye düşmesi. Umarım saglikliysa tutunur. İmkansız gibi görünüyor kimyasalı benziyor
Ben dis gebelik gecirdigimde bi jinekolog akrabamiza igne oldugumu soyledim tutunma doneminde betada dususler kanamalar olabiliyo erken mudahale edilmis demisti cok sasirmistim hep iki kati artar derler ya her zaman oyle degil demisti umidi kesmeyelim ama her durumada alistirmak lazim kendimizi

Yani her sey olabilir ama kimyasal gibi gorunuyo hayatim malesef ki. Beta dususu pek hayra alamet degil ama dedigim gibi her sey mumkun
Diğer düştüğüm de aynı vakitlerde olmuştu. Ama 2 gün öncesinden kramplar ve ağrılar vardi düşük günü ise çok fazla ağrı olmuştu. Şuan hiç ağrım yok ondan ümit etmeye çalıştım ama maalesef kimyasal galiba

Anamm ben günde kesin iki kupa filtre kahve bir Türk kahhvesi içiyorum + eve gelince bir kahve

Aslinda sessiz dusuk diyolar kimyasal gebelige. Kimyasal gecirdiginde yuksek ihtimalle kistin olabilir oda atilirken agri ve kanamamda artis gormussundur kimyasalin adet kanamasindan farki yok diye biliyorum cunku bi iki gun gecikmeyle adet olunabiliyo. Benim m 4 gun gecikmeyle adetim baslamisti kimyasal gecirdigimde.

Aynıyız resmen canım ben de retinol kullanmaya niyetlendim tam artık başlamak lazım diye ama maalesef hamileler kullanamıyormuş şu an ertelemek durumundayım alıp başlasam belki de hamile kalacağım ve boşa gidecek.
Normalde biz sonbahar ortasından sonra genelde Avrupa tarafına giderdik akrabalarım da oralarda hem ziyaret hem gezme olurdu ama bu sene yine ya hamile kalırsam diye sonbahar tatilini Türkiye'de ayarladık, ayarladiktan sonra da öğrendim ki hamilelere sauna, spa, hamam da yasakmış, bu ay sonu normalde tatilimiz hamile kaldıysam eğer iptal olacak yani çünkü spa tatili almıştık. Dediğin gibi neredeyse her şey yasak her gün güneş kremi kullanıyorum ama hibrit filtreli, hamileyken sadece mineral filtre kullanilabiliyor diye misler gibi memnun olduğum kremini değiştirdim ama yok mineral filtre ile asla anlaşamıyoruz asla yani olmuyor ve ne yapacağım bilmiyorum güneş alerjim de var kullanmamak seçenek değil yani o yüzden insan olsun bitsin bir an önce istiyor bazen.
İnşallah canım umarım çok zaman geçmeden gelir minişler artık biz de rahata ereriz

Kahvenin adrenalin hormoni salgilatip yumurtlamayi hatta ostrojeni etkiledigini biliyorum. 200mg siniri var gebelikte oda gunde 3 turk kahvesine denk geliyo. Ama gun icinde baska kafein iceren seyler cikolata yesil cay normal cay gibi... Tuketiyosaniz kahve oranini cooook daha azaltmaniz lazim. Bir kahve bagimlisi olarak gunde 1 lt kahve iciyorum benim icinde oldukca zordu ama modere ettim cay ictiysem kahve icmedim cikolata yediysem gazli icecek tuketmedim gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…