Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogal taşçı nedir burç ikizim?malum bazi kelimeleri anlayamiyorum
Doğal taşlar var ya bebeğim hani kehribar, akik gibi falan. Doğadan çıkarılan şifalı taşlar diyeyim yani onları satıyorum. Daha doğrusu bebek ürünleri satıyorum. Doğal taşlar da var bebek ürünleri arasında

Ayy evet anladim çok güzel canim,bol kazançlar
Benim en sevdiğim taş Ametist
Geçen sene almıştım ama tembellik ediyorum temizleyip takmaya

Anladım canım bakalım yarına doktor ne diyecek insan işte umut ediyor kabullenemiyor

Kızlar 6 gün önce 110 di değerim
Şimdi ise bugün verdim kan artış normal dimi keseyi göremedik zar zor bı karaltı göründü sadece haftaya tekrar kontrolüm var hayırlısı sizede sormak istedim

Eklentiler

• IMG_20221006_231653_687.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 72
Ben de kimyasal geçirdim canım çıkmasını umut etmiştim ama sanırım sonradan çıkması da pek hayra alamet denmiyor. Üzülme Allah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana

Haklısın çift karar alınması gerek.. seni de hamile görmek istiyorum dualarım seninle
Ben iyiyim teşekkür ederim seni takip ediyorum bekliyorum haberini

Şimdi ise bugün verdim kan artış normal dimi keseyi göremedik zar zor bı karaltı göründü sadece haftaya tekrar kontrolüm var hayırlısı sizede sormak istedim
Valla sen onu görmüşsün şükür de ben onu da göremedim kuzum birde yakın gebelik tarihlerimiz ama ben daha beklemedeyim bence iyi anca büyüyor geç döllenme olduğu için

Sen test yapmaya devam et iyice silikleştiğinde bitiyor diye biliyorum canım
Arkadaşlar bırsey sorucam ilk gebelikte de adete 4 gün kala kan verdim ilk olanda 80 çıkmıştı beta bugün 263 beta kimyasal olmaz degilmi
Kimyasal olduğunu nasıl anlıyorlar bnmde adetim

Kan vermede günün geçmediyse almıyorlar kan yani izmirde öyle ben veremedim malesef o yüzden günün geçti demiştim öyle kan almışlardı ❤ hadi hayırlı haberlerle gel insallah
Kan verdim bugün ama gel görki hastanede sıkıntı çıkmış sonuç yok eve dönerken regli oldum maalesef

Ne güzel sevindim siizn adınıza ben geçen ay da korunmadım ama yok hala
Olur canim en kısa zamanda inşallah bende bi kac aydir 2 ci bebegi deniyorum tam yumurtlama günlerimi yakaladığım halde olmadi vakti ve zamani gelince kendileri istediği zaman geliyolar demekki büyük ihtimalle bu ayda olmadi artık ovu testi vs yapmiycam hatta brnim ilk kurtaj olan bebegimde düşünmeyi bıraktım tatile çıktım ve oldu düşünmek çok etkiliyor sanırım

Değerin cok guzel canım 2 gün sonra gitsen kesin görürmüşsün bende 3000 di ilk gebelikte kan testi yaptırdığımız ultrasonda görülmemişti 1 hafta sonra görmüştük alttan kesin görünürdu karından biraz daha geç görülebilir

Ben kaçırdım olayı naptın sen doktorda
Kese görünmedi kan verecektik ama Dr pazartesi ye belki görünür eğer göremezsek ozaman verirsin kaç haftada bakarız dedi daha küçük belliki dedi eşimin dediğine göre tüpe falan hep bakmış zaten vajinal baktı solda kist te olmuş 3.7 önce dediki gebelikten eminmişiz test ne zaman yaptım dedi bu sabah dedim testlerimin toplu sıralı fotosunu gösterdim kese yoktu millet bebeği göremez ben daha kesesini göremedim neyse işte pazartesi göremezsek kan alacak böyle durum

Anladım kuzum keşke yinede bu gün alsaymış kanı icin rahatlardı en azından hayırlı haber alicaksin eminim buna gönlünü ferah tut bebisimizi stres etme ki güzel ce oluşsun gelissin

Reglimden 1 hafta önce olan göğüs hassasiyeti agrisi bel agrisi hic birini yasamadim bu ay sadcee suan gobek deligim o kadar aciyor ki test yaptım negatif 9 Ekim regli tarihim yumurtlamanin üzerinden 10 gün geçti olsaydi çıkardı sanırım

Ayy evet anladim çok güzel canim,bol kazançlar
Benim en sevdiğim taş Ametist
Geçen sene almıştım ama tembellik ediyorum temizleyip takmaya
Gerçekten onun enerjisine inanarak takarsan şifasını verecektir sana doğadan gelen her şey faydalıdır kuzum. O kadar kürü boşuna mı yapıyoz

Amin inş canım hiç bir sorun yok iken olmaması daha kötü sanırım
Hiç bir sorun yok iken olamasi inan daha iyi sorun olsaydı zaten zor olurdu herşey daha zorlaşirdi hic öyle düşünme en azından sorun olmadığı biliyosun sadece zamanı deil demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…