- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.701
Aynen bakalım hayırlısı olsunHiç bir sorun yok iken olamasi inan daha iyi sorun olsaydı zaten zor olurdu herşey daha zorlaşirdi hic öyle düşünme en azından sorun olmadığı biliyosun sadece zamanı deil demekki
Olabildi bende kürtajdan beri sıkıntıya girdim ilk bebeğim olacaktı çok sarstı beni inşallah sağlıkla hamile kalırız yenidenOlur canim en kısa zamanda inşallah bende bi kac aydir 2 ci bebegi deniyorum tam yumurtlama günlerimi yakaladığım halde olmadi vakti ve zamani gelince kendileri istediği zaman geliyolar demekkibüyük ihtimalle bu ayda olmadi artık ovu testi vs yapmiycam hatta brnim ilk kurtaj olan bebegimde düşünmeyi bıraktım tatile çıktım ve oldu düşünmek çok etkiliyor sanırım
Valla bende sonradan öyle düşündüm hay kafama tüküreyim dedim oda pazartesi çıkacak diye iyi tamam dedim ne olursa olsun en azından pazartesi yine verirdim salaklığıma geldi bi sorma neyse artık bekleyeceğimAnladım kuzum keşke yinede bu gün alsaymış kanı icin rahatlardı en azından hayırlı haber alicaksin eminim buna gönlünü ferah tut bebisimizi stres etme ki güzel ce oluşsun gelissin
Aynen pazartesi tekrar vermiş olurdun dediğin gibi hayırlısı kuzum sen kendini üzme biz biliyoruz ki herşey allahın izni ile yolunda gidicekValla bende sonradan öyle düşündüm hay kafama tüküreyim dedim oda pazartesi çıkacak diye iyi tamam dedim ne olursa olsun en azından pazartesi yine verirdim salaklığıma geldi bi sorma neyse artık bekleyeceğim
Aynen cnm bekleyeceğimAynen pazartesi tekrar vermiş olurdun dediğin gibi hayırlısı kuzum sen kendini üzme biz biliyoruz ki herşey allahın izni ile yolunda gidicek
Ins canim tsk ederm yazdgn icinRahat ol kasma kendini c kolluda acı olmuyo hafif regl sancısı gibi bi sancı oluyo onuda her ay yaşıyoruz zaten
Kizlarrrrr?Sen test yapmaya devam et iyice silikleştiğinde bitiyor diye biliyorum canım
Ins amin canimEvet 7 aydır deniyoruz diyebilirim umarım olur hepimiz anne oluruz hayırlısıyla
Anladim canim insallah allah sesini duysunCanım hepsi yazmışım ama He bir yerde psi ayrı çıkmış fark etmemişim ki ondan hepsi olacak demişim orada
Fırsatın varsa ya bir Türk doktor bul Ya da Türkiye’ye git derim bende anlamadım ne demek istemiş. Bide benimki o an gebelik şüphesi deyip kan aldı idrar aldı seninki neden pazartesi diyor ben anlamadım valla canımValla bir anda öyle bir stres olduk ki doktor ben eşim aynı anda herkes strese girdi kadın ne yapacağını şaşırdı üzüldü ne diyecek bilemedi ben çatlama gününü söyleyince ya tamam saha çok erken dedi hep buna odaklı konuşuldu o bebeği besleyecek dedi oradan yumurtlamışsın dedi evet soldan yumurtladım da yinede anlamadım ilişkisini
Söyle canımKizlarrrrr?
KizlarrrrrSen test yapmaya devam et iyice silikleştiğinde bitiyor diye biliyorum canım
Bnm beta 263 çıktı adete 4 gün var ilk gebelikte 4 gün var iken öğrendim ama o 80 çıkmıştı kafam karıştıSöyle canım
Kizlarrrrr
Bnm beta 263 çıktı adete 4 gün var ilk gebelikte 4 gün var iken öğrendim ama o 80 çıkmıştı kafam karıştı
Belki daha çok küçüktür canım 2 gün sonra ver yineKizlarrrrr
Bnm beta 263 çıktı adete 4 gün var ilk gebelikte 4 gün var iken öğrendim ama o 80 çıkmıştı kafam karıştı
Maşallah çok güzel bir değer çıkmışKızlar 6 gün önce 110 di değerim
Şimdi ise bugün verdim kan artış normal dimi keseyi göremedik zar zor bı karaltı göründü sadece haftaya tekrar kontrolüm var hayırlısı sizede sormak istedim
Erken döllenme olabilir maşallah baya yüksek çıkmış .Kizlarrrrr
Kimyasal olmasında korkuyorum demiştim ilki ölü doğum 4 ay oldu doğum yapalıBelki daha çok küçüktür canım 2 gün sonra ver yine
İki gebelikte de 4 gün var iken öğrendim bu yüksek çıkınca şaşırdımMaşallah çok güzel bir değer çıkmış
Erken döllenme olabilir maşallah baya yüksek çıkmış .
Oldu oldu olduBen geldimmmm bütün zırhlarımı aldım da geldim aha bu da ispatı o bebek buraya gelecekjust_smile Ginnys Veziir Mehrii34 Cey1an LeucotheaThemis kahvelihatunn M melek076
ve diğer mucizelerini bekleyen güzel annelerim
Çok geçmiş olsun canım ama kabini ferah tut o öyle oldu ama bu bebişin sana tutunacak sende ona tutunKimyasal olmasında korkuyorum demiştim ilki ölü doğum 4 ay oldu doğum yapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?