Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabildi bende kürtajdan beri sıkıntıya girdim ilk bebeğim olacaktı çok sarstı beni inşallah sağlıkla hamile kalırız yeniden

Anladım kuzum keşke yinede bu gün alsaymış kanı icin rahatlardı en azından hayırlı haber alicaksin eminim buna gönlünü ferah tut bebisimizi stres etme ki güzel ce oluşsun gelissin
Valla bende sonradan öyle düşündüm hay kafama tüküreyim dedim oda pazartesi çıkacak diye iyi tamam dedim ne olursa olsun en azından pazartesi yine verirdim salaklığıma geldi bi sorma neyse artık bekleyeceğim

Aynen pazartesi tekrar vermiş olurdun dediğin gibi hayırlısı kuzum sen kendini üzme biz biliyoruz ki herşey allahın izni ile yolunda gidicek

Fırsatın varsa ya bir Türk doktor bul Ya da Türkiye’ye git derim bende anlamadım ne demek istemiş. Bide benimki o an gebelik şüphesi deyip kan aldı idrar aldı seninki neden pazartesi diyor ben anlamadım valla canım

Değerin gayet iyi kafanı takacak hiç bir şey yok şu an kuzum yat rahat rahat uyu önemli olan düzenli artması , değer 5 de olsa artıp iyi olanlar var. 100 lu değerlerle öğrendiğim 2 tane paşam var evde
Kizlarrrrr

Bnm beta 263 çıktı adete 4 gün var ilk gebelikte 4 gün var iken öğrendim ama o 80 çıkmıştı kafam karıştı

Kızlar 6 gün önce 110 di değerim
Şimdi ise bugün verdim kan artış normal dimi keseyi göremedik zar zor bı karaltı göründü sadece haftaya tekrar kontrolüm var hayırlısı sizede sormak istedim
Maşallah çok güzel bir değer çıkmış
Kizlarrrrr

Bnm beta 263 çıktı adete 4 gün var ilk gebelikte 4 gün var iken öğrendim ama o 80 çıkmıştı kafam karıştı
Erken döllenme olabilir maşallah baya yüksek çıkmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…