- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.681
Doğal taşlar var ya bebeğim hani kehribar, akik gibi falan. Doğadan çıkarılan şifalı taşlar diyeyim yani onları satıyorum. Daha doğrusu bebek ürünleri satıyorum. Doğal taşlar da var bebek ürünleri arasındaDogal taşçı nedir burç ikizim?malum bazi kelimeleri anlayamiyorum
Ayy evet anladimDoğal taşlar var ya bebeğim hani kehribar, akik gibi falan. Doğadan çıkarılan şifalı taşlar diyeyim yani onları satıyorum. Daha doğrusu bebek ürünleri satıyorum. Doğal taşlar da var bebek ürünleri arasında
Anladım canım bakalım yarına doktor ne diyecekAslinda sessiz dusuk diyolar kimyasal gebelige. Kimyasal gecirdiginde yuksek ihtimalle kistin olabilir oda atilirken agri ve kanamamda artis gormussundur kimyasalin adet kanamasindan farki yok diye biliyorum cunku bi iki gun gecikmeyle adet olunabiliyo. Benim m 4 gun gecikmeyle adetim baslamisti kimyasal gecirdigimde.
Ben de kimyasal geçirdim canım çıkmasını umut etmiştim ama sanırım sonradan çıkması da pek hayra alamet denmiyor. Üzülme Allah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sanaDiğer düştüğüm de aynı vakitlerde olmuştu. Ama 2 gün öncesinden kramplar ve ağrılar vardi düşük günü ise çok fazla ağrı olmuştu. Şuan hiç ağrım yok ondan ümit etmeye çalıştım ama maalesef kimyasal galiba
Cok haklisin kursaginda kaliyo insanin sevinci. Nasip demekten baska bisey gelmiyo iste eldenAnladım canım bakalım yarına doktor ne diyecekinsan işte umut ediyor kabullenemiyor
Haklısın çift karar alınması gerek.. seni de hamile görmek istiyorum dualarım seninlegeçeceğim fakat eşim 1 ay daha beklemek istiyor malum tek başıma karar veremiyorum
pek gönlü yok macunlar ilaçlar içiyor fakat hadi artık gidelim dediğim de bekleyelim ya tamam dışında bir yanıt alamıyorum
gerçi bu aralar işleri de aşırı stresli ve sıkıntılı
Valla sen onu görmüşsün şükür de ben onu da göremedim kuzum birde yakın gebelik tarihlerimiz ama ben daha beklemedeyim bence iyi anca büyüyor geç döllenme olduğu içinKızlar 6 gün önce 110 di değerim
Şimdi ise bugün verdim kan artış normal dimi keseyi göremedik zar zor bı karaltı göründü sadece haftaya tekrar kontrolüm var hayırlısı sizede sormak istedim
Bebişim sonra da akşam olmuyor amahaftasonu zaman çabuk geçer neyse ki ay çabuk da geçmesin ben çalışıyorum dinlenmek istiyorum ne isticemi bilemedim, zaten benim haftasonuna da netleşir birşeyler Allah'ın izniyle. Seni ateş grubunda da etiketleyelim, dünya kadar sayfa var oku oku kafayı ye dur ,
Arkadaşlar bırsey sorucam ilk gebelikte de adete 4 gün kala kan verdim ilk olanda 80 çıkmıştı beta bugün 263 beta kimyasal olmaz degilmiSen test yapmaya devam et iyice silikleştiğinde bitiyor diye biliyorum canım
Kimyasal olduğunu nasıl anlıyorlar bnmde adetimDiğer düştüğüm de aynı vakitlerde olmuştu. Ama 2 gün öncesinden kramplar ve ağrılar vardi düşük günü ise çok fazla ağrı olmuştu. Şuan hiç ağrım yok ondan ümit etmeye çalıştım ama maalesef kimyasal galiba
Kan verdim bugün ama gel görki hastanede sıkıntı çıkmış sonuç yok eve dönerken regli oldum maalesefKan vermede günün geçmediyse almıyorlar kan yani izmirde öyle ben veremedim malesef o yüzden günün geçti demiştim öyle kan almışlardı❤ hadi hayırlı haberlerle gel insallah
Olur canim en kısa zamanda inşallah bende bi kac aydir 2 ci bebegi deniyorum tam yumurtlama günlerimi yakaladığım halde olmadi vakti ve zamani gelince kendileri istediği zaman geliyolar demekkiNe güzel sevindim siizn adınıza ben geçen ay da korunmadım ama yok hala
Ben kaçırdım olayı naptın sen doktordaValla sen onu görmüşsün şükür de ben onu da göremedim kuzum birde yakın gebelik tarihlerimiz ama ben daha beklemedeyim bence iyi anca büyüyor geç döllenme olduğu için
Hayırlısı olsun canım benim önümüzdeki maçlara bakarız artık tez vakitte güzel haberini alalim❤Kan verdim bugün ama gel görki hastanede sıkıntı çıkmış sonuç yok eve dönerken regli oldum maalesef
Değerin cok guzel canım 2 gün sonra gitsen kesin görürmüşsün bende 3000 di ilk gebelikte kan testi yaptırdığımız ultrasonda görülmemişti 1 hafta sonra görmüştük alttan kesin görünürdu karından biraz daha geç görülebilirKızlar 6 gün önce 110 di değerim
Şimdi ise bugün verdim kan artış normal dimi keseyi göremedik zar zor bı karaltı göründü sadece haftaya tekrar kontrolüm var hayırlısı sizede sormak istedim
Kese görünmedi kan verecektik ama Dr pazartesi ye belki görünür eğer göremezsek ozaman verirsin kaç haftada bakarız dedi daha küçük belliki dedi eşimin dediğine göre tüpe falan hep bakmış zaten vajinal baktı solda kist te olmuş 3.7 önce dediki gebelikten eminmişiz test ne zaman yaptım dedi bu sabah dedim testlerimin toplu sıralı fotosunu gösterdim kese yoktu millet bebeği göremez ben daha kesesini göremedim neyse işte pazartesi göremezsek kan alacak böyle durumBen kaçırdım olayı naptın sen doktorda
Amin inş canım hiç bir sorun yok iken olmaması daha kötü sanırımHayırlısı olsun canım benim önümüzdeki maçlara bakarız artık tez vakitte güzel haberini alalim❤
Anladım kuzum keşke yinede bu gün alsaymış kanı icin rahatlardı en azından hayırlı haber alicaksin eminim buna gönlünü ferah tut bebisimizi stres etme ki güzel ce oluşsun gelissinKese görünmedi kan verecektik ama Dr pazartesi ye belki görünür eğer göremezsek ozaman verirsin kaç haftada bakarız dedi daha küçük belliki dedi eşimin dediğine göre tüpe falan hep bakmış zaten vajinal baktı solda kist te olmuş 3.7 önce dediki gebelikten eminmişiz test ne zaman yaptım dedi bu sabah dedim testlerimin toplu sıralı fotosunu gösterdim kese yoktu millet bebeği göremez ben daha kesesini göremedim neyse işte pazartesi göremezsek kan alacak böyle durum
Gerçekten onun enerjisine inanarak takarsan şifasını verecektir sanaAyy evet anladimçok güzel canim,bol kazançlar
Benim en sevdiğim taş Ametist
Geçen sene almıştım ama tembellik ediyorum temizleyip takmaya
Hiç bir sorun yok iken olamasi inan daha iyi sorun olsaydı zaten zor olurdu herşey daha zorlaşirdi hic öyle düşünme en azından sorun olmadığı biliyosun sadece zamanı deil demekkiAmin inş canım hiç bir sorun yok iken olmaması daha kötü sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?